| Autor |
Poruka |
|
vapeman
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Ćepina Postano: 03 tra 2013 15:09 |
|
|
 ja ti isto preporucujem twist i neki aty tipa vivi nova ili kanger mt3,evod...
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Ćepina Postano: 03 tra 2013 15:19 |
|
|
Uff,  triba napomenit da pošto mu i žena prestaje pušit onda je gore navedena oprema X2. (dva twista, dva clearomizera...) da ne bi bilo međusobnog otimanja za e-cigaretu. Tekućine obavezno duhanske arome (Tobacco, Ry4, usa mix...) i to od 18 mg. pa makar i iz Portanove za sami početak dok se ne nabavi kvalitetniji liquid. Nisam probao tekućine od tamo, ali nije vrag da baš nijedna duhanska "Portanova" tekućina ne valja za parioca-početnika?? To je individualna stvar, jer što nekome ne valja, drugome može bit skroz ok i obrnuto.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Ćepina Postano: 03 tra 2013 15:43 |
|
|
 Shegyi iz Ćepina Ili si možda mislio na Čepin?
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Ćepina Postano: 03 tra 2013 16:43 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
shegyi2000 je napisao: Puno pozdrava ekipi, ja jos nisam kupio svoju parnjacu, vec nekoliko dana surfam citam, i sad mislim da znam manje nego na pocetku, kontam da sam vecinu stranica pregledao i sutra narucujem pa sta bude bude, mislio sam narucit ovo: http://www.bestecigarettesolution.com/e ... ntent.htmlKontam ima 2 za male novce pa nek i zena pari tako da oboje ostavimo duhan . Ako mislite da sam na korak do greske ispravite me molim vas. Inace tucem do 2 kutije cigareta dnevno ( duhan punjen u tubice) Pozdrav jos jednom!!!! WOT pizdi na tu stranicu, preskoci ju. Inace 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
shegyi2000
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Ćepina Postano: 03 tra 2013 16:54 |
|
|
|
Čepin,ispricavam se. Hvala na dobrodoslici i savjetima. A za portanovu sam citao da treba izbjegavat bas zbog losih baterija i ovdje na forumu a i dvoje parilaca koje znam su kupili tamo bateriju jedna je losa skroz puni se 3 sata i pokaze da je puna poslije 2 povlacenja se zagrije i isprazni sama od sebe a drugoj seta prikljucak za punjac, bio ja tamo u utorak i gledao ali prve tri baterije koje sam gledao isto se voza prikljucak i ulazi unutra pa sam pitao zasto to kaze djevojcica koja tamo radi da to i nije neki problem, pa nisam ni kupio nista, jos me skoro ugusila s parom sa okusom zvakace gume, valjda je to dio marketinga da ti sukne kubik pare u lice, a ovim prijateljima nisu priznali greske baterija u garanciju, pogledat cu jos po stranicama pa cu narucit, u petak idem na neku festu di ce bit veci broj parilaca pa cu se i s njima posavjetovat navodno poljska, madarska i srbija imaju nize cijene od nas pa cu prosvrljat jer moram uzet duplu opremu pa mi odgovara i da je jeftinije. Hvala jos jednom, svima na iscrpnim savjetima. Javljat cu tijek mog parnog iskustva.
_________________ Novac ne garantira sreću, ali je s puno novaca lakše biti nesretan!!
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Ćepina Postano: 03 tra 2013 17:09 |
|
|
Pa pored takvog parilačkog okruženja na toj fešti ti nema šanse da se izgubiš, savjeti uživo i isprobavanje!  Pazi za Srbiju, jesu jeftiniji, ali i tamo se prodaje (čitaj - uvaljuje) svašta tako da te to na kraju ispadne skuplje od očekivanog. Pogotovo imaju jako "krasnih" iskustava sa firmom "Umbrella" koja je njihov najveći distributer e-cigareta. EDIT : Sad sam pogledao šta se nudi tamo i po kojim cijenama. Ukratko: jako loše u odnosu na cijene. Tamo JEDNA e-cigareta upitne kvalitete košta ko kod nas skoro čitavi start kit. Dakle, skuuuupoooo!! Izbjegavaj u najširem mogućem luku.
|
|
 |
|
 |
|
Roker
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Ćepina Postano: 04 tra 2013 23:34 |
|
|
|
 |
|
 |
|
shegyi2000
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Ćepina Postano: 05 tra 2013 10:26 |
|
|
viewtopic.php?f=50&t=2984evo drugovi ja od našeg kolege naručio ovu bateriju i vivi novu prozirnu pa za probu, zena ce malo od mene povuc pa čemo dalje , Hvala na toplim rijecima dobrodošlice
_________________ Novac ne garantira sreću, ali je s puno novaca lakše biti nesretan!!
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Ćepina Postano: 05 tra 2013 11:17 |
|
|
shegyi2000 je napisao: http://www.vaperclub.org/viewtopic.php?f=50&t=2984 evo drugovi ja od našeg kolege naručio ovu bateriju i vivi novu prozirnu pa za probu, zena ce malo od mene povuc pa čemo dalje , Hvala na toplim rijecima dobrodošlice  Ne zaboravi nabavit punjač. Vas je dvoje,a baterija je samo jedna. Ako je samo za probu - ok, a za daljnje ozbiljno parenje vam triba još 3 baterije, jedna vivi nova, još jedan punjač i dovoljne količine tekućine za oboje. Još nešto, kad počneš parit odma' izbaci (pokloni, daj nekome) iz kuće kesu sa duhanom,tube i mašinicu za motanje, sakrij pepeljaru i upaljač, sve šta je poprimilo miris/smrad duhana baci na pranje i tek tada povuci prvu paru. To sam ja uradija prije 3 ipo miseca i od tada ni jedan jedini dim analogne. Ajd, pa sretno parenje! 
|
|
 |
|
 |
|
dario
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Ćepina Postano: 05 tra 2013 12:24 |
|
|