vulja je napisao:
ajoooo, što ti neznaš?
pa yihi cipovi koliko god da su odlicni, imaju jedan znatni problem (ili feature, kako uzmes haha), znaci to što pariš na manjim watima, iliti udara jace na istim watima, vrlo jednostavan razlog-jako je neprecizan (namjerno ili ne), daje vise watta nego sto pise, gledao ja testove, fula jako, al fula na više tako da daje više nego što je narihtan zapravo

Ne znam, jer nisam pročitao 1 blog ili forum post o vapingu (van vapercluba i forum.hr) unazad 3 godine

Niti sam pogledao više od 1 youtube videa u 5 godina

(zadnji je bio prije 3 mj. od Vica za Sx mini Mx) Jednosavno me nije briga, znam da mogu bacit educated guess koji je bolji od bilo kog reviewa na netu

Mislim, da s SX minijem jednostavno ne mogu falit, mislim, mogu, ali ne mogu s ovim 4 godine starim, jer sam tada još bio u điru, i znao bih da nešto ne valja.
Btw, još ima živih primjeraka onih starih, prvih sx minija, vidio sam 2 u prodaji u zadnjih 3 mjeseca, po 300kn

Nije ti mene briga dal daju manje ili više W od drugih modova, ja ću ga narihtat u pol sata, i neću mijenjat watte dok coil ne promjenim, a vjerovatno niti tad, a coil mijenjam svakih mjesec i pol

Dakle, meni coil izdrži oko 900 ml likvida

Upravo sam izračunao

Mislim da sam na 28-30W bio cijeli moj DL staž, dakle skoro 2 godine. Stavio ja 0.25 ohma coil ili 0.4, opet mi je dobro na 29 W na ovim kramama.
U šta sam se pretvorio e

Kad mi prifali okusa, ne kupujem novi atty nego dodam 3-5 % PGa više u bazu