Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 vel 2025 05:17. Sada je: 13 vel 2025 05:17.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Joyetech e Cab
PostPostano: 21 sij 2013 20:30 

žarač i žarna nit su dvije vrlo različite stvari.....
Žarač je ona metalna spravčica kojom razgrčeš žar u kaminu ....pa ako ti smatraš da je to pravilan naziv onda ok.

Mene su uvjek ucili, ako je osoba pametnija od tebe nemoj se svađati nego pitaj za savjet ...

Procitaj cijeli forum pa mozda pohvataš terminologiju...druge pomoči nema :conf:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh

PostPostano: 21 sij 2013 20:37 
Moderator

Povratak na vrh

PostPostano: 21 sij 2013 20:57 

:rotfl: :rotfl: :rotfl: đe ga nađe!
Golden Z nemoj se ljutiti :)

Povratak na vrh

PostPostano: 21 sij 2013 22:26 

ne ljutim se. nije bed ali bi rado da netko nesto kaze i o temi. i ja pišem na brzinu i oplim svašta ok ali kao što je majka rekao ovo je forum za električne cigarete a svi se bave leksikologijom.

Povratak na vrh

PostPostano: 22 sij 2013 18:00 

GoldenZ je napisao:
Izvinite ali čemu usporedba s egoC?
eCab je manji, ljepši, praktičniji nego egoC. Kvalitetnije je izrade što se najbolje vidi na tome koliko navoji dobro leže. Baterija mu je 3.7 V a kod kod ego C je 3.3 V-3.7v ovisno o verziji a raspršivač je isti kao za ego C tako da ne vidim na čemu zasnivate teoriju da je egoC 3 puta jači. Baterije nemaju kapacitet kao egoC ali su jeftinije i s obzirom na velićinu puno praktičnije za nositi. Na eCabu vam se neće desiti da vam se slučajno stisne dugme jer nije ispupčeno kao na egoC.
Ako niste mislili na standardni egoC nego na njegovu drugu verziju za tankove typeB ta je jača jer ima jači žarač ali je dobrom djelu pušača i prejaka. S druge strane ona više curi, ima problema sa žaračima čak i originalnima. Priznajem originalnost je kod joyetech-a uvijek upitna jer su u zadnjih mjesec dana i većina njemačkih dobavljača došli na crnu listu joyetech-a
http://www.joyetech.com/about/copycat.php
tako da je upitno dali smo imali podvaljene žarače pa su zato kratko trajali.

A što biste onda rekli za zadnji Joyetech-ov proizvod eRoll?

Mnogo drsko ovo Vase veliko "zn(sr)anje" gos-n Z :con:

A zasto ne bih usporedjivao sa eGo-C ?

S kim da usporedim kad taj model koristi eGo-C "žarače"...da uporedim sa Darwinom,SB-om,BB-om,Precise modom...sa Line-om,G Bell-om,Oddy-jem...ovako mogu na dve stranice i opet ostaje samo eGo-c za usporedbu...

Kao prvo....kakve veze ima to sto eCab radi na 3.7V a eGo baterija na 3.3V,to je po tebi jaca baterija :) ?

Kad bi znao o cemu pricas onda ne bi pisao ovakve samonamatajuce gluposti...

Kao drugo,e-Go baterija radi na "pulse-width modulation" (PWM) i KONSTANTNIM NAPONOM od 3.3-3.4V,dali znas sto to znaci?

Kao trece,Koliko mAh ima e-Cab baterija a koliko mAh ima NAJMANJA eGo baterija !?

Pod cetiri,za Joyetech-ov eRoll mogu da kazem slijedece:

1.Da je stvarno bezveze,

2.Da to nije Joyetech-ov ZADNJI proizvod, ;)

Ako si ti vaper ja sam

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 23 sij 2013 13:13 

Karo hvala na odgovoru.
eCab baterija ima 360 mah i to nije mjera snage nego trajnosti. Ona nikad neće trajati koliko i najslabija ego C baterija od 650 mah ali je manja i praktičnija.
Ti si naveo da egoC daje 3 puta jači dim. Jesi li isprobao? Ja tvrdim da nedaje uopće jači dimod eCab-a jedino pod verzija egoC type B.

pa nek se diskusija nastavi :)

Povratak na vrh

PostPostano: 23 sij 2013 15:50 
Administrator

uf

Struja potrebna da se pokrene atomizer je cca. 1,5A. Za eGo atty vise, za vivu jos vise. I za kvalitetno parenje najvise. Struja je direktno vezana s kapacitetom. Mala 10440 baterija ima 360mAh, a to bi znacilo da je pod rezimom od 5C. S time ima posla i IMR baterija a ne mala Li-Ion. EGo baterija od prosjecnih 1000mAh radi u istim uvjetima kod 1,5C sto je prihvatljivo.
Zakljucak:
10440 baterija ce otegnuti papke nakon prosjecno dva mjeseca sto je dokazano na LP modu, dok ce eGo baterija uredno izdrzati svoj radni vijek uz daleko vecu kvalitetu parenja.

Povratak na vrh

PostPostano: 23 sij 2013 16:50 

GoldenZ je napisao:
Karo hvala na odgovoru.
eCab baterija ima 360 mah i to nije mjera snage nego trajnosti. Ona nikad neće trajati koliko i najslabija ego C baterija od 650 mah ali je manja i praktičnija.
Ti si naveo da egoC daje 3 puta jači dim. Jesi li isprobao? Ja tvrdim da nedaje uopće jači dimod eCab-a jedino pod verzija egoC type B.

Hmm,nisi zasluzio odgovor ali ovo pisem vise zbog razloga kako ne bi trolao clanove foruma...

Gde sam ja to naveo da eGo-C daje 3 puta jaci dim??

Gde sam ja to definirao mjere ??

Najvise mrzim kad mi netko izmislja rijeci ili pokusava da manipulira mojim rijecima...pravi odraz istaknutog clana LGBT zajednice... :vom:

Meni si od sada iskljucivo tema za razonodu Zlatane ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 23 sij 2013 17:52 

Karo je napisao:
GoldenZ je napisao:
Karo hvala na odgovoru.

Hmm,nisi zasluzio odgovor ali ovo pisem vise zbog razloga kako ne bi trolao clanove foruma...

Gde sam ja to naveo da eGo-C daje 3 puta jaci dim??

Gde sam ja to definirao mjere ??

Najvise mrzim kad mi netko izmislja rijeci ili pokusava da manipulira mojim rijecima...pravi odraz istaknutog clana LGBT zajednice... :vom:

Meni si od sada iskljucivo tema za razonodu Zlatane ;)

karo istina rekao si " triput jaci model eGo C " a ne 3 puta jaci dim

ok sad kad smo taj dio rijesili zasto mislis da je 3 puta jači model

Povratak na vrh

PostPostano: 23 sij 2013 18:40 

Kinta je napisao:
uf

Struja potrebna da se pokrene atomizer je cca. 1,5A. Za eGo atty vise, za vivu jos vise. I za kvalitetno parenje najvise. Struja je direktno vezana s kapacitetom. Mala 10440 baterija ima 360mAh, a to bi znacilo da je pod rezimom od 5C. S time ima posla i IMR baterija a ne mala Li-Ion. EGo baterija od prosjecnih 1000mAh radi u istim uvjetima kod 1,5C sto je prihvatljivo.
Zakljucak:
10440 baterija ce otegnuti papke nakon prosjecno dva mjeseca sto je dokazano na LP modu, dok ce eGo baterija uredno izdrzati svoj radni vijek uz daleko vecu kvalitetu parenja.

Nije mi jasno sto smatras režimom od 5 kulona? 5 A u sekundi?

Sve u svemu i da baterija traje kako pises 2 mjeseca za cijenu jedna ego C baterije od 1000 mah kupe se 4 baterije za eCab dakle opet ispadne 8 mjeseci. Nama traju trenutno 3 mjeseca i još nisu otegnule papke. Istina ne traju ko na pocetku ali ne traju ni egoC baterije nakon 6 mjeseci kao da su nove.

Povratak na vrh

[ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: