Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » HYDE PARK

[ 28 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Prodajem eGo-W i 510-t
 Post Postano: 17 lis 2011 16:33 
Moderator

Dosadno, i opet ja.PRVI post i odmah prodaja.E, sad mi je dosta da forum glumi mali oglasnik. :uzi:
Osim dobrog nicka draz, ne vidim razlog da se forum malo ne prouči, a tek onda predstavi, što je red, a onda se nešto i posta.
Uvaženi, ovaj post se briše.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 lis 2011 16:34 
Moderator

Dobar dan.. dobar dan.. ja sam draz i sve skupa vas lijepo pozdravljam! :hug:

Imam nešto viška pribora, pa ću to staviti u male oglase. Možda nekome treba.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 lis 2011 17:20 

Pozdravljeni,

iskreno se ispričavam za neugodnost i slab pristup. Nisam imala nameru nikoga vrijedjat i iskorištavat. Forum dugo pratim kao gost i jako mi je pomogao u smislu informacija oko parenja. Igrom slučaja su par kompleta završila kod mene a pošto je na forumu rubrika kupujem prodajem odlučih da iste stavim na prodaju. Još jednom se ispričavam i želim sve najbolje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 lis 2011 17:49 
Administrator

Ja mislim da je Chromex zenomrzac.
:hmm:

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 lis 2011 18:00 

Pa ništa,znači pravac ---- viewforum.php?f=26,pa se onda vrati ovde da napišeš ponovo to šta prodaješ,možda ti se imenjak dotada i razljuti :rotfl: .

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 lis 2011 18:07 
Administrator

draz je napisao:
Pozdravljeni,

iskreno se ispričavam za neugodnost i slab pristup. Nisam imala nameru nikoga vrijedjat i iskorištavat. Forum dugo pratim kao gost i jako mi je pomogao u smislu informacija oko parenja. Igrom slučaja su par kompleta završila kod mene a pošto je na forumu rubrika kupujem prodajem odlučih da iste stavim na prodaju. Još jednom se ispričavam i želim sve najbolje.

Gospa, samo nekaj napisati tukaj
viewtopic.php?f=26&p=5398#p5398
in prodajte tisto, kar želite

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 lis 2011 18:47 

Kinta je napisao:
draz je napisao:
Pozdravljeni,

Gospa, samo nekaj napisati tukaj
viewtopic.php?f=26&p=5398#p5398
in prodajte tisto, kar želite

Hvala za prijaznost gospod Kinta :)
V upanju da mi ne boste zamerili vas lepo pozdravljam.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 lis 2011 21:59 

draz je napisao:
Pozdravljeni,

Ne vidim ima li ovo smisla. Tako dočekivati ljude na forum a pri prijavi nije naglašeno da je obavezno predstavljanje i da je velilki grijeh ne predstaviti se. Kad sam se ja prijavio Kinta me simpa "dočekao" no kako sam tip čovjeka koji čita sve napisano pa reagira stekao sam dojam da je forum za uži krug ljudi. Čemu to? Naravno ako je tako zamišljen forum to poštujem i zato sam malo i stavio postova jer sam se osjetio kao dođoš sa strane bez obzira što sam sve zanimljivo (u biti sve) pročitao i čitam no ovo pismeno "iživljavanje" CHROMEX-a samo odbija ljude a ja ne vidim koja je tu svrha. Slažem se da je postati prvi put na prodaji "nečega" nespretno no zbog toga siliti ljude da se ispričavaju i sline je bedasto.
Žao mi je što je tako i pozdrav svima uz puno zdravlja, zdravlja i samo szdravlja, Goran :tose:

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 lis 2011 23:09 

Cone je napisao:
draz je napisao:
Pozdravljeni,

Ne vidim ima li ovo smisla. Tako dočekivati ljude na forum a pri prijavi nije naglašeno da je obavezno predstavljanje i da je velilki grijeh ne predstaviti se. Kad sam se ja prijavio Kinta me simpa "dočekao" no kako sam tip čovjeka koji čita sve napisano pa reagira stekao sam dojam da je forum za uži krug ljudi. Čemu to? Naravno ako je tako zamišljen forum to poštujem i zato sam malo i stavio postova jer sam se osjetio kao dođoš sa strane bez obzira što sam sve zanimljivo (u biti sve) pročitao i čitam no ovo pismeno "iživljavanje" CHROMEX-a samo odbija ljude a ja ne vidim koja je tu svrha. Slažem se da je postati prvi put na prodaji "nečega" nespretno no zbog toga siliti ljude da se ispričavaju i sline je bedasto.
Žao mi je što je tako i pozdrav svima uz puno zdravlja, zdravlja i samo szdravlja, Goran :tose:

Meni osobno bi bilo nezamislivo regat se na neki forum i odmah otići u Peru i staviti nešto u prodaju,osjećao bih se nelagodno,neznam,nismo svi isti... :conf: :old:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 lis 2011 00:16 

Lega Frenk štošta je nezamislivo no kad netko tko nema iskustva na forumima a želi ostaviti smrdljivu, pa krivo kupi jer nema znanja kao što ni ti nisi imao te želi prodati i naleti na takav doček sigurno će ostati kao posran. A i onaj koji čita tako nešto a već je to prošao zbog neznanja. Činjenica je da ljudi koji administriraju forum određuju pravila i to je OK no zadnjih par tjedana ovo iživljavanje nad ljudima je nekorektno. Isto tako nije korektno što su se određeni ljudi zbog svojih interesa poigrali sa svim članovima na zelenom forumu koji mi je drag jer mi je prvi mada su me tamo nagazile iskompleksirane budale jer su oni bili face, da face jer kao sve su znali prije postanka svijeta. Tada sam i došao na ovaj forum no nažalost tu se nisam snašao jer nisam mogao, znao se priključiti što je moje nesnalaženje.
Poanta je da se nikoga nema pravo ismijavati, nipodaštavati i vrijeđati za tako bedast razlog.
Na ovom forumu me nitko nije direktno povrijedio, zahvalan sam na korisnim informacijama no povrijedio me odnos i ismijavanje sa ljudima. (doduše svi se skrivaju-mo iza nicka no to su ljudi koji imaju emocije i dušu, samo im treba znanja)!

Povratak na vrh 

[ 28 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Ostalo » HYDE PARK

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club