Mylene je napisao:
Stigao i moj, opran detaljno, složen s kantalom, umjerenih 1.4 oma, stavila onaj restriktor za mtl, tri male rupice, Momoa pleasure utočena za probu, ništa spektakularno ali vrlo ugodno. Koristila dva dana, ali pošto je popriličnih dimenzija nije mi baš za nosati okolo. However, za dva tri dana kad sam ga ponovo navrnula iznenadila me umjesto ugodne momoe neka grda aroma skurene plastike. Probala sam još neko vrijeme pariti misleći možda se pročisti, ali ništ od toga. A u startu mi se nije dopao taj plastični umetak, ipak je to dosta blizu coila. Kaj nisu to mogli napraviti od metala, ili keramike eventualno?
Mislim da nije problem u restriktorima već u onom malom gumenom oringu koji se nalazi na dnu. Nakon nekoliko sati tekućina pocrni i dobije neugodan miris. Kod parenja okus kao da sam dodao mašinsko ulje. Sada sam izvadio tu gumicu i dobro je oprao. Za sada je sve OK. Ako se smrad ponovo pojavi zamjenit ću tu gumicu i bit će u redu. Problem je u tome što je ta gumica stlno uronjena u tekućinu. Bolje bi bilo da je od silikona, a ne od gume
Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk
Kayfun 3.1 (klon), Hurricane (klon), UD Bellus, Ubertoot UTA2 (klon), Kayfun V5 (SJMY klon), Heron v2 (klon), Tilemahos V2 Plus (klon) ego One Mega setMOD: Hcigar VT75 Nano, Wismec Presa 75 TC, Istick Pico, GeekVape AEGIS