Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 15 lis 2024 13:43. Sada je: 15 lis 2024 13:43.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 66 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: eGo-C
PostPostano: 07 stu 2011 00:47 

I opet nesto novo.... :plus:

Dobro obratite paznju o cemu se radi,Kinezi uz novost i privlacnost uspjeli da skrate troskove a ujedno i da onemoguce (bar meni tako izgleda) ono dobro poznato ciscenje eGo-T atty-je.....
E sad,ovde dobijete 5 komada onih mini atomizera kao komplet :pivo:

Povratak na vrh

Naslov: Re: eGo-C
PostPostano: 07 stu 2011 08:09 
Moderator

Zanimljivo, ali ipak ću pričekat eGo-Ž, taj će raditi na solarnu energiju, atty se neće nikad morat mijenjat, a neće trebati ni liquida. E, to se čeka.

Stvarno svaki dan izbace novo pakiranje istog sranja.
Izgleda da je ostalo jako malo nas dinosaura koji koristimo MOD i klasične atty-je (kojih uskoro neće ni biti u prodaji).
Vrijeme je napraviti nešto u home made, ali kvalitetno.No to je druga tema, pa poslije slijedečeg sastanka VC-a....tko zna?
To je zadatak za slijedeću godinu.

Naravno, postoje dvije alternative, prestati pariti i vratit se analogušama, ili prestati živjeti.

hm, ova druga mi je bliža. :angel:

Povratak na vrh

PostPostano: 07 stu 2011 14:11 
Administrator

Ja sam se izgubio u svemu tome. Znam za eGo-C i on ima red LED-ica na dnu baterije koje pokazuju napunjenost. E sad cemu nesto drugo s istim imenom? Mozda je stvar dobra ali jednostavno gubim volju za isprobavanjem novih stvari jer sam prepun razocarenja. Drzim se provjereno dobrog i amen.

Povratak na vrh

PostPostano: 07 stu 2011 14:40 

Ovaj eGo-C nema veze sa tim eGo-C koji se ranije spominjao. Stari eGo-C je divča samo sa imenom koje asocira na stariji i već poznati/priznati model, nikakve veze sa Joyetechom nema. Ovo je u stvari unapređeni eGo-T, kome su fitilj i grejač spakovani u malu jedinicu koja se lako menja - odvrne se stara a ubaci nova. Time se korisnik lišava problema sa čišćenjem i odžavanjem atija, ali samim tim se postavlja i pitanje isplativosti: ako ja eGo-T ati čistim svakih 7 dana i potraje mi 3-4 meseca, koliko bih tih zamenjivih atija morao da promenim u istom vremenskom periodu?Jer koliko vidim, ovo na eGo-C je zalemljeno i neće se moći otvarati - dakle, ni detaljno čistiti.

"Stari" eGo-C je na bateriji imao lajt šou od kojeg se nijedan pristojan kineski butik ne bi posramio :belj: a kojem je svrha bila da pokazuje stepen napunjenosti baterije. Ova Joyetech eGo-C baterija će samo promeniti boju led sijalice u prekidaču kada napunjenost padne ispod 25%.

U svakom slučaju - noviteta se ne plašim nego ih sa radošću iščekujem :hihi:

Ovale je dobio aranžman da mesec dana pre svih počne da prodaje eGo-C i to treba da počne već ovih dana, pa ćemo uskoro videti komentare korisnika.

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 07 stu 2011 14:55 
Administrator

Shaka Zuluf je napisao:
Ovo je u stvari unapređeni eGo-T, kome su fitilj i grejač spakovani u malu jedinicu koja se lako menja - odvrne se stara a ubaci nova. Time se korisnik lišava problema sa čišćenjem i odžavanjem atija,

he he mene nije lako oduseviti. Stari eGo-T je spakiran u vecu jedinicu i nista mi ne brani da ga bacim i navrnem novi. Razlika je u kosuljici attya koja u proizvodnji kosta 2¢, ali tu treba odbiti proizvodnu cijenu dodatnih navoja na eGo-C.
A koliko ce ovdje ˝vrijediti˝ vidjet cemo uskoro.
Ako nisu nista poboljsali u sklopu grijac/fitilj za mene ova novotarija ne vrijedi ni tih 2¢.

Povratak na vrh

PostPostano: 07 stu 2011 15:36 

Reklama je odlična. Došlo mi da stavim 3D cvikere i spremim se za "totalni spektakl"!

Povratak na vrh

PostPostano: 10 stu 2011 13:13 
Administrator

http://www.ovaleusa.com/shop/index.php? ... duct_id=93

$30 za 5 komada i 24 sata garancije + za prvu probnu seriju za sada jos nista ne govori.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 stu 2011 16:13 
Moderator

:hi: :rotfl:

Povratak na vrh

PostPostano: 13 stu 2011 10:54 

Ako će dobro parit i trajat bar 7 dana, nije skup.

:hihi:

Povratak na vrh

PostPostano: 29 stu 2011 03:38 

slike sa ecf-a

znaci rastavljanje je moguce, s time ce i ciscenje biti lakse

a vjerujem da ce i cijena na kineskim shopovima biti i manja od 30$, tako da bi se C mogao svakako isplatiti

slika

slika

prekopirao sam post s zelenog foruma, valjda nece nikome smetati

Povratak na vrh

[ 66 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.