Bok . Oprosti , umor i rastresenost chine svoje (kod mene) , evo malo odspavao i odmah vidim i chujem jasnije ( moto-susret u Var, Toplicama i sviraju Makedonija- tamo gdje vjecno sunce sja') .
www.svapoweb.it , ovo je jedna od dodatnih podruzhnica , jednom sam kupovao od njih " malog Taifuna " i nastavak-produzhetak od VTR. Da , oni imaju opciju takvih vrsta slanja po tim cijenama koje navodish. Trebala je i provjera od PayPal-a ( automatski se to radi , ali je ok , da si siguran za svoje novce). Pod tim SVAPO.../it. nalaze se nekoliko firmi , koje su rasporedjene prema blizini mjesta gdje trebaju dostaviti.
www.svapobar.it je pouzdana i sigurna firma , ima dosta Originala i imaju vech urachunatu dostavu 12eura u cijenu , to je PDV. Meni se chini da su oni "matichna firma " jer dobijaju najprije novitete i vrlo brzo ih rasprodaju. Josh jednom , krivo prochitano i doshlo do neslaganja chinjenica. Oprosti , josh jednom. Kod
www.svapobar.it , to je profesionalno , brza isporuka preko TNT dostave , zapakirano i sa garancijom.
Kaj se tiche FT-a , puuuuno narudzbi sam napravio kod njih i kod greshke, priznaju , ali morash sve dokazati , slikom ( ja sam morao napraviti i video na YOUTUBE ) da mod koiji sam naruchio stvarno ne funkcionira , ali se morash i "naoruzhati" strpljenjem. Evo , sad zadnje imam sluchaj , gdje sam naruchio crni ZERO sa TC i on je zaveden da je isporuchen 18.05. 2015 Sing.Post. Trenutno provode internu potragu , gdje se izgubio moj (ironije) ZERO (nula) MOD. U medjuvremenu je stiglo josh barem 15 paketicha sa razno-raznim rezervnim dijelovima , bez ikakvog problema.
nadam se da sam uspio svoj propust razjasniti i molim Te da to pozitivno prihvatish.
LP
alois