Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 lis 2024 04:37. Sada je: 14 lis 2024 04:37.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Cloupor Mini 30W
PostPostano: 15 sij 2015 07:57 

naručeno sa fasta 21.12 danas mi tek došlo Ready to ship....

Povratak na vrh

PostPostano: 15 sij 2015 09:02 
Moderator

Mene moj čeka na kiosku :ali:

Povratak na vrh

PostPostano: 17 sij 2015 14:12 

Nakon danasnjeg druzenja sa Clouporom mini....mišljenja sam da opravdava svaku kunu i dolar potrošen na njega....na dva viđena nema lupkanja poklopca, magneti cvrsto drže, završna obrada zadovoljavajuca, pohvala ide na display koji pokazuje otpor atomizera u stotu.
    slika

Povratak na vrh

PostPostano: 17 sij 2015 14:51 

Moj doso maloprije, ovo je trenutno best buy box mod na trzistu, klimanje se moze izazvat ako se bas hoce klimat i to samo ako se ne napravi slijedece. Dakle da bi eliminirali to skoro neprimjetno klimanje ona vrpca unutra kojansluzi za lakse vadjenje batetirije se jednostavno samo smota pod bateriju dakle ne koristi se za vadjenje jer ako se koristi onda ide malo preko baterije i tad se moze malo micati poklopac kad ju se stavi ispod bar na mom evo poklopac se me moze pomaknit.
Mod je robustan, ima tezinu i odlicno sklopljen. Nikakvih gapova nema sve sjeda u dlaku kao da se radi o puno skupljem i renomiranijem proizvodjacu, nevjerovatno. Unutra takodjer jako uredno.
Nevjerovatna kvaliteta za ove novce pogotovo, mislim da Cloupor ovog nebu mogo nasmagat.
Imam Mark Bugs sa DNA30 koji mi je referenca za sve i sto se tice elektronike OK nije to DNA ali razlike koje sam ja primjetio su samo slijedece.
Ovaj chim nema konstantan monitoring otpora kao DNA i recimo sto je meni mana jer ja vucem kratke puffove usta pa pluca je sto nema instantnog grijanja grijaca. Kako bi to objasnio hmm znaci na DNA kad taknem fire isti cas cujes grgljanje znaci momentalno je isporucena trazena struja na grijac na Clouporu ima malo kasnjenje.
Drugo sve je mozda pol koplja od DNA30 kojeg imam u Mark Bugs-u.
Znaci ne radi se o kasnjenju oko kojeg svi kokodacu na yuotubi itd. Oni pricaji da mod ima kasnjenje na fire iz sleepa kad udje. To je gluparija jer to ima i DNA odavno.
Ja ovdje govorom o instantnoj isporuco struje na grijac kad mod nije u sleepu.
Ovo sve dakako nece primjetit nitko tko pari na nacin da vuce imalo duze hitove.
Ja sam to skuzio jer cugnem kratko u usta pa pluca.

Sve u svemu mali je strasan, za ove novce nevjerovatno da tak sta ima.

Evo par sklika nalon jednosatnog druzenje.

slikaslikaslikaslikaslikaslikaslika

Povratak na vrh

PostPostano: 17 sij 2015 19:48 
Moderator

:brav: takav opis sam cekao!

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 17 sij 2015 21:31 

Hvala, evo pola dana je proslo, mod sam uzeo za rezervu, ali danas je i Mark Bugs morao odmorit, stvarno me se dojmilo ovo malo cudo za 36 baksa. Valterov Cinammon cookie u rusu i gust cijeli dan...:)

Povratak na vrh

PostPostano: 14 srp 2015 01:21 

Eto i mojih dojmova...

Malo sam se zasitio opreme koju sam imao i iz nekog čudnog razloga zapeo baš za Cloupor mini. Naletio na čovjeka i trampili se na obostrano zadovoljstvo...
Dođem doma i guštam pareći ostatak tanka i divim se kako je mod ustvari čvrst, lijep, mali i praktičan. Naravno i radi ko bebica. Sve dok nisam odšrafio prvi put kayfun lite da bi ga napunio. I onda kreće kalvarija...
"Check atomizer", "low resistance", bla bla... Šrafim ja nježno sim-tam, cimam, međutim nemrem skinut kaju jer ću sve potrgat. I skužim da onaj navoj di stoji pin ide gore dole skupa s kajom a bogami i okreće se ko ringišpil. I cimnem ja još malo i podrobim unutra sve kaj je bilo slijepljeno. Takvo razočaranje još nisam doživio koristeći e-cigaretu. I u onoj panici pokušam sve to zalijepit super ljepilom i naravno kako ja baš "nemam ruku za te stvari" epilog je slijedeći: novi mod je iznutra razvaljen, izvana sjeb.. sa ljepilom sa gornje strane a bogami kapnulo je i na poklopac baterije, gornji dio sav izgreban od pokušaja "spašavanja" stvari, ma kaos žešći a mod star pola sata. Propao bi u zemlju od muke najrađe. Dao sam jednom čovjeku da ga pokuša nekako osposobit, čovjek je dao sve od sebe i mod je proradio međutim taj gornji navoj nije nikako mogao fiksirati jer je preloše napravljen. I tako sam par dana nosao okolo Cloupora ko sveti gral jer se sve živo klimalo, sve dok se opet nije pojavilo "check atomizer". Nakon desetak minuta neuspješnog pokušavanja i laganog šrafljenja opet je nešto iznutra kvrcnulo... A onda je kvrcnulo i u mojoj glavi i presudio sam mu na relativno ružan način tako da ga ni onaj Rimac kaj slaže aute više nebi mogao sastaviti.

Povratak na vrh

PostPostano: 14 srp 2015 07:28 

Ma trebao si ga dat Medi da ti slozi i vjerujem da bi rijesio... Tako se i sa mojim desilo pa sam ga pokrpao bez brige i bez posljedica na mod, neizbjezno je uz taj konektor, ali da ga nisi isao ljepit na taj nacin jos bi i drzalo... Ne valja super ljepilo tu, fiksirat ga epoksijem i zalemit +pin i gotova stvar..

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 14 srp 2015 07:53 
Moderator

Cloupor je fini mali mod sa nekakvim ograničenjima, rekli bi ljudi mod sa posebnim potrebama :zu: , ali ako ga dobro poznaješ i poštuješ njegova ogrničenja onda je jako dobar mod za svakodnevnu upotrebu :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 14 srp 2015 08:20 
Moderator

Mod, Spavle...Mod :zu:

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.