ajmo redom, lijepo sjeda u ruci, plastika hrapava, neće skliznut, osoba sam koja se švica tako da plus lagana igračka, sad neznam još jel to plus il minus, nisam nikad imao nešto tako lagano, uvijek samo masivne modove imao izuzev kts-a...pošto je 18650 neće se prevrnut ko recimo mini lava ili slično sa nekim teškim atijem prekidač fin mekan al ima onaj klik i to mi se jako sviđa, znaš kad mora opalit, kad ne, sad dal bi trebala kočnica il ne, pošto je ispupčen prekidač...hmmm...ma netreba mod radi odlično, očekivat za takav proizvod, koji je pritom i nov...nadam se da će prekidač izdržati dugo i bit konstantan, bez deformacija u paljenju
jedini minus iz globalnog aspekta, moglo se malo vizualno poradit na prekidaču, tojest njegovom spoju sa modom, ubacit gumicu između il nešto slično...da se razumijemo to se vidi tek kad približiš mod na 10cm od oka, al eto, mooram malo cjepidlačit:)
ostalo iz osobnog aspekta, zbog rupa za zrak 510 atiji neće sjest u stotu na glavu, ostat će rupa od cca dvije desete, kom smeta lako skrati konektor toliko, al se zapravo to ne kuži toliko ko na drugim modovima, meni osobno rupe za zrak ne koriste jer odavno ne koristim takve atije...također na glavi je skošenje, ja bi radije da je ravna,pod 90, al zato 22mm ati ima onaj prijelaz pošto je mod 23mm pa možda 22mm ati ljepše gore izgleda
dalje, proletio review sa jutjuba pa nisam ni skužio da nema dolje kapu već je tuba u komadu, nisam skuzio dok ga nisam dobio, i to mi ne smeta, al možda da se nedaj bože nešto dogodi, bilo bi praktičnije zamijenit oprugu ako se ista sjebe tokom kratkog spoja...
veliki minus sa osobnog gledišta što mod nema 18350 tubu, i ovom prilikom pozivam yenkia da napravi 350 tubu pod hitno, spreman sam dati za nju još koliko sam dao za cijeli mod, a cijena je....zapravo smiješna....
Pozz ljudi.