tpa karamelu sam nažalost riješio, ostalo je caramel cream puff isto od juicefacry VZ aroma. stavio sam Tabakuma 1% pošto očekujem neki smrad, pa da ne bude toliko intenzivan. Cubana će još bit i najbolja tekućina, već se fino osjeti, na 2.5%. Black honey 5% i ne osjeti se još ništa, vidić ću za 2 dana, ako isto ne bude ništa ću još 2 posto stavit jer piše 5 do 15%. Yuco sam stavio 2% i osjeti se nešto jako lagano al fina duhanska nota a Flavorah pipe okus za sada jako slabo a na 2% sam ga stavio. Podsjeća na onaj odvratni Red od Inawerine For pipe serije. Nadam se da će biti nešto od toga. Ovaj Watermelon je skroz ok na 6%, jer je Molinberry a ne VZ. Sutra stižu arome s Juicedoctora, većinom sastojci za klon Cutwood Boss reserve i dio za klon Relaxa od Eliquid francea. Relax klon je strašno dobra tekućina, u rangu sa Spirit of the woods, meni i bolja. Taj stil tekućine, u koju ide Cookies, Kava, duhan i Vanilija. Imam sample, genijalna je nakon 3 tjedna. Budem nešto i o te dve napisao jer zasluže. Nisam do sad probao klonove, samo White castle od Egoista, tako da mi je ovo novi svijet

. Obje ove imaju samo 4-5 sastojka, tako da sam se odvažio uzet, kad vidim da moram nabavit 8 aroma za samo probat neki klon mi je podne i odustanem odmah

Obje su za preporučiti