Karo,
ja ti nisam rekao da li da komentarišeš, nego sam argumentovano doveo u sumnju logiku kojom se vodiš i naveo vrlo prostu matematiku:
eGo-T ti ne valja, a on košta 63$. Ovo je njegova napredna verzija. eGo-C je po tebi skup. Dakle, da eGo-C košta 30$ onda bi valjao?! Pa koji će mi moj nešto što ne valja, sve i da je džabe?

Kažeš da ti je ovo prvi put da si izneo sud o eGo-T, ali to uopšte nije ni bitno. Ja uopšte nisam imao nameru da komentarišem tvoj ukus, komentarisao sam logiku i razmišljanje. To sam sada uradio prvi put - jer sam prvi put naišao na vreme na takav tvoj post. Napiši još 10 puta istu stvar, 10 puta ću kometarisati.
Zato bi bilo lepo da se maneš konstrukcija kada i šta ja smem da komentarišem. Smem da komentarišem sve što smatram da je vredno komentara, i to ću raditi kada god za to budem imao volje/vremena/živaca/interneta. Zato se i krećem po forumima jer su to mesta za razmenu mišljenja i utisaka.
Ti ako ne želiš da neko komentariše tvoje stavove i razmišljanja, nemoj ih iznositi javno

A ono što ti je najveća greška je tvrdnja da ja hvalim eGo-t zato što ga prodajem

Upravo obratno, ja ga prodajem zato što o njemu mislim jako dobro. Sa prometom koji ostvarujem, statusom koji sam zaradio kod distributera i mrežom kupaca koju trenutno imam: mogu da prodajem bilo koju stock e-cigaretu koja je trenutno u ponudi. Radim samo i isključivo eGo-T jer i inače u životu - svoje vreme i novce trošim i ulažem samo u ono u šta lično verujem

Iz istog razloga sam se i najviše orjentisao na FA arome, iako su mi neke druge jeftinije, lakše za nabaviti, ili oboje.
Uzdravlje