Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 vel 2025 23:54. Sada je: 13 vel 2025 23:54.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 31 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: PAYPAL - Users guide
PostPostano: 19 ožu 2014 20:50 

Kinta je napisao:
sinisa je napisao:
Koristim MC i nema te opcije za podesiti na paypal....!
Oni mi rade konverziju....mislim na paypal.

Ima ta mogucnost ali poprilicno sakrivena. Jos kad bi se sjetio kako sam ja to napravio ....

Ajd probaj se sjetiti, ovako mi dolar skoro 5,8!

Povratak na vrh

PostPostano: 19 ožu 2014 21:28 
Administrator

sinisa je napisao:
Kinta je napisao:
Ima ta mogucnost ali poprilicno sakrivena. Jos kad bi se sjetio kako sam ja to napravio ....

Ajd probaj se sjetiti, ovako mi dolar skoro 5,8!

Sad sam pogledao i to je tocno to kako je D@DO opisao.
Ali znam sto te buni, trebas kliknuti ˝Profile˝. Jer ako samo postavis misa na Profile da iskoci menu u oblacicu ne prikaze ti ˝My money˝.

Povratak na vrh

PostPostano: 07 tra 2014 14:03 

Kako vratii gift kupon sa paypal-a?
Iskoristio sam kupon ,a plačanje mi nije prošlo.

Povratak na vrh

PostPostano: 16 tra 2015 19:56 

Izgleda da Paypal ima nova pravila . 180 dana za dispute :)

Povratak na vrh

PostPostano: 22 svi 2015 20:23 

Pozdrav,ekipa neznam di da napisem ovo pa sam odabrao ovu temu...
Danas sam dobio od Erste banke-VISA ELECTRON - debitna (devizna) kartica(zatražio sam ju prije desetak dana,baš zbog kupovine preko interneta,jel sa ovom svojom maestro nisam mogao ništa,a navodno se sa ovom moze kupovat i preko PayPal-a,Ebay-a itd...).
E sad,imam par pitanja za vas iskusnije što se tice PayPal-a i kupovine preko interneta(nikada nisam kupovao preko interneta,pa reko ajmo probat i to) :) .
Znaci sada se idem registrirat na PayPal,upisat sve podatke itd...ali me samo zanima,vidim da će me tražit koju primarnu valutu stavit,evo ovo sam procitao na erste stranici---"Za primarnu valutu računa preporuča se definirati valutu zemlje u kojoj će se najčešće obavljati kupovina.
Primjerice, ako namjeravate kupovati pretežno kod američkih trgovaca tada je za primarnu valutu najbolje odabrati dolar. Ako će mjesto stalne kupovine biti Velika Britanija tada je najbolje odabrati funtu i tako redom."

Ok,naravno,narucivao bi i tekucine sa raznih stranica,sa ebay-a možda neke stvari,te sa ostalih drugih stranica,pa me zanima koja je vama valuta narihrana i dali se valuta može naknadno promijenit (npr.kad hocu narucit sa stranice gdje su dolari u pitanju,prebacim na dolar,di su euri,prebacim na euro itd...ili ti valutu automatski prebacuje,neznam ne razumijem se u to :kuc: ,jebat ga :hmm: ,nov sam u tome i ne bih volio nešto zajebat prilikom registracije...
Ps:vi koji kupujete tekucine sa raznih stranica preko PayPal-a,ako nije problem neke od linkova stranica da mi piknete na PM,pa da probam narucit sa tih provjerenih stranica!
Hvala vam puno na info i odgovorima,a naravno i na linkovima od kud narucujete tekucine! ;)

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 22 svi 2015 21:00 

Mislim da ti to nema veze kaj stavis,neznam sad kako je kod deviznog racuna al ja imam ziro u pbz i visu i naravno da mi skida u kunama

bitna stavka je da si nariktas u paypalu da ti konverziju kod naplate vrsi po tecaju banke a ne po paypalovom tecaju! To imas negdje tamo pod My money na paypalu...jer paypalov tecaj je uvijek jaci i onda popusis novaca
Vulja

Povratak na vrh

PostPostano: 22 svi 2015 21:04 
Moderator

stavi valutu koju imaš na računu, pazi kod registracije nek te ne prepadne PP ti uzme neki mali iznos ali ti to poslije vrate, tek toliko da provjere

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 23 svi 2015 00:21 

Hvala Vulja i Max ;) ...valuta koja mi je trenutno na racunu su euri.Budem vidio i to u postavkama pod my money pa mozda i tamo porihtam da mi skida po tecaju banke...ovo sam procitao da oni skinu(PP) tu neku svotu(mislim oko 1,90€) radi te nekakve provjere,a kasnije ti onda vrate to nazat na racun.To znam tako da nece bit cime oko toga,jadino me ta valuta zbunjivala,to cu onda rijesit tako kako ste rekli,budem malo jos pogledao oko toga.Hvala vam! ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 24 svi 2015 21:45 

Pozdrav...evo semo da pitam još nešto,ja sam se sad registrirao na paypay,sve sam ispravno upisao osobne podatke,broj kartice i došao mi mail...ovo piše:
You linked your debit or credit card to your PayPal account on May 24, 2015. To make sure the card is yours, we made a small charge to it that you'll need to confirm (and we'll refund the money to your PayPal account when you're done).

The charge creates a unique 4-digit code on the summary of financial activity provided by your card issuer. If you don't see the charge right away, don't worry - sometimes it takes a few days to show up. If you can't check your summary online, check the paper summary from your card issuer when it comes in the mail (this can take up to 30 days). You will find the charge from PayPal with a 4-digit code.

How to confirm your card:
1.Check your summary of financial activity provided by your card issuer and look for a charge from "PayPal" with a 4-digit code next to it.
2.Log in to your PayPal account and click Confirm Credit Card.
3.Enter the 4-digit code to confirm your card.

...e sad,treba ju potvrdit (karticu),ali neznam di je taj cetveroznamenkasti kod i dali sam ga uopce dobio ili ce mi stic kroz 2-3 dana(ako sam dobro shvatio),pa cu tek onda moci potvrdit karticu na paypalu!?

Povratak na vrh

PostPostano: 24 svi 2015 21:48 

Na pregledu mj. prometa bu ti se vidio taj broj... Ako imas mogucnost pregleda placanja online cim ti proknjize uplatu/isplatu bu ti se to vidlo

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh

[ 31 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: