Sto se tice poklopca, pokazalo se da je mali problem bio u prvoj seriji ( sad ide vec 3. serija), a ovi koji su dobili kasnije serie, su kasnije skuzili da su naopako stavljali poklopac. Navodno magneti drze kao blesavi. Sto se tice samog uredjaja, navode ovo: Cvrsto kuciste od jednog komada i dosta debelog aluminija. Mesingani 510 podesavajuci konektor, prilicno kvalitetne tipke, jako dobri kontakti baterije i navodno dobro ugradjena elektronika (za razliku od vecine hana klonova gdje samo stave elektroniku i zaliju sa pola tone plastike, pa se elektronika stalno pregrijava). Boja je navodno kvalitetnija, kao, ne grebe se lako kao kod hana klonova (mos mislit). Elektronika ima onu pauzu kod stiskanja fire tipke kad je u stanju mirovanja...meni osobno to uopce ne smeta, ali eto...ljudima to smeta. To je ustvari jedina zamjerka zasada u recenzijama...vrijeme ce pokazati. Ovako, zasada, izgleda da ovaj mod brise pod sa istickom i slicnim kineskim mini modovima...pogotovo kad se uzme u obzir cijena...ako nista drugo, elektronika se iscupa van i stavi se original...iako, ako radi kao bolji hana klonovi, sumnjam da ce za to biti potrebe (barem meni koji ionako parim od 7-13w). Radi bez problema na 0.5ohm-a...iako ovi uredjaji nisu namjenjeni za takvo koristenje, ali eto, s obzirom na poplavu kanger i aspire sub-ohm gluposti, moze i to pogoniti.
Jedva cekam da mi dodje