|
.
Sada je: 25 tra 2026 17:46. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 17:46. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
nexus-6
|
Naslov: Re: Pomoć oko opreme Postano: 02 srp 2015 10:28 |
|
|
|
Cuo sam da taj ducan prodaje izrazito lose klonove. Cuo sam da taj konkretan klon je toliko identican originalu da ne vidis razliku u direktnoj usporedbi.
Cuo jesam, vidio nisam. Zato sam napisao sto sam napisao. Dakle kao jednu od, pazi sad, opcija.
Tajna velike moci je, u ovom slucaju, samo citanje s razumijevanjem.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Pomoć oko opreme Postano: 02 srp 2015 10:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
nexus-6 je napisao: Cuo sam da taj ducan prodaje izrazito lose klonove. Cuo sam da taj konkretan klon je toliko identican originalu da ne vidis razliku u direktnoj usporedbi.
Cuo jesam, vidio nisam. Zato sam napisao sto sam napisao. Dakle kao jednu od, pazi sad, opcija.
Tajna velike moci je, u ovom slucaju, samo citanje s razumijevanjem. Puffkalica je toliko puta zajebala ljude, da su sada, čak i da imaju samo najkvalitetnije klonove, uništili ono malo reputacije što su imali. Tajna velike moći je, uskladiti se sa forumom i starijim članovima, a ne prosipati pamet na svakome ćošku bez dovoljno iskustva o datim tematikama.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
nexus-6
|
Naslov: Re: Pomoć oko opreme Postano: 02 srp 2015 11:09 |
|
|
fek0 je napisao: Puffkalica je toliko puta zajebala ljude, da su sada, čak i da imaju samo najkvalitetnije klonove, uništili ono malo reputacije što su imali. Nekome je 100 kn puno. Prosetas se, rastavis i klon i original i pogledas. Covjek kupuje kliromajzer, a ne polovnu alfu. 0% povjerenja. Povjerenje u hrvatske trgovine generalno, je recept za zajeb. fek0 je napisao: Tajna velike moći je, uskladiti se sa forumom i starijim članovima Ovo je demokratski forum koji predstavlja razmjenu iskustava i misljenja. Uskladjivanje misljenja nije poanta ni demokracije, a ni foruma. Ja izrazito postujem starije clanove foruma, jer da nije njih, ne bilo istog. Da li se slazem sa svime - apsolutno ne. I uopce ne vidim sto je u tome lose. Dizanje ovoga na osobnu razinu je apsurdno. fek0 je napisao: a ne prosipati pamet na svakome ćošku bez dovoljno iskustva o datim tematikama. Toliko se ne poznajemo.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Pomoć oko opreme Postano: 02 srp 2015 11:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
ma kakva osobna razina...malo se prckamo i to je ok 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
nexus-6
|
Naslov: Re: Pomoć oko opreme Postano: 02 srp 2015 11:53 |
|
|
Na ti jedno hladno  s Kvarnera.
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Pomoć oko opreme Postano: 02 srp 2015 13:32 |
|
|
Spamate temu za pomoć početnicima 
|
|
 |
|
 |
|
Dodo91
|
Naslov: Re: Pomoć oko opreme Postano: 02 srp 2015 21:41 |
|
|
|
Ma ne mislim uzimat u nasim shopovima, nego sa FT-a samo sam mislio ovdje pitat za iskustva, prvenstveno sa istickom mini. Uzet cu mu istick mini + nautilus i metalni tank...
|
|
 |
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: Pomoć oko opreme Postano: 03 srp 2015 07:45 |
|
|
bok i to sve kupi kod npr .MTM-a , jer na FT ne primaju Paypal za taj asortiman , ali primaju druge opcije plachanja. tu su josh i www.300.cuda iz Splita , pa Mysterija , pa www.ecigareta.hr , pa www.erevolucija.com , imash izbor veliki... LP alois
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Pomoć oko opreme Postano: 03 srp 2015 10:31 |
|
|
alois je napisao: bok i to sve kupi kod npr .MTM-a , jer na FT ne primaju Paypal za taj asortiman , ali primaju druge opcije plachanja. tu su josh i http://www.300.cuda iz Splita , pa Mysterija , pa http://www.ecigareta.hr , pa http://www.erevolucija.com , imash izbor veliki... LP alois Zašto ne primaju paypal?
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: Pomoć oko opreme Postano: 03 srp 2015 14:35 |
|
|
|
primaju oni PayPal , ali ne i za autentichne aspire proizvode , takva je prodajna politika Aspire , valjda radi puno kopija , ali mozhesh direktno sa kartice ili bitcoin , njima platiti. Dragi kolega Roots, provjerite , molim Vas , da Vas nisam sluchajno doveo nehotichno u zabludu. LP alois
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 17:46. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 17:46. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |