Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 12 ruj 2024 11:33. Sada je: 12 ruj 2024 11:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Cloupor Mini 30W
PostPostano: 07 sij 2015 15:44 

thnx Feko, budemo pogledali...

Povratak na vrh

PostPostano: 07 sij 2015 16:53 

Ja sam uzeo, Cloupor radi dobru elektroniku, njihova kopija Hane je najbolja kopija na trzistu tak da bi ovo trebalo bit OK a i ovaj na Redittu kaze da je ok, ja ga uzo jer je djaba i za backup super...

Povratak na vrh

PostPostano: 07 sij 2015 22:34 

Mislim da je ovo bacanje para. Da je mini i nije. Viša je od hane mini. Trebala je biti još koji mm šira. Ovako ce atomizer (kayfuni i ostali rba od 22i23mm) malo stršat sa strana jer je 22mm a rubovi zaobljeni pa se tu gubi jos koji mm. Chip nije sigurno iz cloupor hane. Jer za ovu smjesnu cijenu nemozes ni njega kupit a kamoli cijeli box mod. Nekako ne vjerujem da je ovo original cloupor proizvod. Ali cuda se desavaju :mrgreen:

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 07 sij 2015 23:42 

Ako pise da je authentic onda nije klon

Sent from my A0001

Povratak na vrh

PostPostano: 07 sij 2015 23:46 
Moderator

Vislji je 5mm...s obzirom da koristi 18650, a ne 18500 baterije, to je sasvim prihvatljivo. 22mm je sirina...sto je de facto standardna sirina atomizera i modova. Ako vec ides nesto pisati, pisi nesto konstruktivno, a ne pljuvati tek toliko i rasipati to malo pameti sto imas. Ne tvrdim da je super mod, kad ga budem imao u rukama onda cu znati...ovako, po svemu vidjenom, vise nego dovoljno opravdava ulozeni novac. Original Clopour? Pa...da, je...original je, drugdje kosta maksimalno 10$ vise...koliko nesto sto dolazi iz kine uopce mozes nazvati originalom.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 07 sij 2015 23:53 

A Clopour bi trebao biti potpis za nešto dobro? Probao sam to i mogu tvrditi da sam nakon sat vremena stekao dovoljno dojma o njemu kao stvari lošijoj od Vama. Puno lošijoj.

No nekima ionako nije važno što i kako radi nego da piše puno W i da možeš našarafiti ogradu za kokošnjac i biti na 0,1 ohma i biti glavni dasa u selu.

Povratak na vrh

PostPostano: 08 sij 2015 00:27 

Feko ne vrijeđaj :tose: Ovo je demokratski forum i svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ali nema pravo vrijeđat drugoga.Opraštan ti jer si vjerovatno zaslijepljen FTom pa ti je trenutno oduzeta moć rasuđivanja. Makni se od kompa i izađi vani na svjež zrak da dođeš k sebi. 22 mm je širina ali po sredini moda,a rubovi moda su savijeni. Što znači da je uži. Ali to ionako nije bitno jer je na njemu onaj šugavi 510konektor pa ce atomizer ostati u zraku umjesto da prijanja na kuciste moda. A to su stvari koje me zivciraju jer mi je bitniji izgled i funkcionalnost od pustih ionako upitnih wata.

Povratak na vrh

PostPostano: 08 sij 2015 01:10 

Da se osvrnem malo na Cloupora....
Brend koji dolazi iz nama poznate kine.....jedan od brendova koji su poceli sa kloniranjem svega vezanog uz parenje pa tako i chipova, a u moru razno raznih clonova dna Cloupor je otisao stepenicu dalje i razvio svoj chip za model t-5 baziran izvorno na dna.....to je chip od 50w, specifican po tome sto na samo paljenje buba van na coil max snagu kako bi sto prije zagrijal coil....e sad ako imate grijac sa zicom od 0.2 ili manje dolazi do kurenja coila u toj prvoj sekundi.
Taj chip jako dobro radi na dual coilu i na coilovima koji su napravljeni sa debljim kantalom.
Sto se Valterovih izjava tice...nemogu se slozit sa njim...zasto...pa zato jer je odrasao kao parijoc na vamu i za njega je vamo svetinja...
Hana clonovi su u biti bolji od vama htio on priznat to ili ne.

Povratak na vrh

Naslov: Cloupor Mini 30W
PostPostano: 08 sij 2015 02:20 
Moderator

Nemam vam sta reci tako da cu ostavit samo ovo ovdje...

BUREK

Sastojci :

TIJESTO
1 kg Brašna glatkog malo Soli dovoljno Vode

ZA MESNI NADJEV
1 kg Mljevenog junećeg mesa
1 glavicu Crvenog luka
malo Papra
malo Soli
1 žlica Vegete

UPUTE

TIJESTO

Od brašna, vode i soli zamijesiti srednje čvrsto tijesto. Napraviti dvije kugle i ostaviti pouljene da se odmaraju oko 1 sat.

NADJEV
1Crveni luk isječi nasitno na kockice, sastaviti sa mesom, soli, paprom i vegetom i sve dobro izmješati.

PITA
Razvlačenje tijesta, motanje i punjenje nadjeva

Na bošći tijesto razvući na tanke juhke (paziti da ne pucaju). Okrajke ako su debeli odstraniti nožem.
Kad se juhka tanko razvuče juhku poprskati cijelu sa rastopljenim maslacem, zatim na jednoj strani juhke redati nadjev uz rub juhke. (ne predebelo i ne pretanko - paziti da bude dovoljno nadjeva za svu juhku).

Kad se nadjev poreda prebaciti kraj juhke preko nadjeva uz sami nadjev, tako da se nadjev umota u juhku. Zatim pomoću bošće zamotati nadjev u oblik "crijeva" (juhku) dva puta (opet paziti da ne bude predebelo, a ni pretanko).

Zatim uz rub zamotane juhke "crijeva" nožem odrezati "crijevo", te umatati u zvrkove manje veličine i redat u tepsije u krug. Preostalu juhku ponavljati punjenjem nadjeva i umatanjem u crijevo i zvrkove sve dok se ne potroši sva juhka i nadjev, odnosno dok se ne popuni tepsija, odnosno od ove količine dvije tepsije.

Pite u tepsijama poprskati rastopljenim maslacem, pa staviti da se peku.

POSLUZIVANJE
Poslužiti vrele pokajmačene.

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 08 sij 2015 02:39 

Ne znam cemu uopce rasprava, OK svatko ima misljenje ali cemu misljenje kad su Clouporove "Hane" mjerene, pretumbane i sve zivo i u komjunitiju se zakljucilo da su pol koplja iza DNA chipova, cak i zavrsnom izradom boxova pa ima videa kolko hoces, govorim o 30w Canaboxovima.
Frend ju ima radi odlicno ja imam original DNA 30 mod vrhunski ne primjetim neka precudesa razlike.
Tako da sudeci po tom znaju slozit dobru elektroniku, a ovaj mali box su upakirali sve potrebno, a i cijenu i zato je zanimljiv, ima 18650, pass, stela se pin kojih jos dobis valda tri u paketu bla bla, zavrsna obrada im je kao i na Canama odlicna, ne znam sta vise mos ocekivat za 36 baksa...mozda dobis i bateriju unutra znalo se desit da FT posalje box sa baterijom unutra...

Povratak na vrh

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: