Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 vel 2025 05:36. Sada je: 13 vel 2025 05:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 15 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 14 tra 2016 08:01 

Za one koji ga imaju...kak vam ocitava otpor? Meni cuboid ocitava 2.05, vtc mini 1.95 a tesla 1.7, nisam stigo probat drugi atty al ovo mi malo cudno

Nadalje,iam osjecaj da on postepeno dize snagu,kao da tek nakon sekunde digne na zeljenu snagu...naspram cuboida gledano,to se dosta osjeti kod chainvape-a...nije u pitanju delay,da se razumijemo

Povratak na vrh

Naslov: Re: Tesla nano 60w
PostPostano: 14 tra 2016 12:38 

Ocitava malo manje, nije tolika razlika kao kod tebe ali je manje. SXK Zero mini, MiniVolt i UD ocitavaju 1.5 dok je na Tesli 1.4.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Tesla nano 60w
PostPostano: 14 tra 2016 15:46 

evo dripper na cuboidu 0,86, na tesli 0,76...ok nije neka stvar, inače mi cuboid pokazuje više, skužio sam to....više me zabrinjava ovo zagrijavanje, dal on zbilja postepeno diže snagu? barem takav osjećaj imam, u pravilu povlačim dva dima zaredom, i na cuboidu mi to djeluje snažnije, a na tesli se pogotovo na drugom osjeti onaj neki "gap" u prvoj sekundi, kao da ne pari, al pari kad pogledam na coil.... nije sad tolko da me zabrinjava, nego se bojim da s mojim nekaj ne valja:P

EDIT: kaj više parim na njemu čini mi se ipak kao delay....čitam da 100w verzija ima neki delay također, kratak al da postoji

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 14 tra 2016 23:24 

Jeste dabome,ima odredjeni delay i treba vremena na privikavanje,na lung inhale se tolko ne osjeti al na m2l da...

U vezi otpora,danas isprobano sa raznoraznim setupovima,sto veci otpor to vise fula,vjerojtno sto iznad 1 om cita otpor na jednu decimalu

Po pitanju tc-a isprobao sam ga sa Ti zicom i isti efekat (para) dobiva na puno manjoj temperaturi nego joyetechov chip, i bojim se ak ga vise dignem da ce palit vatu....po onom kaj sam cul ne prolazi cotton dryburn test....al uz pravilne postavke radi zadovoljavajuce

Evo jedna fotkica za kraj sa UTA v2 i cuboidom bok uz bok :zu:

slika

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 30 tra 2016 14:11 

Evo koriatim teslu neko vrijeme,neki put cijeli dan,neki put stoji doma cijeli dan :P

Meni je najveci problem taj delay na koji mi treba vremena za naviku naspram cuboida koji momentalno pali,pa mi ga nije gust za koristit kod chainvapanja...najvise ga koristim sa dripperom na lung inhale i tu se taj delay ne osjeti/nije mi tolko bitan zapravo

U medjuvremenu sam isprobao tc sa niklom i titanom,najvise se bojal onog pulsiranja,al se ono ne osjeti uopce ako setup dobro wicka,sa niklom sam posebice zadovoljan,po meni su dobro pogodili postavke mada navodno ne prolazi cotton dry burn test

Ono sto mi se posebno svidja je to kaj ne odlazi u nikakav protection nego drzi temperaturu na nekih par stupnjeva nize od zadane...

Povratak na vrh

[ 15 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: