Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 svi 2025 10:15. Sada je: 16 svi 2025 10:15.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 66 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: eGo-C
PostPostano: 08 ožu 2012 19:09 

Corto_1973 je napisao:
I Shaka, jel čemu taj ego-C? Ima li smisla naručiti paklo od 5 atty-ja i 1 body-ja? Koliko traje sama izmjenjiva glava i kako se čisti, jer sam siguran da se može čistiti?

A kako ćeš promijenit fiber u grijaču?

Ma bacajte to, 5 komada ja san siguran mogu misec dana izdurat, za 20$ šta se zajebajete?

Ako oćete čistit i popravljat, uzmite neki šta sami motate grijač. Bulli A-2T, ili njeki njegov klon ili neki Genisis.

I meni je ža bacat ih, zato san uzeja My-T, ali oprezno s njima na eGo baterijama, ako premali otpor namistiš, ode elektronika.
Iman 2 dokaza za to :minus:

Povratak na vrh

PostPostano: 10 ožu 2012 00:33 

Smislow je napisao:
Ako oćete čistit i popravljat, uzmite neki šta sami motate grijač. Bulli A-2T, ili njeki njegov klon ili neki Genisis.

Eeee... imo Line... lošo bracika... prodo ga danas... nije za me,,,
Frenkov AF2... ma isto... špagerica... ide i to uskoro...
A ima i nekog gušta igrat se majstora doma... ono, žena zna da smrdam sve što dohvatim pa ne smijem po bojleru, centralnom, struji i slično... pa još mi uzmi rastavljanje attyja i moš me pokopat :plus:
A i Chromex je probao i kaže nije loš, poput ego-T...
A zna se što slijedi onom tko ide protiv PAN-a, Chromex-a, Medveščaka... sapunica :hi:

Povratak na vrh

PostPostano: 10 ožu 2012 14:04 
Administrator

he he moje misljenje svi znate ali nije lose podsjetiti se s vremena na vrijeme.
:twisted:

Line, genesis, A2 i ostala svojerucno motajuci atomizeri su kita.
Kita su zato jer su konstruirani na nacin kako mali Perica zamislja atomizer. I onda dodje gospon Fulir:
- Perica, ti si mali bedak.

Sve to moze zadovoljiti zadovoljnog eGo korisnika ali onog koji je naucen na pravu stvar - NE.

TH - nula
punjenje pluca - nula
aroma - nula
Podmetanja da je potrebno manje nikotina je bedarija. Nikotina treba dodati cca. 30% vise da bi se dobio nikotinski shut kao u klasicnom attyu.
Genijalni su i filmici kada se ogoljeni home made izradci kure na prazno da bi se pokazalo koliko pare imaju. Osim sto se grozim kurenja liquida ne vidim zasto se liquid ne stavi u rajnglicu pa na sparet. Pare bi bilo ko u prici.

Eto toliko od mene, cujemo se po toj temi ponovo za koji mjesec.
:rotfl:

Povratak na vrh

PostPostano: 10 ožu 2012 14:27 

Kinta je napisao:
he he moje misljenje svi znate ali nije lose podsjetiti se s vremena na vrijeme.

Kita su zato jer su konstruirani na nacin kako mali Perica zamislja atomizer. I onda dodje gospon Fulir:

Sve to moze zadovoljiti zadovoljnog eGo korisnika ali onog koji je naucen na pravu stvar - NE.

TH - nula
punjenje pluca - nula
aroma - nula
Podmetanja da je potrebno manje nikotina je bedarija. Nikotina treba dodati cca. 30% vise da bi se dobio nikotinski shut kao u klasicnom attyu.
Genijalni su i filmici kada se ogoljeni home made izradci kure na prazno da bi se pokazalo koliko pare imaju. Osim sto se grozim kurenja liquida ne vidim zasto se liquid ne stavi u rajnglicu pa na sparet. Pare bi bilo ko u prici.

ja bi kao početnik volio znat što to valja,što je to ono pravo.kupujem svašta,a do sad mi se sve čini da je to ništa :)

Povratak na vrh

PostPostano: 10 ožu 2012 14:32 

Najobicniji Boge kartomizer na 6 volti razvaljuje. To mi je nedavno otkrice i toplo preporucujem

Povratak na vrh

PostPostano: 10 ožu 2012 14:46 
Administrator

cuky je napisao:
ja bi kao početnik volio znat što to valja,što je to ono pravo.kupujem svašta,a do sad mi se sve čini da je to ništa :)

Tema za novi topic ali sam sam kriv. :)

Visoki napon i jaka baterija.
Na taj nacin atomizer moze povuci struje koliko god zeli a ne da ga baterija ogranicava u radu.

Konstrukcija atomizera.
Prostor koji se zagrijava mora biti sto manji i omedjen keramikom koja ne prima toplinu na sebe nego ju odbija natrag na grijac.

Pravilan dotok liquida i zraka, kao i pravilna smjesa liquid/zrak.

Uz jos par ˝sitnica˝ to je dobitna kombinacija.

Konkretno od RN4075 na 5V nema bolje, a kako izgleda jos dugo ni nece biti.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 ožu 2012 17:18 

Slazem se sa gore navedenim.
A raznorazne ego a, b, c ....... .žnj. verzije sa tankom koji je gore, dole, ili na stranu, su samo varijacije na temu. Po meni, to je za ljude koji zele komociju. Ali sve je to srednja zalost.
Evo primjer.......
Svojevremeno se je preko ovog foruma mogao nabavit ego komplet i ja sam kupio jedan za prijatelja.
Donese meni Kinta to cudo. Nije mi vrag dal mira i moral sam probat kak to dela. Natocim tekucinu, dvije kapi direktno u ati, malo pricekam i probam. Dela to, ali....
Probam opet, opet isto. Isto slabo.
Kinta .. Gleda mene i smijuli se. Ocito mi se na licu vidjelo koliko sam zadovoljan
Ja.. Vracaj to pod reklamaciju, ovo jedva da radi.
Kinta... Rrazmažen si
Ja .. Kak to mislis, razmažen?
Kinta.. Ego dela potpuno ispravno. To su njegove mogucnosti. Nemoze bolje.
A cijela prica se je odigravala u vrijeme mojeg koristenja moda na 5v i RN4075
Uglavnom, uzeo sam taj EGO komplet i sa malom nelagodom sam ga dal prijatelju. Ocekival sam i od njega losu reakciju. Ali na moje iznenadjenje, on je prezadovoljan s tim kompletom.
Pare ko u prici, osjeti se aroma, a i TH je odlican.
Ajde mislim si ja, ako si ti zadovoljan, onda sam i ja. I dan danas on cucla taj ego i ne zanima ga nista drugo. On je s tim zadovoljan
A zbog cega pisem sve ovo.
Ako ste zadovoljni sa trenutnom dimilicom koju imate, ostanite na njoj.
Nemojte trazit sveti gral jer on ne postoji.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 ožu 2012 18:19 

Lis je napisao:
Ako ste zadovoljni sa trenutnom dimilicom koju imate, ostanite na njoj.

spomenuti ego-t imam 2 mjeseca i to je jedino što sam pario i on je za sada OK za mene ...

Lis je napisao:
Nemojte trazit sveti gral jer on ne postoji.

... dok ne probam nešto na više volti, imam jedan LR atty koji kao fol simulira veću voltažu i on je ferrari prema običnom ego-t attiju, šta će tek biti s pravih 5V, skoro pa sveti gral :hi:

Kayfun Lite, Magma, Kayfun V5 mini

Povratak na vrh

PostPostano: 10 ožu 2012 19:49 

ETO JA SVE SKAČEM AMO TAMO,KUPUJEM OVO ONO I NALETIM TU I TAMO DA ME NEŠTO IZNENADI.DO SAD NISAM PROVO RN4075 JER JA NEMAM POIMA ŠTO JE TO :conf: U PONEDJELJAK MI DOLAZI LINE I PROVO SAM JE VEČ,I TO MI DO SAD BILO NAJJAČE I SAD ČU NEKO VRJEME BIT NA LINE DOK NE POŽELIM NEŠTO BOLJE A ONDA 5V I RN4075.AKO ME TO NE ZADOVOLI JA SE VRAČAM NA SMRDUŠE.JER KAKO SAD STVARI STOJE SVE MI JE DOBRO ALI PAR DANA I ONDA BI JA NEŠTO JAČE NEŠTO BOLJE,NEZNAM NI JA :ali: :ali: :ali:

Povratak na vrh

PostPostano: 10 ožu 2012 20:18 

Kinta je napisao:

TH - nula
punjenje pluca - nula
aroma - nula

Previse Perica se nakupilo :D i btw,znas kad sam trazio od tebe da mi posaljes jedan RN da probam....i znas da sam ga poslao natrag Chromexu da meni ne hvata prasinu.

Dosadno je kad koristim ovo gore sto spominjes jer je monotono,
.....natankaj-potrosi...natankaj-potrosi...promijeni aromu,natankaj-potrosi i sve u krug... :conf:
Nema masnih ruku,nema tekucine po baterijama,nema curenja od nigde,nema filca i zagorenog ukusa,nema masnih fleka po djebovima,nema glavobolje da mi ostalo jos 5 attyja do kraja mjeseca,non-stop konstantna aroma,TH i para....i kad vidis sve ovo nema predizvika -jer je sve na svom mjestu a sa RN-om i ostalim kinezima toga nema.
Kako si dobio rezultat "nula" na sve neznam,mozda nesto nije u redu sa genesisom :)

1.Za prvi put u zivotu TH je kako treba,ujutro je prejak pa sam smiksao slabiju tekucinu i dok pijem prvu kavu koristim nju...
2.Para je relativna stvar,oblak pare mogu da dobijem cak i sa eGo-T tako da nju ne sporedjujem,netko koristi PG,netko VG koji daje duplo vise pare...
3. Aroma na bar jednom od nabrojanih 3 stvarcica je neusporedivo bolja u odnos na 99% kineskih attyja koje sam ja koristio a koristio sam skoro sve sto vredi da se spomne...Da,na stock attyju dobijes dobru aromu....ali prvih 3 dana dok je atty nov,nakon toga dobijes upalu mozga zbog nervoze

E da,jednom nedeljno morate promijeniti kanthal,nekome treba 20 minuta,nekome 30 sekundi ;)

Slazem se sa Lisom,ako je nekome clearomizer vrh parenja onda nek se drzi njega....

@cuky
RN4075 je atomizer koji se ne proizvodi vise ;)

Povratak na vrh

[ 66 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: