Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 vel 2025 00:35. Sada je: 14 vel 2025 00:35.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor Poruka
 Naslov: Re: GearBest EU WAREHOUSE
PostPostano: 30 ruj 2016 11:21 

dstojan je napisao:
Dakle taj "EU warehouse" je čista fikcija?

Ne znaš danas tko koga jebe. Ako je istina da EU warehouse ne postoji, čim mi stigne carinska deklaracija prosljediti ću je GearBestu da je podmiri.

imas 2 izbora platiti pdv,carinu i to je to. neces dobiti povrat tih para. ili ne prihvatiti posiljku(ne odg na carinski poziv), onda oni salju posiljku natrag GB-u i onda ti GB vraca lovu.

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh

PostPostano: 30 ruj 2016 15:51 
Moderator

EU warehouse je fizički negdje u EU, pravno u bescarinskoj zoni, i kad roba prođe kroz izlazna vrata to je automatski uvoz u EU iz Kine i ta roba podliježe standardnoj carinskoj proceduri ...

Povratak na vrh

PostPostano: 30 ruj 2016 16:01 

spavle je napisao:
EU warehouse je fizički negdje u EU, pravno u bescarinskoj zoni, i kad roba prođe kroz izlazna vrata to je automatski uvoz u EU iz Kine i ta roba podliježe standardnoj carinskoj proceduri ...

:plus:
Jedina "prednost" je trebala biti da se ne čeka toliko koliko bi se čekalo iz Kine, nikakve carinske povlastice i sl - samo kraće vrijeme shippinga. To što pojedini paketi ne završe na carini samo je pitanje sreće, kako te poklopi.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 ruj 2016 16:08 

brnistra je napisao:
spavle je napisao:

:plus:
Jedina "prednost" je trebala biti da se ne čeka toliko koliko bi se čekalo iz Kine, nikakve carinske povlastice i sl - samo kraće vrijeme shippinga. To što pojedini paketi ne završe na carini samo je pitanje sreće, kako te poklopi.

da. ali... koliko sam uspio vidit, cijene proizvoda sa EU warehousea su najčešće 25% skuplje od onih u Kini. tako da te navuku da misliš da je PDV plaćen

Povratak na vrh

PostPostano: 30 ruj 2016 16:18 

Svejedno je jeftinije nego u shopovima u EU sa poštarinom, zato bi ekipa i uzimala jer se nadala da će stvari dolaziti za par dana.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 ruj 2016 19:06 

nit je jeftinije nit je brze. uglavnom seru naveliko

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 09:26 

znaci ovako.. nakon sto je doslo pismo carine poslao sam carini mail da necu prihvatiti paket niti dostaviti podatke i da odma salju natrag gearbestu(tako mi je rekao carinik, jer inace ako im to ne javis paket stoji 20-30 dana kod njih pa se tek onda salje natrag).
e sad treba dobiti novce natrag od ludih kineza. znaci procedura je sljedeca:
je*es im sve zivo i mrtvo jer su ti lagali na sto ti oni salju retardirane mailove da se strpis i sl. onda im opet je*es mater i trazis lovu uz prijetnje disputa na paypal i sl.
pa su mi dali 2 opcije a ja odabrao trecu :zu:
kaze ocete da vam ponovo saljemo ali platite 10$ slanje ili da vam vratimo lovu ali nekih 15$ manje. naravno da sam im opet, pogadjate vec, je*ao mamicu i trazio full refund.
na kraju u znak ''dobre volje'' dobijes mail da ti vracaju cijeli iznos..
zaboravio sam, prije toga ti daju besplatni tecaj besmislica o porezu jer po njima mi smo zaduzeni za porez i sl iako iz eu nema poreza, pdva...ali tu im opet je*es mater i reces da znas sve o porezu i bla bla fakin bla.
suma sumarum, eu warehouse je ku*ac, carinu navodno prodje jedino ako platis dhl(valjda onda zbog skupljeg slanja imaju neki drukciji deal)

Povratak na vrh

[ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: