Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » HYDE PARK

[ 8 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Negativac godine
 Post Postano: 13 pro 2011 23:20 
Administrator

Sve isto kao i u Pozitivna osoba godine samo ovaj put biramo crnu fleku na ljuskom rodu.

Moj prijedlog:

Jasna Omejec - presjednica Ustavnog suda
Prvo legalizirala harach (krizni porez), a onda zabranila referndum oko haracha.
Predsjednica najvise vlasti u drzavi koja umjesto da se brine o pravima i pravdi za rvacke gradjane i uvodi nas u pravu demokraciju, brine o svojim partijskim kolegama.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Negativac godine
 Post Postano: 14 pro 2011 06:50 
Moderator

I opet isto, nedem naširoko, ali ipak, imena ne spominjem, ali moj operater koji mi svake godine skrati dio jezika, a što se foruma tiče, zna se DODO :finger:

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 pro 2011 13:11 

Za pravo glasa na ovakvim izborima treba bit dobro informiran o svijetu koji nas okružuje. Ja sam eto zaključila da ignoriram stvari, bića i pojave koje odašilju negativne vibracije stoga ne gledam televiziju, ne čitam novine i baš me zaboli kitić za sve. Trudim se zadržat um na godišnjem odmoru mada moram fizički bit prisutna tu di jesam da bi se neprijateljima činilo da sam tu tako da me mogu ugnjetavat i guštat u tome a oni u biti nemaju pojma da pilaju u prazno.
Igram se sa prijateljima koji su zabavni, zabavljam prijatelje koji su tužni tak da se onda razvesele pa me onda i zabave, gledam samo SF jer on nema veze sa stvarnošću i pokoju komediju. Igram se i na netu na lipe igrice koje održavaju moj um u stanju godišnjeg odmora. To sve zahtijeva cijelodnevni angažman stoga nemam vremena za gluposti.
Al evo samo za vaper club izdvajam neke negativnosti naravno znam da se niko neće složit sa mnom:
-mobitel i ko ga je izmislio. samo gnjavi i zvoni i pila drva i najboje izgasit zvuk
-FACEBOOK i ko ga je izmislija jer je to zamaskirano pozitivna stranica a u biti je puna jada, čemera, lažnih pozitivnosti i sukoba ega. Šta me boli k ko je šta kad izija, kad se kome dite pokakilo, di će ko izać koji dan i šta će obuć i kako je opitura zid i koje cipele su pičkaste i sl.

Mobitel il Facebook tj onaj koji ih je izmislija?

Ista stvar-pila naopako al sva srića da se oboje mogu izgasit i ignorirat.
:uzi:

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 pro 2011 15:00 
Moderator

Šta je to mobitel?
Šta je facebooook?
Ups, opet odosmo off, sad bum sam sebe zbananiral.
I opet sam sj..o temu.slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 pro 2011 19:54 

:rotfl: :rotfl: :rotfl: BUAHAHA MA h383š temu koja nije off al eto da se Frenk ne bi opet ljutio na nas najboje da šutimo. al ko će onda mlit. ja čekam....ima li još ko šta za reć? Frenk?
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 pro 2011 20:54 
Moderator

slika

svake godine ista osoba, samo što ne prodaje modove, krade pas.m. :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 pro 2011 10:33 

Moj prijedlog:

http://www.youtube.com/watch?v=VHr-8Wzn8uE

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 pro 2011 18:11 

To te je Grinch potsjetio na Sanadera. :zu: I je to ista stvar: sanader-grinch, grinch-sanader. Pa on ionako jest jedini ozbiljan kandidat ako ćemo ozbiljno. Još ga i puštaju van za Božić :joj:

Povratak na vrh 

[ 8 post(ov)a ] 

Početna » Ostalo » HYDE PARK

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club