Evo jedan kratki brzniski review nakon par dana druženja sa 3D, uz napomenu da se radi o klonu, a ne o originalu.
Sve u svemu pozitivno. Inače nisam ljubitelj niti genesisa, ni drippera, jer ih do sada nikad nisam uspio složiti da mi daju dovoljno arome. Uvijek sam imao sobu punu pare, ali arome jako malo u usporedbi sa kayfunom recimo.
Dolazi u lijepoj crnoj kutiji sa steam turbine i 3D logotipom, adapterom na 510, silicom, žicom, te rezervnim setom O-ringova (kod originala navodno dobijete samo 1!).
Nakon dobrog natapanja u vodi (btw. izgleda da je sve SS

) prvi setup je složen kao dual coil i radi savršeno, pare puna soba, arome nešto manje nego na kayi sa MC, protok zraka - savršen.

Nakon toga par pokušaja sa običnim grijačima (a ne MC) no nisu se pokazali baš nešto, radi ko i sve ostalo, ali ništa posebno.
Pa sam ga ubrzo rastavio i složio single micro coil, e tu sam došao do manjih problema, naime, najmanja rupa za zrak nema smisla, srednja mi je preuska - moram ga cuclati, a na najvecoj mi previše propuha, pa dobijem samo paru bez arome :/
Tako da ću vjerojatno bušiti najmanju na nešto između zadnje dvije.

Uglavnom sa jako zadovoljan, no imam par zamjerki:
1. trebalo bi zamijeniti pozicije rupa na vanjskom i unutarnjem prstenu, jer ovako kad okreneš da promijeniš protok zraka okreneš i cijeli donji dio, te sa njim pomakeš wick i rupu za punjenje ili ako okreneš samo vanjski prsten, onda ti se promijeni pozicija rupe u odnosu na grijač.
2. Nekako mi se čini da ne stane baš deklariranih 1.5ml
3. Kada je složen sa dva grijača jako je teško naći rupu za punjenje.
4. (Mislim da se ovo odnosi samo na klon - jer mi se po slikama čini da original ima deblju) Rupa za punjenje je jako uska i teško ju je naciljati i puniti, pogotovo sa gustim likvidima.
Nosio sam ga po džepovima cijeli vikend, bio je okrenut na sve strane i uglavnom, ono što je dolje u tanku ne curi van, ali ako je nešto ostalo na gornjem decku nađe svoj put do rupe za zrak.
"Pumpanje" radi savršeno, kao što sam i očekivao, ako previše likvida izađe na gornju bazu, kada otpustite vrati se natrag u donji tank.

I samo da napomenem, da mi sa svim kombinacijama baterija logotipovi dolaze točno poravnani sa božicom ili božica dolazi točno između njih, što sam primjetio da nije slučaj kod originala i 3D logo nije tako grozan kao na slikama.
ps. sigurno ima tipfehlera, ali sam preumoran da bi ponovo čitao … sry