Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 23 ruj 2023 03:22. Sada je: 23 ruj 2023 03:22.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 66 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: eGo-C
PostPostano: 29 stu 2011 10:22 

Super. Stvar počinje da sve više obećava.
Mislim da ću se čak malo i baciti u ispitivanje omaža i ostalih strujnih karakondžula, pazariti žicu sa HG-a pa se igrati sa štelovanjem.

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 29 stu 2011 16:20 

pa daa, posto je grijac dostupniji, mozda bi se dalo i nanovo ubaciti fiber i srediti komplet grijac

Povratak na vrh

PostPostano: 30 stu 2011 10:54 

Hehehe,vidim vi mu uzeli mjere,rastavili i ponovo sastavili.... :hi:

Btw...eno ga u HG-u,kosta 80 USD......... :shake:

Helouuuu :angry_shake: .....uozbiljite se Kinezi,80 dolara ??!!! :evil: :evil:

Trebalo bi da im netko objasni da je cilj ovoga jevtinija varijanta relativno skupih tank atty-ja a ne seks u mutno,
:wtf: .....lud :nem: zbunjenog...

Povratak na vrh

PostPostano: 30 stu 2011 17:38 
Moderator

Pa imaš HG on line pa im reci, he..i im mamicu i ostalo, nek si misle. :uzi:

Povratak na vrh

PostPostano: 30 stu 2011 18:01 

CHROMEX je napisao:
Pa imaš HG on line pa im reci, he..i im mamicu i ostalo, nek si misle. :uzi:

Ha...znas i sam da to nece stici do njihovih ociju,obicno secka mail kad im kazes da je nesto skupo....Do sad nisu napravili ama bas nisto u vezi slabe i skuplje ponude,dati mogucnost placanja bez paypala (nisam samo ja na svijetu koji ne koristi paypal)i jos par stvari a niti imaju namjere.Oni su jako uctivi,dobri i fini ali to nema veze sa skupim stvarima.Malo sensa za neceg novog,boljeg,jevtinijeg itd nije na odmet.
Ovo oko "C" modela je vise onako,moje misljenje...u rano jutro,razmisljam glasno ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 30 stu 2011 20:13 

Prvo što 80$ uopšte nije velika cifra, drugo što je tolika cena samo zato što je nov proizvod a samo Ovale ga za sada prodaje na veliko. Uostalom, baterija je bolja nego na eGo-T(ima najelegantniji mogući indikator stanja), ako se ovo zamenjivo čudo može rasklapati(a sva je prilika da može) dobijem 2 baterije bolje nego na eGo-T, 5 atija za 80$, a eGo-T je 63$... Dakle, da su me ojadili - i nisu.
Ovaj kontigent je samo za probu, kada bude krenula masovna prodaja krajem decembra - i cena će ići nadole.

A što se tiče plaćanja - Karo, mi smo u 5 zemalja na svetu koje nemaju PayPal, tako da to nije njihov nego naš problem :) Svih tih 5 zemalja imaju MB kojim se može platiti kod Kineza, tako da problem oko plaćanja ne postoji...

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 01 pro 2011 12:05 

>off topic<
Postoji problem,ako moze Health Cabin da stavi uslugu Western Union na raspolaganje kupcima pa makar racun bio i 3 dolara ne vidim zasto bi Heaven Gifts trazio od mene da potrosim 300 USD.Dali su pet ili jedna zemlja u pitanju to je irelevantno,moze biti i jedan covjek !!.... jer onaj koji nudi svoje usluge MORA izaci u susret onome ko placa,to je pravilo u svakom biznisu.
>back on topic<
Sto se tice ovog "C" modela,ne znam kakvu eleganciju indikatora spominjes,to je eGo baterija koja na kraju opet ima pisljivih 650mAh a na koji nacin ce ona pokazati kako trosi tih 650mAh je glupo i spominjati,dok se setim da pogledam u led ona je vec prazna.Ako oces led lampice....onda onaj Boge stick je prava stvar,imas pravi light show za 50 dolara.
Znaci,dobijes 2 polu-baterije,2 baze i cover i 5 ulozaka-a ne atomizera.Ako je ovo tebi jevtino onda si kupi tri kompleta,meni je skupo jer je u pitanju modificirani eGo-T.Da,mozda bi ga kupio kao i vecinu stvari koje sam kupio zbog znatizelje a ne koristim,kao na primer eGo-T-ubica arome,jedini (LR) atty na kojem se ne osjeca TH i od kojeg dobijes upalu vratnih misica dok povuces.
Sad vidis da nekome odgovara........a nekome ne.
Ja cu ipak tih 80$ potrositi na neki mod,na primer V.V. LavaTube koji kosta 30-tak dolara,ali nema veze,platicu i 80$ ako treba. :pivo:

Povratak na vrh

PostPostano: 01 pro 2011 12:19 
Moderator

A koji će vam q kad ima :devil: II, a biti će i nova verzija, tri moda u jednom, ne znam šta još treba? TV na modu, muzika, jagnjad pečena, koji q...c????

Povratak na vrh

PostPostano: 01 pro 2011 12:33 

CHROMEX je napisao:
A koji će vam q kad ima :devil: II, a biti će i nova verzija, tri moda u jednom, ne znam šta još treba? TV na modu, muzika, jagnjad pečena, koji q...c????

Hmm.... :hmm: ,TV na modu...idem na DX da provjerim :rotfl: :rotfl:

Povratak na vrh

PostPostano: 01 pro 2011 14:34 

Prvo ne kapiram potrebu da se komentariše cena nečega što ti se ne sviđa. Ne valja ti eGo-T: tvoja stvar, zašto te onda briga koliko košta njegov naslednik?

Meni je na eGo-T baterija od 650 sasvim dovoljna, a od 1000mAh mi je perfektna mera. Dakle, baterija iste amperaže koja će mi na diskretan način naznačiti kada je blizu kraja je za mene pozitivan napredak. Ili ne treba biti, jer ti kažeš da je toliko baterije tebi malo?

Da npr dele džabe 510-T atomizere, ne bih se ni prijavio: taj mi se ati ni malo ne sviđa. Iz istog razloga ne idem na teme o tom atiju, ne komentarišem korisnike istog niti svima namećem svoje iskustvo sa 510-T. Da li bih možda trebao?

Taj isti HC je jedno vreme uz porudžbine od 250$ poklanjao svoje eGo modove od 2600mAh. Dakle, poručiš robe za 250$, oni ti taj paket pošalju džabe(to im uvek važi za porudžbine preko 250$, tako uštediš barem 30$) i daju ti mod koji vredi još 30$. Na 250$ si dobar 60$, skoro 20% si uštedeo... Ti si i tu njihovu akciju, na kojoj štediš 20% nazvao sramotom i krađom :mrgreen:

Moje skromno mišljenje je da je sve krenulo da ide u onu stvar kada su ljudi masovno počeli da misle da imaju pravo na sve, a da neko drugi treba da se popne na trepavicu da im to pravo omogući. Kao što ja jednom liku iz Borče(udaljenoj od mene 20km) naprosto nikako ne mogu da objasnim da neću da mu donesem 3 bočice tečnosti(ukupne vrednosti 9 eura) jer mi je to previše cimanja za te pare, tako i HG nije dužan da tebi omogući da plaćaš bez kreditne kartice. Imaju svoju računicu i biznis plan, a koliko im je dobar - pokazuje to kako posluju ;)

Ne znam da li znaš, svi ostali(PayPal, MB...) uzimaju provizije od prodavca, WU ih uzima od kupca. HG ti zato na pare uplaćene preko WU doda 15% - 100$ uplaćenih ti se računa kao 115$! Dakle, njima definitivno nije primarno da zahvate što je moguće više para.
Ja za to nisam ni znao niti sam na taj bonus računao, sami su me obavestili kada sam pare već uplatio ;)

slika

Povratak na vrh

[ 66 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: