| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Hauser i Sulic Postano: 15 lip 2011 01:22 |
|
|
|
Neznam dali ste slusali ali momci su fantasticni...
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Hauser i Sulic Postano: 15 lip 2011 16:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Decki su pravi, da bi covek rec rekel. Al prvi put vidim da je karbon usao u industriju muzickih instrumenata?!?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Hauser i Sulic Postano: 15 lip 2011 18:36 |
|
|
Kinta je napisao: Decki su pravi, da bi covek rec rekel. Al prvi put vidim da je karbon usao u industriju muzickih instrumenata?!? Karbon je vec odavno u toj industriji i sto je jos bitnije,kvalitet izrade i zvuka koji daje je fenomenalan.
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Hauser i Sulic Postano: 16 lip 2011 10:32 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Karo je napisao: Kinta je napisao: Decki su pravi, da bi covek rec rekel. Al prvi put vidim da je karbon usao u industriju muzickih instrumenata?!? Karbon je vec odavno u toj industriji i sto je jos bitnije,kvalitet izrade i zvuka koji daje je fenomenalan. Kinta je star čovek, nemojte mu zameriti, a i nema pojma o novoj tehnologiji, staroj bar 3 godine 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Hauser i Sulic Postano: 16 lip 2011 21:11 |
|
|
CHROMEX je napisao: Karo je napisao: Kinta je napisao: Decki su pravi, da bi covek rec rekel. Al prvi put vidim da je karbon usao u industriju muzickih instrumenata?!? Karbon je vec odavno u toj industriji i sto je jos bitnije,kvalitet izrade i zvuka koji daje je fenomenalan. Kinta je star čovek, nemojte mu zameriti, a i nema pojma o novoj tehnologiji, staroj bar 3 godine  Kinta je star čovek Za mene,mladić/ne mislim na Mladića/ 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Hauser i Sulic Postano: 12 lis 2011 20:34 |
|
|
|
Meni su sva dogadanja oko njih cisto zalosna,nije da ih mrzim,barem da su originalni ili da su stogod novoga napravili,po meni najobicniji plagijatori(teska rijec,znam),zasto?Davnih dana sam slusao nesto tako,ako se uopce moze usporedivati sa njima,naravno da ne.upravo zbog toga mi pompa oko njih pomalo radi škifo,ali kako kaze narod dobri su jer su nasi,da su se barem opredjelili za nesto sto vec nije videno/slusano.Uglavnom nista novo
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Hauser i Sulic Postano: 12 lis 2011 21:01 |
|
|
|
Ipak mi je nesto ovakvo draze:
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Hauser i Sulic Postano: 12 lis 2011 21:50 |
|
|
|
Plagijatori? Nebi se bas sa tobom slozil. Prije da imaju svoju varijaciju na temu. Necu sad ulazit u detalje jer bi sigurno krenul razgovor tipa "moj tata je jaci od tvojeg", ali evo ti samo jedan primjer:
Svi jako dobro znamo cija je to pjesma. Ali Nirvana ju je odsvirala vrhunski. Jel to znaci da su oni plagijatori, i da neznaju napisat svoje pjesme? Po meni ne.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Hauser i Sulic Postano: 12 lis 2011 22:16 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Ok, varijacija na temu,juha od juhastog u juhi ponekad mi radi grč u želucu.Nek zasole malo s nečim i bit će ok ,ovak... 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Hauser i Sulic Postano: 12 lis 2011 23:38 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sanja je napisao: Ok, varijacija na temu,juha od juhastog u juhi ponekad mi radi grč u želucu.Nek zasole malo s nečim i bit će ok ,ovak...  SANJA ?!?! Ti si mi bila zadnja nada ... al ode i ti na tamnu stranu. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |