Rossi je napisao:
dobro, to ima smisla, ali ako je jace wickanje ili u recimo dripperu ima "previse" tekucine pocet ce kuhat a ne parit.... jednostavno ne vidim smisao u tom. a da je rba u pitanju koji wicka previse, znaci da ga nesmijes ni na minutu ostavit na miru jer ce preplavit... morao bi probat to iskustvo tj koja je razlika vapanja na 10W i na 30W, jer velim opet, nije postojao setup na kojem mi nije gorilo na vamu na 15W... jednostavno mi je enigma i izgleda mi ko ono "ko ima veceg"... htio bi da mi neko da primjer setupa rba (rda ok, nakapas 10 kapi, povuces i nema vise liquida na 30W, ali kome se da kapat svaki vape).. nemam tu opremu pa nemogu si predocit cemu tolki watti...
Evo, pri kraju si rekao u cemu je stvar.
Meni nije problem drippati, tj. koristiti drippere. Frend jedan pizdi na njih, jer mu se ne da svako malo kapati i zato ih uopce ni ne koristi.
A ogromni wati se vecinom koriste na dripperima, cak su i nastali zbog drippera.
Napravis microcoil sa nekim debelim kanthalom, stavis puno namotaja i dobijes s time recimo 1.3ohma. Zvuci malo, ali imas toliko puno kanthala da se na niskim watima jako sporo grije.
Sent from my iPhone