nije Vape ali su tenisice
Office shoes HR
ne jebu oko povrata vratil sam jednom Jack and jones govno smece od cizama. slikanprva liga u zivo.... srot
vrate novce, 5 dana i vrate na racun po prihvatu povrata. daklez provjerena trgovina. a mozete i ubposlovnici vratit tako sam ja
ekipo
jucer sam bio zeni vidit
ima zenskih tenisica na office shoes na -50%
vrede bacite oko
dakle GEOX. zadnjih 6 god kupujem samo njih.
Prije 6 god te jedne sada sam kod postolara pljunul.20 eura za 2 pete i jos ih je uredil da zgledajunko nove i prije 2 god uzel jos jedne s amazona.de suede, ugl jos uvijek su mint condition a nosim ihbdoslovce svaki jebeni suncani dan. 2 para 6 god, tenisica do prije ,15 dana nisamni imal sem nekih alpina od 200kn niti

ugl vrede mozda 350 al dobro moram po ljeti nekindrek nosit jemrem cizme, iako.. bi

evo sada sam na istoku HR u njihovim cizmama stare 6 god

jos su skoro mint condition
da nisam na amazonu . de zel 2 broja prevelike

i zapinjal svako toliko s prstima o pod pa se napravile crtice, jos bi bile mint, ali nisu. ali su sad taman, za stil za nosat ih s izlizanim plavim trapericama iz Kikaz pokupovao traperice ubKiku prije 2 god po 35kn kom

pa tih zlizanih, tzv. Marlboro man trapke i tak malo rasturene cizme, top.
dakle, 3 para su tamo po super cijeni ima zenskih ima muskih
te crne, koje sam za svoju zenu gledal, al, vidim da ne trza bas

su 45€ ima jedne od 49 i jedne nebznam koliko.
dakle trajat ce. Na svim djelovima tenisice (ja piknul pocetkom kjeseca sebi) gdje je na tenisicu najvece opterecenje, i tamo di se preserantske marke pokidaju jer su... govno... Geox ima kozu. di nema opterecenja je tekstil

bil sam u trgovini, spotless kvalitetno napravljene. dakle trajat ce vam godinama a jako, udobne i zaista drze ove moje jako lijepo nogu. Piknite si il sebi ili zeni. Office shoes hr trazi geox i nac cete ih. cijena srusena s 90 i 100 ja mislim, eura, na 44. to bi bilo slicno ovom sto sam ja uzel sebi. otkad koristim tubmarku... vise mi ne pada na pamet uzimat ista drugo
Te.... stvarno vrijede 90€ nije Nike pa da se podere u 6 mjeseci kod nas stokilasa i 120+ kilasa.
Ali... ozni djelovi se trebaju odrzavat. ovisno o tipu koze... na ovima od 45 eura je obicna koza, daklez pravac deichman po sprej, 33kn i za te djelove pospricat jednom mjesecno - tzv impregnator za kisu i mokro, trajat ce vam ta koza godinama.
za brusenu kozu, suede, pravac DM sprej za NUBUK isto pospricat jednom mjesecno. oko 30kn je sprej.
ili odete kod postolara kako ja, dam za pivu i sve mi lijepo objasni i ne gubim vrijeme po retardiranim videima na youtubeu i blogovima.di svako kaze drugacije
Office shoes je iz engl pa tamo zna bit i boljih dealova.
ste sta trgovali s englezima otkako su van Eu? ja bi rado kupovao, ali ne znam sta ce mi Hr carina izvest. Imate li vi kakav info? Ma mislim, PDab olatim nije problem, a nije niti problem 15% carine. znam ja tamo svasta lijepoga nac na -90%
mogu ukeljit na onu svoju temu dole te search engine za robunza engleska trzista. divno nesto. Kvaliteta, po cijeni Srota u Hr.
Zna bit finih, i to kvalitetnih marki udobnih cizama po 40€ a trajat ce.... pa godinama. onak, srusene s 250€ na 40€ Clark i slicno. JM Bean i tako to.
ja bi trgoval, al ne znam kako je to sad s Britanijom pa ako moze bilo kakav info.
Pazite to su suze od 250+ eura pa ih znaju rusit na -95% i nasao sam searh engine

konsto je nabava.net ili jeftinije.hr samo.... britanija

@ kinta, vidio neki dan, intersport ti ima -30 ili ,40% na neke tracking tene, kakve si dole prodavo u oglasu. baci oko tamo ako ti treba.
bilo kakav info za kupovinu u Britaniji, please please olease. Kako se Hr carina ponasa i ako ste di sta culi / procitali.
mogu keljit i sve sta nadjem naknadno.
znam da sam negdje na forumu otvoril temu za te kupovine stvari po cijenama kada ih vidis... da se cinis sam sebi blesav ak to ne zemes.
e, to je moja politika i samo tad, kupujem. nista ovo -20 i -30 pa cak i na -40% ne trzam.se bas.
ja ocu bar -60% pa.... dalje