Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 vel 2025 05:34. Sada je: 13 vel 2025 05:34.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov: Odg: Joyetech eRoll - C
PostPostano: 02 sij 2016 21:10 

sasha19_81 je napisao:
Tom Highway je napisao:
Sviđa mi se. Jesi mislio ozbiljnije radit na kanalu?

Da mislim, ali ne znam sta bi trebalo to poraditi.. ako imas kakve konkretne prijedloge dapace..

Tom Highway je napisao:
Ako ti treba neka muzika za intro, da te ne zezaju zbog autorskih prava ili malo obradit zvuk, mogu ti to bez problema riješiti.

Muzika uvijek treba, ambijentalna za pozadinu.
Intro, ja imam namjeru ostavit svog Jimmie Rodgersa i njegov Blue Yodel No. 5.. meni je to odlicna fora..

Al uvijek sam otvoren za prijedloge..

Uglavnom, slobodno s3 javi ako ces trebat, imam studio i radim kao glazbeni producent, pa ti bez problema mogu slozit nesto, besplatno naravno.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Joyetech eRoll - C
PostPostano: 02 sij 2016 22:51 
Moderator

Valter je napisao:
Te idemo ovo, te idemo ono. Prepoznatljive jezične bravure podržavam, ali ovo je samo poštapalica. Eliminiraj to.

Prihvaceno, probat cu, al to ce se sve izdefinirat kroz praksu te olaksavanje od "straha"
Valter je napisao:
Najbolje je sastaviti tekst koji će pratiti ono što želiš reći. Da li će to biti gotovo čitanje s ekrana ili praćenje natuknica, ostavljam tebi i tvojim afinitetima.

Slazem se, imao sam tako nesto, ali jos imam problema sa samim tekstom :)
Valter je napisao:
Još jedan način za izbjegavanje poštapalica i stanki za razmišljanje, kojih ima dosta, je puno rezanja i spajanja videa.

To i radim..
Valter je napisao:
Možda snimanje sa više kamera pa da te jedna ili dvije prate sa strane dok gledaš glavnu. Fora je često korištena kod dokumentarnih filmova, a daje dojam da si u centru svijeta i kako pričaš nešto izuzetno važno. Osim toga daje produkcijsku veličinu sa 3 kamermana i sl. Te kamere ne moraju biti iste kvalitete kao i glavna, a mogu se i pojavljivati u drugim kadrovima. Dobra fora a može dati jedan posebni pečat tvojim uradcima.

DA, ali matematika za sada govori svoje.. 2 kamera ide u sljedecem videu, a kad matematika dopusti imam i namjeru za trecu mini stacionarnu za top wiuv
Valter je napisao:
Mogao bi nekoliko rečenica sastaviti i naučiti napamet prije snimanja svakog kadra i energično ili varijabilno ih odrecitirati i to spojiti u cjeloviti video.

Protiv toga sam, radije bi da to bude sa zadrskama, da ipak izgledam kao covijek, pa kako se ja popravljam tako ce se i to.
Valter je napisao:
Mikrofon je bolji i dalje ništa ne valja.

Znam, ali neide drugacije nego probama..
Valter je napisao:
Znam da postoji puno različitih vrsta koje hvataju ovo ili ono. Tebe ovdje smeta jeka prostorije. Odabirom pravog mikrofona se to može srediti, a mislim i postavkama na samoj kameri ako ima tu mogućnost. Ovo mogu u teoriji provjeriti i dati pravu informaciju koji bi mikrofon bio idealan ali mislim da ćeš na forumu dobiti brže pravu informaciju.

Ponovo matematika i vrijeme..
Valter je napisao:
Za sitne planove rastavljanja i sastavljanja kamera ne bi trebala visjeti odozgo. Trebala bi tebi biti ispod brade. Da gleda ono što ti vidiš. Dobije se više prostora za rad, možeš sam vidjeti ono što će se vidjeti na kameri, a i više stane u kvalitetni kadar kada budeš rastavio Kayfuna 4 (tako ti Bog pomogao).

Imam u planu
Valter je napisao:
Stol nije dobra podloga. Mislim da bi tamno siva podloga bila idelna. I to jednolična ili rasterska da se dobije touch osobnosti.

Radi se na tome..
Valter je napisao:
Zavidim ti što si pokrenuo nešto o čemu sam i sam razmišljao davno ali sam bio lijen ko pas jer sam shvatio koliko je to posla dobiti ono što bi mene zadovoljilo.

Hvala :)

I hvala ti na trudu da mi pomognes.

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 05 sij 2016 19:54 

Nije loše za početak. Ustvari bilo je dobro. Ono kaj bi ja promijenio je da bude druga, tamnija podloga i izbacio bi back glazbu. A najviše me ometala čuka na ruci. Stalno sam se pital koja je to čuka a vidim da se jednom i pokazalo vrijeme na njoj. Eto volio bi da je bez čuke i glazbe....

Povratak na vrh

PostPostano: 05 sij 2016 21:23 

čuka je zakon. gledatelju pokazuje da si "tech-freak" (šta je dobra stvar u ovome) i samim time dobivaš na ozbiljnosti :D

Povratak na vrh

[ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: