Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 vel 2025 07:36. Sada je: 07 vel 2025 07:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 2042 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 205  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo
PostPostano: 23 pro 2020 23:50 

slika

bio sam dobar pa je djedo poranio :zvoncica: :kinta: :la:

Povratak na vrh

PostPostano: 24 pro 2020 16:33 

vidim ja bio si jako dobar ove godine, kada Djed donio čak 2 kompleta :lol:

Povratak na vrh

PostPostano: 30 pro 2020 15:03 

slika

Berserker v2

Probao sam nakratko, Schrodinger ima jako lijepu aromu na njemu, malo "tamniju" nego inače, ali je i brzo nestala, tako da ću se morati poigrati za natapanje kako treba. Sranja s GTA tankovima, standard. Draw je fantastičan. Tight. Pravi pravi MTL, jedan od rijetkih koji mogu biti ovako tight. Tight kao Spheroid v2 :zu: Što se tiče tamnosti duhana, mislim da će mi svaki aromatičniji duhan bacati na "Cavendish" tamni suhan, što je prva liga. Sad moram nać French pipe od Elde, a Cuban cigara imam na bacanje, isto od Elde. Kod njega je dobro, što ne treba dozrijevat, par dana je dovoljno.

Meni je djed Božičnjak zakasnio, bit će da ima veliko dupe :lol: pa ne može groz dimnjak, ostavio je ipak paketić na tisku

Povratak na vrh

PostPostano: 30 pro 2020 17:50 

ispravak netočnog navoda. Veće sranje od atomizera od ovog berserkera nikad nisam imao.

Dakle, to kada sam testirao, je bio coil unutra od prijašnjeg vlasnika, neki debeli coil, mtl clapron vjerovatno. taj je davao dobar okus, kada bi se tretiralo kao driper. skineš kapicu na naliješ na grijač ravno. Više vate manje vate, natapanje banana, okus isto. Ne zagara, ali nema ni okusa. Isproba osam s kantal 0.3mm, 2mm promjer 5 namotaja, lijepi spaced coil. okusa u tragovima. A nije sad da imam šrot vatu, Journeyeva je nutra. Lijepo radi, ne grglja i ne curi, točenje u njega je još retardiranije nego na Brunhildi. Ne možeš isprazniti tank bez šprice i igle. Napuniti ne možeš bez gorille, ili, šprice i igle :zu:

Povratak na vrh

PostPostano: 09 sij 2021 17:17 

došao Expromizer v4

odličan atty. tight draw iako sve rupe otvorene, sa svim rupama, kao da je jedna od 1.3-1.4mm, dakle tight. Ne voli baš 0.32 kantal, više mu odgovara 0.25 gdje ima strašan okus. složio ga na promjer 2.5mm 5 namoraja 1.7 ohma i mislim da niti jedan atomizer nije davao tako intenzivnu aromu. Berserker v2 se može sakrit, kao i Brunhilda MTL. Dobar i za deserte i za duhane, a i ovaj limun koji sad parim se jako lijepo osjeti, baš je sočan. Duhan ipak daje intenzivniju aromu od deserta. Liquid control je dobar, natapa kako treba. Preporuka

Povratak na vrh

PostPostano: 13 sij 2021 16:41 

mali update

neopravdano sam popljuvao Berserkera. ok je atty, ali.... znači kad se gurne u kanale treba se iglom priljubiti vatu za post, da bi natapanje bilo dobro. totalno retardirano. Sad daje dobru aromu i normalno natapa. Nije loš atty. Zanimljivo, i voćke su čisto ok na njemu. Bolji okus nego berserker v1.5. Airflow control milina

Povratak na vrh

PostPostano: 15 sij 2021 17:09 

buje3000 je napisao:
došao Expromizer v4

odličan atty. tight draw iako sve rupe otvorene, sa svim rupama, kao da je jedna od 1.3-1.4mm, dakle tight. Ne voli baš 0.32 kantal, više mu odgovara 0.25 gdje ima strašan okus. složio ga na promjer 2.5mm 5 namoraja 1.7 ohma i mislim da niti jedan atomizer nije davao tako intenzivnu aromu. Berserker v2 se može sakrit, kao i Brunhilda MTL. Dobar i za deserte i za duhane, a i ovaj limun koji sad parim se jako lijepo osjeti, baš je sočan. Duhan ipak daje intenzivniju aromu od deserta. Liquid control je dobar, natapa kako treba. Preporuka

Bok Buje

Razmišljam da ga uzmem sa Alija nakon što si ga nahvalio iako kažeš da je uzak ali svejedno zanima me je li skroz otvoren ima zraka barem kao Brunhilde MTL? Jer ako je otvoren slabo kao Bero V2 to mi ne odgovara...
Inače ima ga na Aliju za 16 dolara...

Povratak na vrh

PostPostano: 16 sij 2021 00:40 

nema. Brunhilda je propuh u usporedbi s ovime.

ostavio sam Berov insert d1 koji si imao, s tim insertom mogu dobiti ovo što je expromizer. Zrak je tight. Bet je rekao da je to njemu kao jedna rupa od 1.2mm. Ovo ti je ko da Beru skroz zatvoriš s tim insertom, i onda još više zatvoren. Baš ono, zatvoren :zu: Ko sfera v2-v3 zatvoren, tu negdje su
zrak baš teško prolazi. Ali zato nema falš zraka. Da se lijepo vući, paše mu duga povlačenja od 3 sekunde i više. Ono, pravi MTL

baš zato što je tako zatvorenm do izražaja dolazi aroma i to u tom intenzitetu

za 16 dolara nećeš falit, ako ti se ne sviđa, po toj cijeni ćeš ga odmah prodat

Povratak na vrh

PostPostano: 16 sij 2021 11:36 

buje3000 je napisao:
nema. Brunhilda je propuh u usporedbi s ovime.

ostavio sam Berov insert d1 koji si imao, s tim insertom mogu dobiti ovo što je expromizer. Zrak je tight. Bet je rekao da je to njemu kao jedna rupa od 1.2mm. Ovo ti je ko da Beru skroz zatvoriš s tim insertom, i onda još više zatvoren. Baš ono, zatvoren :zu: Ko sfera v2-v3 zatvoren, tu negdje su
zrak baš teško prolazi. Ali zato nema falš zraka. Da se lijepo vući, paše mu duga povlačenja od 3 sekunde i više. Ono, pravi MTL

baš zato što je tako zatvorenm do izražaja dolazi aroma i to u tom intenzitetu

za 16 dolara nećeš falit, ako ti se ne sviđa, po toj cijeni ćeš ga odmah prodat

Ma znam da neću falit ali možda svejedno bolje da uzmem nešto otvorenije kad već uzimam.
Ti si imao Hellvape MD RTA je li, vidim da je on otvoreniji, a isto je povoljan, 20-tak dolara na Aliju, ne znam, možda njega da uzmem...
Nema meni do Ammita 22 mm, imam dva i uglavnom parim na njima, najbolji atomizer za moj pojam parenja...
Pokušavam skupiti pare za Haar od Van&Dela, volio bi njega probati...
Nema do RTA, svi tvornički grijači se mogu sakriti, meni je sve to bezveze... Iako sad sam naručio Falcon II što je Prokurative na Forumu.hr hvalio da ga je izuo iz cipela pa ćemo vidjeti i to čudo...

Povratak na vrh

PostPostano: 16 sij 2021 16:33 

imam još uvijek hellvape MD, mogu ga se riješit ako oćeš. povoljno naravno. ne koristim ga.
da, on je otvoreniji. A kad skineš airflow ring skroz i lovi zrak kroz sve rupe može biti za restriktivni DL. Ima velike juiceflow kanale. Samo se meni činilo malima, nisam imao ništa tog tipa za usporedbu. Tanke žice za mtl nisu za njega, mora biti neki clapton da je dobar okus. s tankim, "normalnim starim" žicama okusa na mtlu ima u tragovima.

Povratak na vrh

[ 2042 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 205  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: