Pri tako niskim otporima sama baterija napravi preko 0.3 dropa, a gdje je još i mod u cijeloj priči

Ja sam kupio dripca koji je zamjenom završio kod mede. Dok sam ga imao, isprobao sam par setupa, najniži je bio 0.4 Ohm. Ma to je hrpa gluposti, ništa drugo nego cloud chasing. Nema tu ni arome ni užitka. Para je tako vrela da nakon par povlačenja promuknem, a 8mg nikotina je neparljivo. Baterija će izdržati možda 1-2ml sudeći po tome koliko joj je napon pao u par dripanja, i onda se nađeš u situaciji da moraš imati barem 3x18650 baterije sa sobom, i to nesmiju biti šroteks baterije jer postoji ozbiljna opasnost od curenja i napuhivanja iste, nego kvalitetne baterije koje baš i nisu jeftine a takvim stvarima ju samo ubiješ na brzinu.
Naj, ali ono stvano naj najniže parljivo po meni je 0.8 Ohm. I to mi nije gušt, ne volim kad mi para toliko skuri jezik i grlo da promuknem i da me sve peče.
Ideala špageri na 1.5-1.6 (izuzetak Dream BT 804 koji radi odlično na 1.2-1.3), veliki genovi 1.1-1.3, mali genovi 1.3-1.5.
1.5 mi je super na Foxu, ali mi postane slab kad baterija ode ispod 3.8V, a to mi smanji autonomiju baterije za cca 2h u odnosu na trenutnih 1.3 na kojem mi je ok sve do 3.5V i 14500 traje po 5-6h čak i duže, ovisno koliko mi se pari i koliko imam vremena pariti.
Ti ameri će nas sve ugroziti tim subohm glupostima. Kad tad netko će na**bat i to gadno, sve zbog ganjanja što nižeg otpora, a onda će duhanski lobiji početi galamiti na sav glas kako je to opasno blablabla, i na kraju će čitav svijet zabraniti upotrebu svih parilica osim onih proizvedenih upravo od strane duhanskih lobija, a te parilice će raditi sve, samo neće pariti.