Moj doso maloprije, ovo je trenutno best buy box mod na trzistu, klimanje se moze izazvat ako se bas hoce klimat i to samo ako se ne napravi slijedece. Dakle da bi eliminirali to skoro neprimjetno klimanje ona vrpca unutra kojansluzi za lakse vadjenje batetirije se jednostavno samo smota pod bateriju dakle ne koristi se za vadjenje jer ako se koristi onda ide malo preko baterije i tad se moze malo micati poklopac kad ju se stavi ispod bar na mom evo poklopac se me moze pomaknit.
Mod je robustan, ima tezinu i odlicno sklopljen. Nikakvih gapova nema sve sjeda u dlaku kao da se radi o puno skupljem i renomiranijem proizvodjacu, nevjerovatno. Unutra takodjer jako uredno.
Nevjerovatna kvaliteta za ove novce pogotovo, mislim da Cloupor ovog nebu mogo nasmagat.
Imam Mark Bugs sa DNA30 koji mi je referenca za sve i sto se tice elektronike OK nije to DNA ali razlike koje sam ja primjetio su samo slijedece.
Ovaj chim nema konstantan monitoring otpora kao DNA i recimo sto je meni mana jer ja vucem kratke puffove usta pa pluca je sto nema instantnog grijanja grijaca. Kako bi to objasnio hmm znaci na DNA kad taknem fire isti cas cujes grgljanje znaci momentalno je isporucena trazena struja na grijac na Clouporu ima malo kasnjenje.
Drugo sve je mozda pol koplja od DNA30 kojeg imam u Mark Bugs-u.
Znaci ne radi se o kasnjenju oko kojeg svi kokodacu na yuotubi itd. Oni pricaji da mod ima kasnjenje na fire iz sleepa kad udje. To je gluparija jer to ima i DNA odavno.
Ja ovdje govorom o instantnoj isporuco struje na grijac kad mod nije u sleepu.
Ovo sve dakako nece primjetit nitko tko pari na nacin da vuce imalo duze hitove.
Ja sam to skuzio jer cugnem kratko u usta pa pluca.
Sve u svemu mali je strasan, za ove novce nevjerovatno da tak sta ima.
Evo par sklika nalon jednosatnog druzenje.