Pošto su gotovi M.zakoni, stalno se spominje 100 kn, među nama, pa napokon da se nešto i naposta o krznašima.

bi vjerojatno rekao: ja sam prestar, ali nekad se imalo, vi se toga ne sjećate. (hm crtač se zove Raviola, podsjeća me na neke talijanske delicije, 3 kom = 100kn, pakiranje)
No, povratak na temu.Nekada nije bio problem potrošiti 100 toga za doći i otići kod prijatelja, koji napravi roštilj, peku, kotlovinu i sl. gluposti, a živi na selu ili ima vikendicu udaljenu od mjesta prebivališta 30-tak km.To je sto kn. benzina i još koja pivica.
Danas puno ljudi bi došlo, ali nema se ušljivih 100 kn.Treba djeci za udžbenike, žena nije kupila cipele sto godina i sl.
Ima hrpetina ZAŠTO, ali recimo 3 atty-ja su u čajni toliko otprilike.(da ne bude off)
Najdemo se na pićencu i 100 kn izleti iz žepa, samo tako, a ne ločemo whiskeyyyyy, samo PAN.Onda ostali vele, pa mogli smo se naći, kaj nisi zval i sl.
Eto vam, pa se raspostajte na jadu i bijedi života u LIEPOJ NAŠOJ, a i vašoj.
p.s. u jbt, nemam sto kn za otići u dučan i na kavu (novine su besplatne)
Nikak da dobijem plaću od miorha, a penzija-nemašanse
dodatak, oliti korolar: našel sam 10 yura v torbi moje najdraže na svijetu, ženice, pa ipak idem, samo je problem što to nije 100 (slovima
STOOOOOO)krznatih životinjica

Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije