Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 vel 2025 04:43. Sada je: 13 vel 2025 04:43.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov: Re: HC 2600 mAh batt
PostPostano: 13 pro 2011 04:23 
Moderator

Frenk, iskreno jesam, ali izgleda da sam se malo zahebao, u stvari tekučine su dobre, ali na žalost nismo dobili popust, za sada, pa ne znam, ma ja glupi ekonomista iz SFRJ, sad je sve drugačije, a riječ vrijedi 0 bodova, izgleda.Opet off, ali kad si već tu napisao, onda i ja.
Ma jedan dan, dakle nikada, budem sjeo i to sve malo popravio.Mislim postove, topice i sva ostala sranja. :arhitekt:

Povratak na vrh

PostPostano: 13 pro 2011 17:06 

CHROMEX je napisao:
Frenk, iskreno jesam, ali izgleda da sam se malo zahebao, u stvari tekučine su dobre, ali na žalost nismo dobili popust, za sada, pa ne znam, ma ja glupi ekonomista iz SFRJ, sad je sve drugačije, a riječ vrijedi 0 bodova, izgleda.Opet off, ali kad si već tu napisao, onda i ja.
Ma jedan dan, dakle nikada, budem sjeo i to sve malo popravio.Mislim postove, topice i sva ostala sranja. :arhitekt:

Pa da, slažem se, svi su popljuvali njihove tekućine a ova probna kaj mi je došla sa cigarom je bolja od one iz savske mada se ne može mirit sa FA sm mix-evima. Da nisam nikad probala nešt drugo dala bi joj visoku ocjenu ovako moram primjetit da samo malo ima trag arome na izgorjelu plastiku al u omjeru 1:10.(plastika naspram oriđiđi aroma) štas nije loše jer tekućine iz savske imaju okus na govno i to u omjeru 9:10.

Al ne vride tridesetak kunića, možda 5kn

by the way, šta ćeš minjat, mišljenja se mijenjaju. eto npr prije sam volila đigericu sad ne volim, nisam volila čokoladu, sad volim, niti rajčice sad obožavam....uvik se mišljenja mogu usporedit sa datumom a i kak bi te neko sprdao ako si uvik isti čovik, na kraju krajeva kao što već rekoh, nismo ni mi isti ljudi jer se stanice sve promine svakih 7 god pa tako i ukusi. aj ća ne minjaj pusti ljude da se vesele

Povratak na vrh

PostPostano: 19 lip 2012 22:36 

CHROMEX je napisao:
slika

Jel bi se ovo moglo puniti tako da se navrne gore ego punjač, kao što se pune ego baterije? Ovako laički mi izgleda da je moguće ako ima regulator punjenja u tom kućištu. Isto pitanje je i za Lava tube, ako se stavi 510-ego adapter i zašarafa na punjač.

Povratak na vrh

PostPostano: 20 lip 2012 14:52 

Ovo mozes ali Lavu ne....elektronika ne dozvoljava takve egzibicije :)

Povratak na vrh

[ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: