|
.
Sada je: 25 tra 2026 19:39. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 19:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Preporuka - Atomizer Postano: 07 sij 2016 13:25 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
|
Sve znalci, a nitko čovjeku ne veli Erlkönigin, najbolji MTL ati, jednostavan, arome na pretek.
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Preporuka - Atomizer Postano: 07 sij 2016 14:03 |
|
|
to šta si ti dobio loš klon ( a opće poznato je ka K4 ima brdo loših klonova i samo nekoliko koji valjaju) ne znači da klonovi nevaljaju. samo trebaš znat koji uzet. i ne škrtarit 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
shellsh0ck
|
Naslov: Re: Preporuka - Atomizer Postano: 07 sij 2016 15:36 |
|
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Preporuka - Atomizer Postano: 07 sij 2016 19:56 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Lemi_O2 je napisao: Sve znalci, a nitko čovjeku ne veli Erlkönigin, najbolji MTL ati, jednostavan, arome na pretek. Erlkonigin nije za one slabog srca i debelih prstiju...kao i ne za one koji imaju slabu kičmu, pa bacaju atomizere u zid  Znaš i sam da mu je AFC katastrofa i da trebaš znati točno pogoditi vatu i da je njegov top fill žešća debilana....ali da daje vrhunsku aromu i paru, to stoji.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Preporuka - Atomizer Postano: 07 sij 2016 20:38 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
fek0 je napisao: Lemi_O2 je napisao: Sve znalci, a nitko čovjeku ne veli Erlkönigin, najbolji MTL ati, jednostavan, arome na pretek. Erlkonigin nije za one slabog srca i debelih prstiju...kao i ne za one koji imaju slabu kičmu, pa bacaju atomizere u zid  Znaš i sam da mu je AFC katastrofa i da trebaš znati točno pogoditi vatu i da je njegov top fill žešća debilana....ali da daje vrhunsku aromu i paru, to stoji. To mi i treba kad idem pametovat  Ondak Squape Reload, taj je vulgaris do jajci, fino dela i najkvalitetnije je napravljen.
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
zpelko
|
Naslov: Re: Preporuka - Atomizer Postano: 07 sij 2016 21:18 |
|
|
fek0 je napisao: Lemi_O2 je napisao: Sve znalci, a nitko čovjeku ne veli Erlkönigin, najbolji MTL ati, jednostavan, arome na pretek. Erlkonigin nije za one slabog srca i debelih prstiju...kao i ne za one koji imaju slabu kičmu, pa bacaju atomizere u zid  Znaš i sam da mu je AFC katastrofa i da trebaš znati točno pogoditi vatu i da je njegov top fill žešća debilana....ali da daje vrhunsku aromu i paru, to stoji. Potvrđujem da Erlkönigin treba malo jače zaštopati inače curi. Ispočetak mi nikak nije bilo jasno. No to je samo dio problema... Kad se jednom pogodi setup onda je ok. Ali me već hvata jeza od toga da ga moram slagati još jednom.
|
 |
|
albert1993
|
Naslov: Re: Preporuka - Atomizer Postano: 07 sij 2016 21:45 |
|
|
Puno ste mi pomogli.. malo cu jos pogledat recenzije, pa koji mi se najvise svidi budem uzel.. Javim kad nabavim  Hvala vam svima
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Preporuka - Atomizer Postano: 08 sij 2016 00:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
zpelko je napisao: Potvrđujem da Erlkönigin treba malo jače zaštopati inače curi. Ispočetak mi nikak nije bilo jasno. No to je samo dio problema... Kad se jednom pogodi setup onda je ok. Ali me već hvata jeza od toga da ga moram slagati još jednom. Uopće ga ne treba zaštopati...kakvo štopanje te spopalo...pa u njega ide tak malo vate da je to blesavo. Treba samo znati kako  Kada ga se skuži, složi ga se za minutu...ali nije za one koji vole jednostavno, a pogotovo ne za početnike, bila bi to bolna smrt za njih 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
DubravkoT
|
Naslov: Re: Preporuka - Atomizer Postano: 12 sij 2016 20:50 |
|
|
|
Pozdrav,jos sam novi u sve ovom. Ima li tko kakav savjet za atomizer? Ja imam eGo ONE Mega i nekako mi je loš,neznam kak bi to opisao al mislim da to nije to! Htjeo bih neki atomizer da osjetim pravi okus tekucine?
|
|
 |
|
 |
|
Jucca
|
Naslov: Postano: 12 sij 2016 21:28 |
|
|
Ego one mega je najgori atomizer koji sam probao. Sta god da uzmes bice bolje od toga  Sent from my SM-G920F using Tapatalk
_________________ clones:Bigdripper-Doge-Mephisto-Aqua-Fatty-Kayfun3.1-Taifun GT-Plumeveil-2xNemesis-Orchid V4-Panzer-Stingray-Tobh-Fogger-CloupurDNA30 origigi:KayfunV4-Expromizer-Atlantis-Subtank-DeltaII-Lemo-Cloupur mini-iStick mini-Vanga-IPV4-AromamizerRDTA-MiniVTC-BillowV2-Snowwolf mix: Hana DNA40-Zero modz DNA40
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 19:39. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 19:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |