|
.
Sada je: 25 tra 2026 18:35. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 18:35. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: ŠTO NE VOLITE SLUŠATI Postano: 06 pro 2011 12:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: ŠTO NE VOLITE SLUŠATI Postano: 06 pro 2011 14:55 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: ŠTO NE VOLITE SLUŠATI Postano: 12 pro 2011 11:21 |
|
|
Uffff.............gde da covjek pocne  ... Ipak bi poceo od turbo folka.... Znaci TURBO FOLK....sam naziv ovog "pravca" vam kaze da je nesto strasno u pitanju,rijec "turbo" nema sto traziti ispred "folk".Kad kazem "strasno" onda to i mislim,strasno,opasno,jezivo...zvuci koji unistavaju ljudske zivote,tzv "muzika" koja ljude uspjeva pretvoriti u stoku.Na prv prizvuk neke Cecine "kukavice" ili neznam tamo...neki slicni shit,narod pocinje kao pod hipnozom da lomi,napada,da se hvata za utoku,ljudi podive jbg....Nevjerovatna moc jednog sunda da ubije u pojam sve ljudsko koje covjek poseduje.Nije poznata brojka mladih ljudi koji su otisli u pogresan pravac (citaj:u qratz) slusajuci ovo s...nje,....ma strasno,neznam kako da najbolje opisem gnusenje na ovog nepodnosljivog zvuka.Ima ljudi koji kazu da svaku muziku treba postovati....da,ali ovo nije muzika.Ovo je vestacki stvoren zvuk koji ima moc da djeluje na ljudske receptore za...vulgarnost !!! Ovde bi se mogao nadovezati kako i zasto je stvorena ova muzika,koji je cilj....ali nije to za ovaj nas forum. Jedino mogu poruciti svima da ne slusaju ovo "nesto".....ovo je jedna od onih stvari koju ako propustis u zivotu onda si u dobitku. Moj sin ima sedam i po godina i uspeo sam djetetu da polako,svaki dan malo po malo objasnim sto je to dobra muzika.Sad,dok igra igrice u pozadini se stalno slusa neki funk,rock,neki dobar R'nB.....malo djete,a ipak polako razvija svoj osjet za nesto sto je dobro.Ponosan sam na njega jer zna da pozna i sam procjeni sto cini a sto ne kad je muzika u pitanju...... Ljudi moji,ova opaka stvar se mora zakonom zabraniti.....
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: ŠTO NE VOLITE SLUŠATI Postano: 13 pro 2011 22:59 |
|
|
Bravo Karoooooo! Karo je rekao i sve u moje ime. Na mladima svit ostaje a mladi ošli u kxxxc. Kultura se srozala da ne mre niže a možda je kriv rat za to i šta su cajke jedno vrime bile zabranjeno voće a zna se da mladi vole gurat nos di se ne smije kako bi ispali face i sad ga xxbi. Šta se tiče male Ivane Kindl, cura ima glasčinu i piva mrak ali nije ubola dobru pismu a i ovi moderni pjevači šta tehnički pivaju savršeno nekako su mi izgubili šug, dušu, srce il kak već da se izrazim, samo tehniciraju i nadmeću se ko je bolji u tom tehniciranju i izderavanju šta viših tonova. Ća bi na to rekel Nick Cave il dečki iz Pink Floyda. Pogle Sade- ne dere se i ne tehnicira a kad je slušaš, vidiš anđelčiće. Izgubila se bit. Zato više NE VOLIM SLUŠAT NIŠT. Osim ovoga jer ovde ima šta i vidit a bome i ogladnim dobro hehe mljac, ovo nosim curama na slijedeći trening jeeee jupiiii:
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: ŠTO NE VOLITE SLUŠATI Postano: 14 pro 2011 07:19 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: ŠTO NE VOLITE SLUŠATI Postano: 14 pro 2011 12:32 |
|
|
Hehe...Sad mi je jasno zašto se u zadnje vrijeme svi skidaju u donje rublje u spotovima. Nije to toliko ni loše naravno kad stišaš na 0. 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: ŠTO NE VOLITE SLUŠATI Postano: 15 pro 2011 07:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Karo, sad sam malo pročitao tvjo post o Turbo folku. Pa ovako, recimo Zagreb.Zagrepčana ima oko 2 %, ostali beže iz grada, ko može i ima muda, evo recimo ja kojem predaci do praprapra babe su živjeli u ZG. E, sad dođoši, neka se niko ne uvrijedi, ali tako ih ja zovem.Za vrijeme vladavine našeg novog Poglavnika (imena ne treba valjda spominjati) u ZG je došlo 80 % ercegovaca, dodaj dalmatince i sve je jasno. Dakle, BMW, otvoreni prozori, ili ako je cabrio još bolje, zvučnike do daske, staneš pred kafić, ostaviš tzv. muziku i sedneš, zapališ, ofskroz MARLBORO, naručiš viski, najskuplji, uživaš kako ostali pate, a niko nema muda razbit ciglom zvučnike iz kojih iskaču ti tzv.pjevači. E, meni bilo dosta pa pobjego na selo, a i hrpa mojih prijatelja.Sad nas u B.Darlingu već ima mala kolonija. U jbt. baš si mi digo tlak, evo malo mjuze
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: ŠTO NE VOLITE SLUŠATI Postano: 15 pro 2011 10:34 |
|
|
Nisu to gluposti nego jadna realnost...svugde isto pa i kod mene.Poticem iz stare skopske familije pa i mene dusa boli isto ko i tebe. Da me neko pogresno ne shvati....nemam ti ja nisto protiv seljaka,(seljak-covjek sa sela koji zivi posteno od svog rada) nego meni smetaju seljacine...(seljacina-stoka ciji otac pokrao ljude u tranziciji a ovaj trosi njegov novac).Netko ko je video grad samo na razglednicu ili na film a sad kupio stan u centru tog istog grada,pljuje mi u lift,baca smece sa balkona dok njegova supruga stalno zapusuje kanalizaciju pokusavajuci da nagnjeci "pampers" u toaletu (normalno,videla "pampers" samo na americkim filmovima),e to ti je otprilike profil manijaka koji zagadjuje okolinu dok mu Shako Polumenta zavija u BMW-u.... ....inace ovaj Shako Polumenta (cuo sam mu ime par puta i jos uvijek ne znam dali mu je pravo ime ili "nick"),e njega juce vidim na reklamu: "Turbo folk party decenije",dolazi u Skoplje da unisti i ono malo ljudskosti sto je ostalo,da se popisa po coskovima jos par gradskih cetvrti koje odoljevaju..... (uhvatio sam sebe kako uzdahnem na svaku rijecenicu koju napisem  ) Evo nesto u ovom kontekstu,mala akcija nasih gradskih vlasti: Od juce u gradskom prijevozu strogo zabranjen "turbo folk",zalili se ljudi da im soferi pustaju ovo sr..nje jos u jutarnje sate dok idu na posao.
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: ŠTO NE VOLITE SLUŠATI Postano: 15 pro 2011 10:45 |
|
|
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: ŠTO NE VOLITE SLUŠATI Postano: 15 pro 2011 19:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
E, moj karo ode iova tema u off, ko i sve. veli mi kum iz BG da je tamo još lošije, čak bio i vidio, bacaju smeće po vascelom gradu. Stvarno sranje, kod njih još lošije, ali to ćeShaka bolje opisat, ako mu se bude dalo. Se otišlo u Q. Evo još jedne za dobro raspoloženje
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 18:35. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 18:35. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |