Ok, izgleda da ste me krivo shvatili...ajmo to ovako. MENI se osobno jako svidja mod. Ako elektronika ne valja, iscupat cu je van i staviti drugu...za toliko koliko kosta, meni je fantastican i sumnjam da ce se MOJE misljenje promjeniti. Usporedbe sa Vamotom su glupe...koliko god i ja tvrdim da je Vamo za novce odlican uredjaj, ovo je ipak bolje...i jedan i drugi su kinezi upitne kvalitete, ali sa ovime bar nemam šok palicu u ruci, a kosta nesto malo vise od Vamoa. Atomizeri koje namjeravam koristiti na Cl miniju su ionako od 17-21mm, tako da tu ne vidim problem. Ne tvrdim da je ovo najbolji uredjaj na svijetu, ali eto, meni se svidja. Da su se kojim slucajem zajebali i napravili da moze nize od 7w, onda bi bio fantastican uredjaj.
Darinka, ako sam te uvrijedio, duboko se ispricavam iako mi je upravo to bila namjera.