Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 svi 2025 10:22. Sada je: 16 svi 2025 10:22.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 66 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: eGo-C
PostPostano: 01 pro 2011 16:23 

Dali cu nesto da komentarisem ili ne,to cu ja odlucim....ti nikako.Inace,ovo je PRVI post u kome ja komentarisem eGo-T,imam ga i kazem da ne cini.Ja sam reko koji su razlozi i stim se slozio svako ko ga ima.To sto ti prodajes i tebi je odlican,to je tvoj problem,nitko nije savrsen.Ali,da ne izigravam budalu ovde i da tebi objasnjavam sto cu i kako cu,sto cini i sto ne cini,molim te drugi put se obracaj nekome (meni konkretno) kad si prozvan...

Povratak na vrh

PostPostano: 01 pro 2011 16:45 
Moderator

OPA, ajmo borba, danas,malo zabave veselja i svega macedonia vs belgrade
Šta se čeka?

Povratak na vrh

PostPostano: 01 pro 2011 17:25 

Karo,
ja ti nisam rekao da li da komentarišeš, nego sam argumentovano doveo u sumnju logiku kojom se vodiš i naveo vrlo prostu matematiku:
eGo-T ti ne valja, a on košta 63$. Ovo je njegova napredna verzija. eGo-C je po tebi skup. Dakle, da eGo-C košta 30$ onda bi valjao?! Pa koji će mi moj nešto što ne valja, sve i da je džabe? :)

Kažeš da ti je ovo prvi put da si izneo sud o eGo-T, ali to uopšte nije ni bitno. Ja uopšte nisam imao nameru da komentarišem tvoj ukus, komentarisao sam logiku i razmišljanje. To sam sada uradio prvi put - jer sam prvi put naišao na vreme na takav tvoj post. Napiši još 10 puta istu stvar, 10 puta ću kometarisati.
Zato bi bilo lepo da se maneš konstrukcija kada i šta ja smem da komentarišem. Smem da komentarišem sve što smatram da je vredno komentara, i to ću raditi kada god za to budem imao volje/vremena/živaca/interneta. Zato se i krećem po forumima jer su to mesta za razmenu mišljenja i utisaka.
Ti ako ne želiš da neko komentariše tvoje stavove i razmišljanja, nemoj ih iznositi javno ;)

A ono što ti je najveća greška je tvrdnja da ja hvalim eGo-t zato što ga prodajem :aha: Upravo obratno, ja ga prodajem zato što o njemu mislim jako dobro. Sa prometom koji ostvarujem, statusom koji sam zaradio kod distributera i mrežom kupaca koju trenutno imam: mogu da prodajem bilo koju stock e-cigaretu koja je trenutno u ponudi. Radim samo i isključivo eGo-T jer i inače u životu - svoje vreme i novce trošim i ulažem samo u ono u šta lično verujem ;) Iz istog razloga sam se i najviše orjentisao na FA arome, iako su mi neke druge jeftinije, lakše za nabaviti, ili oboje.

Uzdravlje ;)

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 01 pro 2011 17:43 

Shaka Zuluf je napisao:
Karo,
ja ti nisam rekao da li da komentarišeš, nego sam argumentovano doveo u sumnju logiku kojom se vodiš i naveo vrlo prostu matematiku:

Nisi?

Shaka Zuluf je napisao:
Prvo ne kapiram potrebu da se komentariše cena nečega što ti se ne sviđa. Ne valja ti eGo-T: tvoja stvar, zašto te onda briga koliko košta njegov naslednik?

Moj problem....

Shaka Zuluf je napisao:
Zato bi bilo lepo da se maneš konstrukcija kada i šta ja smem da komentarišem. Smem da komentarišem sve što smatram da je vredno komentara, i to ću raditi kada god za to budem imao volje/vremena/živaca/interneta. Zato se i krećem po forumima jer su to mesta za razmenu mišljenja i utisaka.

Upravo tako

Povratak na vrh

PostPostano: 01 pro 2011 17:53 

I ovaj tvoj post je imao ulogu... šta? Da samo bude melem povređenoj sujeti, ili bude nešto iz čega se može izvući neka slika ili zaključak?

Uvodimo li to "šta te zabole" i "moj problem" kao univerzalna pravila u komunikaciji?
Dakle, napišem šta god mi padne na pamet, ko god me pita šta mi to znači ide odgovor: "šta te zabole, nemoj ti mene da komentarišeš" :aha:

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 02 vel 2012 02:37 

eGo-C od pre neki sat u mojim rukama. Ovog puta krećem od LR varijante.
Ne zato što sam baš to nameravao, nego mi to nisu razgrabili ispred nosa :)

Tankovi su identični onima za eGo-T, pašu na eGo-C kao saliveni. Protok vazduha je konstantan i dobar, ni sa silikonskim čepovima nema nikakvih problema. Meni, naviklom na B atomizere, ova A verzija je za sada neodgovarajuća - ali kada nema babe dobra je i devojka, zar ne

Što se tiče ukusa: ne osećam neku razliku u odnosu na eGo-T. Da budem objektivan: imam ga tek neki sat i parim Shade koji nisam već neko vreme koristio. Učinilo mi se na početku da malo više udara nego eGo-T, ali moram sačekati za konačan sud. Sutra ću ga probati na nekoj od Joyetech tečnosti kojima se davim poslednjih par dana, pa će slika biti malo kompletnija.

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 08 ožu 2012 12:24 

I Shaka, jel čemu taj ego-C? Ima li smisla naručiti paklo od 5 atty-ja i 1 body-ja? Koliko traje sama izmjenjiva glava i kako se čisti, jer sam siguran da se može čistiti?

Povratak na vrh

PostPostano: 08 ožu 2012 12:35 
Moderator

može

Povratak na vrh

PostPostano: 08 ožu 2012 12:57 

Samo prolistaj forume i recenzije pa vidi....;)
Ne zasluzuje previse tipkanja...

Povratak na vrh

PostPostano: 08 ožu 2012 12:58 

Može se čistiti i to vrlo lako.

Ja ga koristim preko mesec dana, vrtim u krug 4 LR glave - radi kao sat. Definitivno jači ukus i TH od eGo-T LR atomizera. Stižu mi za neki dan standard glave pa ću da ih uporedim sa standard eGo-T.

Moja preporuka u svakom smislu. Odakle si mislio da ih uzmeš?

slika

Povratak na vrh

[ 66 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: