Kinta je napisao:
he he moje misljenje svi znate ali nije lose podsjetiti se s vremena na vrijeme.
Line, genesis, A2 i ostala svojerucno motajuci atomizeri su kita.
Kita su zato jer su konstruirani na nacin kako mali Perica zamislja atomizer. I onda dodje gospon Fulir:
- Perica, ti si mali bedak.
Sve to moze zadovoljiti zadovoljnog eGo korisnika ali onog koji je naucen na pravu stvar - NE.
TH - nula
punjenje pluca - nula
aroma - nula
Podmetanja da je potrebno manje nikotina je bedarija. Nikotina treba dodati cca. 30% vise da bi se dobio nikotinski shut kao u klasicnom attyu.
Genijalni su i filmici kada se ogoljeni home made izradci kure na prazno da bi se pokazalo koliko pare imaju. Osim sto se grozim kurenja liquida ne vidim zasto se liquid ne stavi u rajnglicu pa na sparet. Pare bi bilo ko u prici.
Eto toliko od mene, cujemo se po toj temi ponovo za koji mjesec.

Previse Perica se nakupilo

i btw,znas kad sam trazio od tebe da mi posaljes jedan RN da probam....i znas da sam ga poslao natrag Chromexu da meni ne hvata prasinu.
Dosadno je kad koristim ovo gore sto spominjes jer je monotono,
.....natankaj-potrosi...natankaj-potrosi...promijeni aromu,natankaj-potrosi i sve u krug...
Nema masnih ruku,nema tekucine po baterijama,nema curenja od nigde,nema filca i zagorenog ukusa,nema masnih fleka po djebovima,nema glavobolje da mi ostalo jos 5 attyja do kraja mjeseca,non-stop konstantna aroma,TH i para....i kad vidis sve ovo nema predizvika -jer je sve na svom mjestu a sa RN-om i ostalim kinezima toga nema.
Kako si dobio rezultat "nula" na sve neznam,mozda nesto nije u redu sa genesisom

1.Za prvi put u zivotu TH je kako treba,ujutro je prejak pa sam smiksao slabiju tekucinu i dok pijem prvu kavu koristim nju...
2.Para je relativna stvar,oblak pare mogu da dobijem cak i sa eGo-T tako da nju ne sporedjujem,netko koristi PG,netko VG koji daje duplo vise pare...
3. Aroma na bar jednom od nabrojanih 3 stvarcica je neusporedivo bolja u odnos na 99% kineskih attyja koje sam ja koristio a koristio sam skoro sve sto vredi da se spomne...Da,na stock attyju dobijes dobru aromu....ali prvih 3 dana dok je atty nov,nakon toga dobijes upalu mozga zbog nervoze
E da,jednom nedeljno morate promijeniti kanthal,nekome treba 20 minuta,nekome 30 sekundi

Slazem se sa Lisom,ako je nekome clearomizer vrh parenja onda nek se drzi njega....
@cuky
RN4075 je atomizer koji se ne proizvodi vise