Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 vel 2025 04:32. Sada je: 13 vel 2025 04:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 31 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: DNA50 iz indonezije
PostPostano: 09 lip 2014 15:53 
Moderator

Pravi DC-DC pretvarač u modu je :plus:

Ali stvarno ne znam kako bi upotrijebio 30W ... tako da ću vjerojatno uzeti neki hana modz klon 20 W

Povratak na vrh

PostPostano: 09 lip 2014 21:10 

markoveliki je napisao:
Šta ste tako protiv napretka elektronike. Gledajući funkcionalnost i potrebe parioca mogli smo slobodno ostat na egici.

ja nisam protiv ,dapace, samo neznam di bi iskoristio 50-100W... 12 W max mi je sasvim dovoljno kaj god slozio

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh

Naslov: DNA50 iz indonezije
PostPostano: 10 lip 2014 02:38 

Uopa, bas sam htio napisati kako je meni optimalno parenje negdje izmedju 12 i 13W i uopce mi ni ne treba vise (na obicnom setupu), onda sam isao racunati sto imam na dripperu...
Pri punoj bateriji, sa dropom od recimo 0,3V na mech modu i setupu od 0.4 ohma (dual micro coil) parim na 38 W! O_o.
Hmm, zanimljivo :)

Sent from my iPhone

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 10 lip 2014 08:37 

A sad trik pitanje - na kojim baterijama ćete to pariti i koliko će ta baterija trajati. 2 sata ili čak 2 i pol??

Sent from my LA-Q1 using Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lip 2014 09:58 

Na 26650 ili lipo ciglama.A i neces drippat valjda cili dan.

My Little mule & Fatty V3

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lip 2014 16:06 
Administrator

dafreek je napisao:
Pri punoj bateriji, sa dropom od recimo 0,3V na mech modu i setupu od 0.4 ohma (dual micro coil) parim na 38 W! O_o.

:rotfl: jebote zapisat cu se od smijeha

Mod ima 0,3V drop i to je puno a to sto baterija ima 3V to nema veze :belj:

Tako sam ja ko mali zamislio perpetuum mobile uzeo bi akumulator, alternator i motor od brisaca :51:
Kasnije kad sam narastao bio sam razocaran kako to nije moguce.
:D

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lip 2014 18:59 

dafreek je napisao:
....

Sent from my iPhone

Jesi siguran u voltage drop :hmm:

ja bih volio meh mod koji na 1 ohm ima voltage drop 0,18. :slin:
Takav bi mod na 0,4 ohm-a imao povečani voltage drop na 0,5 ili više.
I s takvim dropom bi ja bio prezadovoljan :kam:

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lip 2014 20:08 

Pri tako niskim otporima sama baterija napravi preko 0.3 dropa, a gdje je još i mod u cijeloj priči :)

Ja sam kupio dripca koji je zamjenom završio kod mede. Dok sam ga imao, isprobao sam par setupa, najniži je bio 0.4 Ohm. Ma to je hrpa gluposti, ništa drugo nego cloud chasing. Nema tu ni arome ni užitka. Para je tako vrela da nakon par povlačenja promuknem, a 8mg nikotina je neparljivo. Baterija će izdržati možda 1-2ml sudeći po tome koliko joj je napon pao u par dripanja, i onda se nađeš u situaciji da moraš imati barem 3x18650 baterije sa sobom, i to nesmiju biti šroteks baterije jer postoji ozbiljna opasnost od curenja i napuhivanja iste, nego kvalitetne baterije koje baš i nisu jeftine a takvim stvarima ju samo ubiješ na brzinu.
Naj, ali ono stvano naj najniže parljivo po meni je 0.8 Ohm. I to mi nije gušt, ne volim kad mi para toliko skuri jezik i grlo da promuknem i da me sve peče.
Ideala špageri na 1.5-1.6 (izuzetak Dream BT 804 koji radi odlično na 1.2-1.3), veliki genovi 1.1-1.3, mali genovi 1.3-1.5.

1.5 mi je super na Foxu, ali mi postane slab kad baterija ode ispod 3.8V, a to mi smanji autonomiju baterije za cca 2h u odnosu na trenutnih 1.3 na kojem mi je ok sve do 3.5V i 14500 traje po 5-6h čak i duže, ovisno koliko mi se pari i koliko imam vremena pariti.

Ti ameri će nas sve ugroziti tim subohm glupostima. Kad tad netko će na**bat i to gadno, sve zbog ganjanja što nižeg otpora, a onda će duhanski lobiji početi galamiti na sav glas kako je to opasno blablabla, i na kraju će čitav svijet zabraniti upotrebu svih parilica osim onih proizvedenih upravo od strane duhanskih lobija, a te parilice će raditi sve, samo neće pariti.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lip 2014 20:19 

Fosna je napisao:
dafreek je napisao:
....

Sent from my iPhone

Jesi siguran u voltage drop :hmm:

ja bih volio meh mod koji na 1 ohm ima voltage drop 0,18. :slin:
Takav bi mod na 0,4 ohm-a imao povečani voltage drop na 0,5 ili više.
I s takvim dropom bi ja bio prezadovoljan :kam:

Je istina, ono gore sam bubnio i nisam razmisljao da je dost veci kod jako niskih otpora. Kod 1.1ohma mi je oko 0.25V.
Sad sam bas mjerio i 0.55V je kod 0.4ohma.
Sto na kraju opet ispada da je preko 30W, tocnije 32W.

Uzmi si bakreni Pegasus sa FT-a pa ces imati tako niski drop :) mislim da mu je 0.1V drop kod 1ohma, bakreni smrad na prstima je gratis ;)

Sent from my iPhone

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lip 2014 20:27 

D-I-A-B-L-O je napisao:
Pri tako niskim otporima sama baterija napravi preko 0.3 dropa, a gdje je još i mod u cijeloj priči :)

Ja sam kupio dripca koji je zamjenom završio kod mede. Dok sam ga imao, isprobao sam par setupa, najniži je bio 0.4 Ohm. Ma to je hrpa gluposti, ništa drugo nego cloud chasing. Nema tu ni arome ni užitka. Para je tako vrela da nakon par povlačenja promuknem, a 8mg nikotina je neparljivo. Baterija će izdržati možda 1-2ml sudeći po tome koliko joj je napon pao u par dripanja, i onda se nađeš u situaciji da moraš imati barem 3x18650 baterije sa sobom, i to nesmiju biti šroteks baterije jer postoji ozbiljna opasnost od curenja i napuhivanja iste, nego kvalitetne baterije koje baš i nisu jeftine a takvim stvarima ju samo ubiješ na brzinu.
Naj, ali ono stvano naj najniže parljivo po meni je 0.8 Ohm. I to mi nije gušt, ne volim kad mi para toliko skuri jezik i grlo da promuknem i da me sve peče.
Ideala špageri na 1.5-1.6 (izuzetak Dream BT 804 koji radi odlično na 1.2-1.3), veliki genovi 1.1-1.3, mali genovi 1.3-1.5.

1.5 mi je super na Foxu, ali mi postane slab kad baterija ode ispod 3.8V, a to mi smanji autonomiju baterije za cca 2h u odnosu na trenutnih 1.3 na kojem mi je ok sve do 3.5V i 14500 traje po 5-6h čak i duže, ovisno koliko mi se pari i koliko imam vremena pariti.

Ti ameri će nas sve ugroziti tim subohm glupostima. Kad tad netko će na**bat i to gadno, sve zbog ganjanja što nižeg otpora, a onda će duhanski lobiji početi galamiti na sav glas kako je to opasno blablabla, i na kraju će čitav svijet zabraniti upotrebu svih parilica osim onih proizvedenih upravo od strane duhanskih lobija, a te parilice će raditi sve, samo neće pariti.

Covjece, malo optimizma ;) nije sve tako crno, zivot je lijep :D

Meni sve ispod 1 ohma i preko 1.25mm airhole-a nema arome.
A to sa pravljenjem oblaka, treba imati ogromne airholove, inace je bas kao sto si rekao, prevrelo i neparljivo.

Potrosnja baterija i nije nesto velika, jer se ne uvlaci dugo, negdje 2-3 sekunde je dovoljno. Meni moje Panasonic PD/PF ili Sony VTC4 mogu komotno dan izgurati.

Sent from my iPhone

Povratak na vrh

[ 31 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: