Prvo ne kapiram potrebu da se komentariše cena nečega što ti se ne sviđa. Ne valja ti eGo-T: tvoja stvar, zašto te onda briga koliko košta njegov naslednik?
Meni je na eGo-T baterija od 650 sasvim dovoljna, a od 1000mAh mi je perfektna mera. Dakle, baterija iste amperaže koja će mi na diskretan način naznačiti kada je blizu kraja je za mene pozitivan napredak. Ili ne treba biti, jer ti kažeš da je toliko baterije tebi malo?
Da npr dele džabe 510-T atomizere, ne bih se ni prijavio: taj mi se ati ni malo ne sviđa. Iz istog razloga ne idem na teme o tom atiju, ne komentarišem korisnike istog niti svima namećem svoje iskustvo sa 510-T. Da li bih možda trebao?
Taj isti HC je jedno vreme uz porudžbine od 250$ poklanjao svoje eGo modove od 2600mAh. Dakle, poručiš robe za 250$, oni ti taj paket pošalju džabe(to im uvek važi za porudžbine preko 250$, tako uštediš barem 30$) i daju ti mod koji vredi još 30$. Na 250$ si dobar 60$, skoro 20% si uštedeo... Ti si i tu njihovu akciju, na kojoj štediš 20% nazvao sramotom i krađom

Moje skromno mišljenje je da je sve krenulo da ide u onu stvar kada su ljudi masovno počeli da misle da imaju pravo na sve, a da neko drugi treba da se popne na trepavicu da im to pravo omogući. Kao što ja jednom liku iz Borče(udaljenoj od mene 20km) naprosto nikako ne mogu da objasnim da
neću da mu donesem 3 bočice tečnosti(ukupne vrednosti 9 eura) jer mi je to previše cimanja za te pare, tako i HG
nije dužan da tebi omogući da plaćaš bez kreditne kartice. Imaju svoju računicu i biznis plan, a koliko im je dobar - pokazuje to kako posluju

Ne znam da li znaš, svi ostali(PayPal, MB...) uzimaju provizije od prodavca, WU ih uzima od kupca. HG ti zato na pare uplaćene preko WU doda 15% - 100$ uplaćenih ti se računa kao 115$! Dakle, njima definitivno nije primarno da zahvate što je moguće više para.
Ja za to nisam ni znao niti sam na taj bonus računao, sami su me obavestili kada sam pare već uplatio