| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Par pizdarija koje ce nam uci u zivot Postano: 17 stu 2011 20:38 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Par pizdarija koje ce nam uci u zivot Postano: 17 stu 2011 20:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Meni NE, ja bu prije krepal, fala lepo. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Par pizdarija koje ce nam uci u zivot Postano: 18 stu 2011 16:51 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: Meni NE, ja bu prije krepal, fala lepo.  Nebus ti krepal dovoljno brzo da ti Tara ne uvali ove pizdarije ... i zvono oko vrata. U stvari me cudi zakaj ga jos nemas? 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Par pizdarija koje ce nam uci u zivot Postano: 18 stu 2011 21:28 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Meni se sve to sviđa,jednostavno nemrem odolit tim novotarijama,a s druge strane volim romantične kućice,kamin i tople dekice  ,peseke,mace i dlake oko nas,a to baš s ovim gore nejde  Trebalo bi to nekak iskombinirat!
|
 |
|
Smislow
|
Naslov: Re: Par pizdarija koje ce nam uci u zivot Postano: 19 stu 2011 10:58 |
|
|
|
Ja sam se pred godinu dana dobro napio i izgubio novi "smartphone". Otad nosim najobičniji neki mob koji je kupio prašinu u ladici i uopće me ne zanima nabava novog. Da se mogu javit i poslat poruku i to je to.
|
 |
|
Tara
|
Naslov: Re: Par pizdarija koje ce nam uci u zivot Postano: 19 stu 2011 14:14 |
|
|
Sanja, za dlake i ostale dosadne probleme već postoje roboti koji saugaju, peru, čiste, peglaju i zauzimaju manje mjesta nego naši muževi... jedva čekam da postanem bogata i da si sve to kupim 
_________________ Prijatelji su kao anđeli koji te podignu kad tvoja krila zaborave letjeti
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Par pizdarija koje ce nam uci u zivot Postano: 19 stu 2011 20:41 |
|
|
 neka ti se ispuni! 
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Par pizdarija koje ce nam uci u zivot Postano: 20 stu 2011 05:48 |
|
|
Mrzim gledat videa, dok se učitaju dobijem sijedu. A onda kad pogledam koliko minuta treba gledat izgubim volju. Ne triba mi ništa, šta imam manje pixdarija, imam manje problema. I da, zašto bi kupila npr neku sofisticiranu igračku pa da je moram još pazit da se ne razbije. Daj nešto ofucano da mogu mlatnit o zid kad mi je gušt. A ne da pazim ko će mi šta mrknit i oće li mi šta ispast iz ruke. Nek pada sve i onaj koji mi je ukrao moju nokiu model ''itaš ga u zid a on se ne razbije'' nek ide u 3 xxxxx xxxxxxxx jer ne mrem više nać mobitel s kojim mogu gađat muve 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Par pizdarija koje ce nam uci u zivot Postano: 20 stu 2011 10:41 |
|
|
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Par pizdarija koje ce nam uci u zivot Postano: 20 stu 2011 10:54 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ptichicaa je napisao: I da, zašto bi kupila npr neku sofisticiranu igračku pa da je moram još pazit da se ne razbije. Daj nešto ofucano da mogu mlatnit o zid kad mi je gušt. A ne da pazim ko će mi šta mrknit i oće li mi šta ispast iz ruke. Nek pada sve i onaj koji mi je ukrao moju nokiu model ''itaš ga u zid a on se ne razbije'' nek ide u 3 xxxxx xxxxxxxx jer ne mrem više nać mobitel s kojim mogu gađat muve  To je moja cura Moja gumena Nokia petica se ipak raspala u sastavne dijelove, i jos sitnije. No i danas se moze naci ponesto Heavy Duty stvarcica. Makar heavy duty za nas i za americane nije isti pojam. Motorola Brute i680 Motorola Adventure V750 Motorola Tundra VA76r Verizon (Casio) G'zOne Boulder Sonim XP3
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |