Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 lis 2024 03:21. Sada je: 14 lis 2024 03:21.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Cloupor Mini 30W
PostPostano: 14 srp 2015 08:32 
Moderator

Nije ni čudo da je na popravku kod Mede kad točiš tekućine u njega pa elektronika šlusa. :D

Preporučam Ginko Forte više puta dnevno.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 14 srp 2015 08:53 

To odšarafljivanje šarafića unutar navoja je i kod mene normalna stvar. Ali ok, uvijek je u džepu multitool koji spasi situaciju. Izuzev toga, moj Cloupor radi ko urica. Koristio sam ga 4mj. bez ikakve zaštite i nema tragova korištenja nikakvih... Čitam da se puno ljudi žali na ovaj mod a ja sam sa svojim prezadovoljan.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Povratak na vrh

Naslov: Re:
PostPostano: 14 srp 2015 11:20 
Moderator

mačak je napisao:
To odšarafljivanje šarafića unutar navoja je i kod mene normalna stvar. Ali ok, uvijek je u džepu multitool koji spasi situaciju. Izuzev toga, moj Cloupor radi ko urica. Koristio sam ga 4mj. bez ikakve zaštite i nema tragova korištenja nikakvih... Čitam da se puno ljudi žali na ovaj mod a ja sam sa svojim prezadovoljan.

Čovjeku se vrtio čitav konektor, a ne pin unutar njega...

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 14 srp 2015 11:58 

Jebes mod i opremu za koju moras imat serafciger za normalno parenje,meni cak idu na zivce atiji koji se toce preko serafa...poluproizvodi su to...a ovo ak se rasipa i vrti to nije ni poluproizvod vec za bacit u smece

Povratak na vrh

PostPostano: 14 srp 2015 12:19 

444IN je napisao:
Moj doso maloprije, ovo je trenutno best buy box mod na trzistu, klimanje se moze izazvat ako se bas hoce klimat i to samo ako se ne napravi slijedece. Dakle da bi eliminirali to skoro neprimjetno klimanje ona vrpca unutra kojansluzi za lakse vadjenje batetirije se jednostavno samo smota pod bateriju dakle ne koristi se za vadjenje jer ako se koristi onda ide malo preko baterije i tad se moze malo micati poklopac kad ju se stavi ispod bar na mom evo poklopac se me moze pomaknit.
Mod je robustan, ima tezinu i odlicno sklopljen. Nikakvih gapova nema sve sjeda u dlaku kao da se radi o puno skupljem i renomiranijem proizvodjacu, nevjerovatno. Unutra takodjer jako uredno.
Nevjerovatna kvaliteta za ove novce pogotovo, mislim da Cloupor ovog nebu mogo nasmagat.
Imam Mark Bugs sa DNA30 koji mi je referenca za sve i sto se tice elektronike OK nije to DNA ali razlike koje sam ja primjetio su samo slijedece.
Ovaj chim nema konstantan monitoring otpora kao DNA i recimo sto je meni mana jer ja vucem kratke puffove usta pa pluca je sto nema instantnog grijanja grijaca. Kako bi to objasnio hmm znaci na DNA kad taknem fire isti cas cujes grgljanje znaci momentalno je isporucena trazena struja na grijac na Clouporu ima malo kasnjenje.
Drugo sve je mozda pol koplja od DNA30 kojeg imam u Mark Bugs-u.
Znaci ne radi se o kasnjenju oko kojeg svi kokodacu na yuotubi itd. Oni pricaji da mod ima kasnjenje na fire iz sleepa kad udje. To je gluparija jer to ima i DNA odavno.
Ja ovdje govorom o instantnoj isporuco struje na grijac kad mod nije u sleepu.
Ovo sve dakako nece primjetit nitko tko pari na nacin da vuce imalo duze hitove.
Ja sam to skuzio jer cugnem kratko u usta pa pluca.

Sve u svemu mali je strasan, za ove novce nevjerovatno da tak sta ima.

Sve stoji pa i više od toga...

Evo i ja ga imam već neka 2 mjeseca i ne ispuštam ga iz ruke.., gdje ja tu i on..., najbolje potrošenih 21$ (bio ja na nekoj promociji na Dealsmachineu 23.5$ i pošto sam imao nekih još bodova od prijašnjih kupnji i to mu je dodatno smanjilo cijenu na 21$)....

Radi odlično, nemam nikakvih zamjerki..., osim +pina koji je mogao biti "plivajući", no ovako kad navikneš da ga redovito za različiti atty treba rihtati onda nije nikakav problem

I malo fotki...

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh

Naslov: Odg: Cloupor Mini 30W
PostPostano: 14 srp 2015 12:29 

fek0 je napisao:
mačak je napisao:

Čovjeku se vrtio čitav konektor, a ne pin unutar njega...

Aha, ok, nisam skužio dobro onda.... Ali vidjeh na sopstveno oko kako to Medo kvalitetno rješava (na tuđem modu, ne mom).

Povratak na vrh

PostPostano: 14 srp 2015 16:18 

Ma vjerujem da se to mozda moglo nekako srediti ali jednostavno razocaranje je bilo preveliko jer kad sam ga primio u ruke imao sam onaj "to je to" feeling.. Nakon par prospavanih noci naravno sa mi je bilo zao sta sam ga "masakrirao" ali jebemu misa sad nema natrag. A nema vise ni sta za trampit al bit ce, bit ce;)

Povratak na vrh

PostPostano: 14 srp 2015 17:41 
Moderator

Nije to nista...spavletov izgleda kao da je prosao konc logor...sav se raspada, ali on ga voli. Ispada da je to jedan uzasan mod, nekvalitetno napravljen i pun problema u samom radu...kad se samo sjetim koliko sam se bio napalio svojedobno...pih

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 14 srp 2015 23:15 

Kako je navedeni mod posteno ocrnjen cim je izasao, i to vjerovatno opravdano, prema njemu sam se odnosio macehinski. Istog sam nosio u ribe, na fizikaliju i slicno, tako da je padao po kamenju, u more i sl., tako da sto prije otkaze pa da bi ga u miru mogao baciti. Medutim to se nikad nije dogodilo. Malac je prezivio sve. Trenutno ne izgleda na nista, al radi kao sat, odnosno isporucuje ono sto od njega ocekujem. Tako da palac gore. Stosezdeset dobro ulozenih kuna. Sad da li je to samo moj primjerak slucajno ispao takav, nemam pojma.

Povratak na vrh

PostPostano: 14 srp 2015 23:26 

Opet dr*ate... Elektronika se kvari, bio to mod,tv,laptop ili xyz. Komad cijevi mi se jos nije pokvario

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: