Pozdrav,ekipa neznam di da napisem ovo pa sam odabrao ovu temu...
Danas sam dobio od Erste banke-VISA ELECTRON - debitna (devizna) kartica(zatražio sam ju prije desetak dana,baš zbog kupovine preko interneta,jel sa ovom svojom maestro nisam mogao ništa,a navodno se sa ovom moze kupovat i preko PayPal-a,Ebay-a itd...).
E sad,imam par pitanja za vas iskusnije što se tice PayPal-a i kupovine preko interneta(nikada nisam kupovao preko interneta,pa reko ajmo probat i to)

.
Znaci sada se idem registrirat na PayPal,upisat sve podatke itd...ali me samo zanima,vidim da će me tražit koju primarnu valutu stavit,evo ovo sam procitao na erste stranici---
"Za primarnu valutu računa preporuča se definirati valutu zemlje u kojoj će se najčešće obavljati kupovina.
Primjerice, ako namjeravate kupovati pretežno kod američkih trgovaca tada je za primarnu valutu najbolje odabrati dolar. Ako će mjesto stalne kupovine biti Velika Britanija tada je najbolje odabrati funtu i tako redom."Ok,naravno,narucivao bi i tekucine sa raznih stranica,sa ebay-a možda neke stvari,te sa ostalih drugih stranica,pa me zanima koja je vama valuta narihrana i dali se valuta može naknadno promijenit (npr.kad hocu narucit sa stranice gdje su dolari u pitanju,prebacim na dolar,di su euri,prebacim na euro itd...ili ti valutu automatski prebacuje,neznam ne razumijem se u to

,jebat ga

,nov sam u tome i ne bih volio nešto zajebat prilikom registracije...
Ps:vi koji kupujete tekucine sa raznih stranica preko PayPal-a,ako nije problem neke od linkova stranica da mi piknete na PM,pa da probam narucit sa tih provjerenih stranica!
Hvala vam puno na info i odgovorima,a naravno i na linkovima od kud narucujete tekucine!