Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 ožu 2025 07:26. Sada je: 25 ožu 2025 07:26.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 11 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: svapoweb.it
PostPostano: 03 srp 2015 12:21 

Jel ima netko iskustva s kupovinom na svapoweb.it? Talijani registrirani u Sloveniji.
Malo sam googlao al nema puno o njima. A ima zanimljivih popusta. Sigelei mini za 36 eura npr. plus poštarina koja bi trebala bit ak sam dobro skužio, 5 eura.

Povratak na vrh

Naslov: Re: svapoweb.it
PostPostano: 03 srp 2015 14:27 

ja sam kupovao od njih , TNT dostava u roku 3-5 dana na kucha vrata. Do sada uvijek sve ok.
LP
alois

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2015 15:16 

To je uz skuplju ili jeftiniju dostavu? Meni nudi dvije opcije 8 i 17eura.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2015 16:37 
Administrator

Svapo ti drzi Switch u Zadru https://www.sites.google.com/site/ecigaretezadar/oprema

Dostava jednostavno mora biti jeftinija.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2015 17:59 

Hvala Kinta, al niš od toga. Zvao sam i u kratkom razgovoru s ljubaznom gospođom ( koja baš, kak to često ispadne, i nije previše na ti s tematikom) saznao sam da nemaju više modova i da se baziraju više na tekućine i jednostavnije modele e cigareta koje traže stariji ljudi ( neznam, valjda ego s clearomizerom). Kad sam spomenuo Svapoweb mislila je da mislim na tekućine. E sad, vidio sam da imaju nešto modova na stranici, kaj točno prodaju na kraju neznam, al ono kaj sam tražio nemaju nit mogu naručit. Šteta, ponado sam se.
Ma tih 44eura kolko ispadne Sigelei mini na svapowebu je otprilike kolko bi me došo na FT ak mi naši oderu porez. Neznam kolka je vjerojatnost za to .
GB je još nešto jeftiniji al nisam se još igro s njima. U FT imam relativno dosta povjerenja

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2015 19:21 

Prava je misterija kako switch jos nije propao, al dobro..
Sto se tice gb neki su imali neugodna iskustva predugog cekanja ili cak nedolaska paketa, jbg desi se. Ft mi je mozda pouzdaniji. Carina ti je rulet...znam da nisam puno pomoga ali jbg :D

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2015 20:06 

Razdore , chekam sa FT-a ZERO crni 40W sa TC od 18.05.2015 , Singapur Poshta i sad se rade "grbavi , ko' shto mi jednom SPavle reche) , i dopisujemo se svaki dan "oni" i ja , vech smo sve teme 2 x preokrenuli -" deja vu ". ail je pouzdaniji ; makar zadnjih nekoliko nrudzba sa GB-a je stiglo u svega par dana . Hungary Post.( isto pisao CHRIS-u) i poslao ZNA u roku 4 dana bio kod mene.
LP
alois
a , koliko sam im se familije u medjuvremenu naj..o , ima da je natalitet skochio za 2 % , na onu milijardu koliko ih ima. (mislim na FT) , od kad nema SUFFi , sve pushe nekako krivo.
LP
alois

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2015 20:08 

sioux je napisao:
To je uz skuplju ili jeftiniju dostavu? Meni nudi dvije opcije 8 i 17eura.

dostava je 12 eura , i to je urachunato u cijenu. Kad se prijavish , naravno , tako je bar kod mene.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 srp 2015 22:19 

Ma da, upravo kaj razdor kaže, o GBu se svašta priča. I dobro i loše. A sa FTom u više od dvije godine i 10-15 narudžbi imam dobra iskustva. Najgore kaj se desi je da dođe nešto strgano. Jedom sam vratio i poslali mi novo. Čak mi se i ono prvo vratilo nazad. Vratili mi i poštarinu uredno. Drugi put su mi vratili na račun tih par dolara kolko je koštalo to kaj sam reklamirao. Sve ostalo bez problema. I dođe za 10-15 dana. Tak da, FT mi je uvijek prvi izbor.
A taj svapoweb, danas sam našo da navodno ima još par stranica u vlasništvu iste firme. Super svapo store npr. Ista ponuda, modernija stranica. Ista cijena, a poštarina manja, 6 eura.
Neznam kak tebi ispada drugačije, alois. Meni su opcije dostave kak sam napiso, kad se prijavim. A na ovoj drugoj samo 6eura opcija.
A neznam, svi nešto muljaju. Šteta kaj amerikanci koji imaju dobre cijene ne šalju u Europu. A s onim posrednicima mi se neda zajebavat

Povratak na vrh

PostPostano: 04 srp 2015 01:05 

Bok . Oprosti , umor i rastresenost chine svoje (kod mene) , evo malo odspavao i odmah vidim i chujem jasnije ( moto-susret u Var, Toplicama i sviraju Makedonija- tamo gdje vjecno sunce sja') . www.svapoweb.it , ovo je jedna od dodatnih podruzhnica , jednom sam kupovao od njih " malog Taifuna " i nastavak-produzhetak od VTR. Da , oni imaju opciju takvih vrsta slanja po tim cijenama koje navodish. Trebala je i provjera od PayPal-a ( automatski se to radi , ali je ok , da si siguran za svoje novce). Pod tim SVAPO.../it. nalaze se nekoliko firmi , koje su rasporedjene prema blizini mjesta gdje trebaju dostaviti. www.svapobar.it je pouzdana i sigurna firma , ima dosta Originala i imaju vech urachunatu dostavu 12eura u cijenu , to je PDV. Meni se chini da su oni "matichna firma " jer dobijaju najprije novitete i vrlo brzo ih rasprodaju. Josh jednom , krivo prochitano i doshlo do neslaganja chinjenica. Oprosti , josh jednom. Kod www.svapobar.it , to je profesionalno , brza isporuka preko TNT dostave , zapakirano i sa garancijom.
Kaj se tiche FT-a , puuuuno narudzbi sam napravio kod njih i kod greshke, priznaju , ali morash sve dokazati , slikom ( ja sam morao napraviti i video na YOUTUBE ) da mod koiji sam naruchio stvarno ne funkcionira , ali se morash i "naoruzhati" strpljenjem. Evo , sad zadnje imam sluchaj , gdje sam naruchio crni ZERO sa TC i on je zaveden da je isporuchen 18.05. 2015 Sing.Post. Trenutno provode internu potragu , gdje se izgubio moj (ironije) ZERO (nula) MOD. U medjuvremenu je stiglo josh barem 15 paketicha sa razno-raznim rezervnim dijelovima , bez ikakvog problema.
nadam se da sam uspio svoj propust razjasniti i molim Te da to pozitivno prihvatish.
LP
alois

Povratak na vrh

[ 11 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: