Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » HYDE PARK

[ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Nerođena djeca na prvoj crti obrane Lijepe Naše...
 Post Postano: 12 lis 2011 12:06 
Administrator

... od pedera i lezbi

"Gej brakovi ili lezbijski brakovi, i to u Kukuriku koaliciji potenciraju da će dozvoliti. A mi to nećemo dozvoliti! Ne radi žene nego radi djeteta - nerođeno dijete ne može se braniti", rekao je još uvijek aktualni potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva i socijalne skrbi na turneji vladajuće stranke po Lici i zadarskom zaleđu.

Što je to toliko skandalozno u ovom komentaru pitate se? Na kraju krajeva, ova izjava nije izrečena u vakumu, već usred možda i najprljavije izborne kampanje otkako smo ranih devedesetih dobili nešto nalik na vlastitu državu.

Isto tako, radi se o čovjeku koji je mrtav hladan u više navrata tvrdio kako imamo najbolji zakon o umjetnoj oplodnji u Europi, dok su istovremeno udruge i stručnjaci beziznimno tvrdili kako su neke njegove odredbe diskriminatorske, srednjovjekovne, a neke potpuno idiotske.

Konačno, izbor mjesta i vremena za ovakve poruke usmjerene protiv jedne sasvim legitimne društvene skupine koja se bori za svoja prava (ma što tko mislio o suštini tih zahtjeva) nipošto nije slučajan. Tko će imati više suosjećanja za pedere koji nam naviru preko granice da razguze i ono malo što je ostale od naše države ako ne stanovnici jednog od najsiromašnijih i najrjeđe naseljenih krajeva u Hrvatskoj?

Ne možemo se ne zapitati, gospodine Milinoviću, jeste li se u zadnje vrijeme provezli vašom Likom? Jeste li se provezli ijednim hrvatskim krajem, a da pritom to nije bilo u vašem službenom BMW-u i preskupom autocestom? Je li to učinio itko iz vaše Vlade?

Kako je moguće biti ginekolog, a istovremeno potpuno neupućen u kalvariju koju u Lijepoj Našoj prolazi svaki par koji ima „sreću" da bude neplodan u državi u kojoj su jedini potpuno legitimni građani prirodno začeti heteroseksualni mali Hrvati?

Hoće li nam borba protiv gay brakova pomoći da promijenimo činjenicu da su nove ponude za posao u Ličko-senjskoj županiji iz mjeseca u mjesec samo mit?

Ako je komunizam željeti besplatno obrazovanje, radno mjesto, pristojnu plaću i zasluženu mirovinu, onda sam ja komunist.

Ako su urbani Jugoslaveni ljudi koji žele da njihov načelnik, gradonačelnik ili ministar ne bude čovjek koji tvrdi da je rock glazba proizvod pedofilsko-pederskog lobija, onda sam ja urbani Jugoslaven.

Ako su protivnici hrvatskog naroda ljudi koji tvrde da imamo najrestriktivniji zakon o umjetnoj oplodnji u Europi, a istovremeno drvimo o tome kako na fali djece, onda sam... zapravo, ne gospodine Milinoviću, onda ste to upravo Vi. Protivnici ove zemlje nisu ni Jugoslaveni, ni Srbi, ni pederi niti komunisti, već ljudi koji njome trenutno vladaju. Uostalom, vi ste već ionako i sami svjesni onoga što vas čeka u prosincu.

Čujemo se za dva mjeseca.

Piše: M. Lozančić
06.10.2011. 09:22:00

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Nerođena djeca na prvoj crti obrane Lijepe Naše...
 Post Postano: 12 lis 2011 13:18 

Ma ja mislim da je ovi kapitalistički poredak na izdahu, ne mre se to još puno održat na ovakvi način. Ipak je velika većina ugrožena, srednji sloj skoro pa da ne postoji a radi ove manjine s keševinom i pozicijom ode sve k vragu. Oni pokušavaju nadograđivat neke rđave katove na kuću čiji temelji su truli i imaju se raspast svakog trena. I ja sam za urbano Jugoslavenski komunizam ako ćemo o temeljima ljudskosti. A djece će falit sve više jer ako ja moram radit 3 posla da bi spojila kraj s krajem kako ću imat vrimena za dite i šta ću ja tom ditetu moć pružit kad ne budem više radi diteta imala vrimena za toliko radit. Da ne spominjem da moraš bit sretan šta imaš posao uopće. I ko je taj koji će omogućit ljudima da imaju jedan posao dostojno plaćen, da rade 8 sati a ne 16, da imaju besplatno obrazovanje, mirovinu od koje možeš živit...Bajka? Meni se čini da mi mladi nemamo nikakvu budućnost nego radi dok si zdrav a kad više nisi, krepaj.
Mislim da je neko pametan u pravu kad je rekao da kapitalizam nije pogled na svijet ili pokret, već taktika, terorizam. Radnici su sloj koji pokreću sve i to oni u proizvodnji a oni su danas najmanje plaćeni i najmanje cijenjeni u ovo malo proizvođačkog sektora što nam je preostalo. Ako oni drže teret cijele države kako onda neki tamo menađer ili direktor može imat 10000 puta veća primanja? Može imat duplo ili troduplo veća radi odgovornosti i stresa ali ne 10000 puta većaaa!

Mislim da će doć trenutak kao i uvjek u povijesti kad će se večina potlačenih dignit i smaknit malu skupinu bogatih kapitalista. Jer ovo nema smisla, živit u poredku gdje se ne cijeni rad i znanje nego samo lova i pozicija i sreća da si u krugu utjecajnih ljudi ilitiga mafijaša koji će ti iz ne znam kojeg ulizivačkog razloga dat priliku naravno ako vide korist od tebe. A mi kao mala banana država smo nemoćni u svijetu globalnog terora i ne vidim kako bi se mogli izdvojit i živit dostojno i za sebe bez pomoći ikoga osim da se opet zatvorimo ka šta je bilo u komunizmu i proizvodimo sve sami za sebe šta je nemoguće na ovako malom terenu, možda kad bi se sve snage i pametni ljudi na čije glasove su naše vlade bile gluhe vratile nazad i kad bi prestali ulagat u hotele i turizam a više u inovatore i pametne ideje i projekte kojih ima koliko oćeš u nas ali se ne mogu realizirat pa ljudi bježe vanka. Ali sve je to lipo za zamislit :alikako: provest u dijelo kad mi se čini nemoguće bit rajski otok odvojen od svega. Sve je ovo veliki lančani zaxxb koji između ostalog doveo i do ovakvih prepucavanja oko pedera, gay brakova i sličnih ludosti, samo bacanje pijeska u oči da se skrene pažnja sa bitnih stvari i sve će to lipo ić preko leđa nerođene djece.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lis 2011 13:25 
Moderator

Ups, i :zvoncica: zbore, to ni dobro :blond:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lis 2011 14:05 

:uzi: slika

:belj: :belj: :belj: :belj: :belj: :belj:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lis 2011 19:49 

slika

Povratak na vrh 

[ 5 post(ov)a ] 

Početna » Ostalo » HYDE PARK

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: