7ThSin je napisao:
Buje u pravu.
Evo po trackingu gledam.. 2 paketa mi trebaju doc 1 je na carini zapeo zadnja 4 dana ... vikend sjebo, pa ocekujem ovaj tjedan da ce stic do mene
a drugi paked je sa postNL i trenutno je kako pise na putu za Holandiju
prosjek 2-3 tjedna treba.
nisam ti htio jučer kvarit raspoloženje...al kad već kažeš da je carini....opako ćeš preplatit kupovinu tog "kompletića", još ako su ti baterije u istom paketu... Taj atty ako curi sa gotovim grijačima ti neće bit od koristi, kako kažeš rba baza nije neka sreća, onda ispada da si samo mod platio 32$ + minimalno 100kn Lijepoj našoj a možda i više. znači minimalno 310kn. za par desetaka kn više si mogao imat cuboida, koji je dimenzijama skoro duplo manji a radi zvjerski kako čujem. i ima dodatne funkcije kao što je TC koji ulijepšava dojam.
gledao sam i ja tog asola prije godinu dana...stvarno se ne sjećam razloga zašto sam odustao od kupnje. ne, nisam sarkastičan. zaboravio. vjerovatno s razlogom
ako se dobro sjećam, na tom modu nije radio TC ili ga uopće nema. a ni za pouzdanost nisam baš siguran. tj koliko traju. mislim da sam zato odustao ali ne sjećam se više. zbog tih razloga inače odustanem od kupnje modova. ako procjenim da mi neće trajat 6 mjeseci ne uzimam
za baterije bi se mogao načekat
cuboid polovni 200-250kn novi oko 370, subtank ili cleito 100-200kn s par grijača. pouzdano i dobro rade. s tim reaperom s gotovim grijačima ionako nemožeš tjerat iznat 50W koliko se sjećam.