Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » HYDE PARK

[ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: 100 KUNA
 Post Postano: 12 lis 2011 06:58 
Moderator

Pošto su gotovi M.zakoni, stalno se spominje 100 kn, među nama, pa napokon da se nešto i naposta o krznašima.

slika bi vjerojatno rekao: ja sam prestar, ali nekad se imalo, vi se toga ne sjećate. (hm crtač se zove Raviola, podsjeća me na neke talijanske delicije, 3 kom = 100kn, pakiranje)
No, povratak na temu.Nekada nije bio problem potrošiti 100 toga za doći i otići kod prijatelja, koji napravi roštilj, peku, kotlovinu i sl. gluposti, a živi na selu ili ima vikendicu udaljenu od mjesta prebivališta 30-tak km.To je sto kn. benzina i još koja pivica.
Danas puno ljudi bi došlo, ali nema se ušljivih 100 kn.Treba djeci za udžbenike, žena nije kupila cipele sto godina i sl.
Ima hrpetina ZAŠTO, ali recimo 3 atty-ja su u čajni toliko otprilike.(da ne bude off)
Najdemo se na pićencu i 100 kn izleti iz žepa, samo tako, a ne ločemo whiskeyyyyy, samo PAN.Onda ostali vele, pa mogli smo se naći, kaj nisi zval i sl.
Eto vam, pa se raspostajte na jadu i bijedi života u LIEPOJ NAŠOJ, a i vašoj.

p.s. u jbt, nemam sto kn za otići u dučan i na kavu (novine su besplatne)
Nikak da dobijem plaću od miorha, a penzija-nemašanse

dodatak, oliti korolar: našel sam 10 yura v torbi moje najdraže na svijetu, ženice, pa ipak idem, samo je problem što to nije 100 (slovima STOOOOOO)krznatih životinjica :hi:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: 100 KUNA
 Post Postano: 12 lis 2011 12:24 

Pa treba se prilagodit, pogle ove u Americi, to nas sve čeka. Od 1 posla rijetko ko može spojit kraj s krajem. Ja radim 3 posla i stiskam zube kad vidim jastoga i škampe a otvaram samo na svinjske kotlete i rižu. Pa se nakupi tjekom godine za pokoji luksuz tipa platit registraciju, piće frendu i otić ponekad u restorančić i na Hvar 5 dana.
Naravno ko ima kredit, plaća banci a ko štedi pa kupi, ono šta bi dao banci potroši na svoje lipe gušte. Amen.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lis 2011 13:18 
Moderator

stiskam zube kad vidim jastoga i škampe a otvaram samo na svinjske kotlete i rižu.

I ja nekada, kad sam imal zube, hm jastog, nam, mljac, škampi na tone (Pag), a sad ENSURE je zakon, i malo PROSURE.

Makar, ipak koljemo prasca od 300-tinjak kg, pa ti vidi jel buš došla ili ne. :hihi:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lis 2011 13:53 

CHROMEX je napisao:
I ja nekada, kad sam imal zube, hm jastog, nam, mljac, škampi na tone (Pag), a sad ENSURE je zakon, i malo PROSURE.

Makar, ipak koljemo prasca od 300-tinjak kg, pa ti vidi jel buš došla ili ne. :hihi:

Hajd da i ja znam da postoji taj ...SURE. Lako tebi kad imaš farmu, malo zasučeš rukave i ćiribu-ćiriba-domaća spiza! Mljac. A mi neboderaši možemo samo gledat kroz prozor na sretnike sa malo zemlje. By the way, evo jedan :finger: mojim predcima.
Ipak sam ja dite s asfalta pa mi želudac slabo podnosi pomor životinja, stoga ostajem u neboderu i konzumiram meso u paketićima gdje se ne vidi od čega je šta nastalo a da imam živu svinju vjerovatno bi se zaljubila i zamijenila s psićem i stavila joj krevetić u sobu i koju zdjelicu sa spizom. slika

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lis 2011 14:03 
Moderator

heh, ti si ko Tara, dijete afalta, BUJE ISTRIA, a ja bidan ćoek sa sela pa moram klati pajceke.Kako bi se vi dvije složile, ma..... slika

Povratak na vrh 

[ 5 post(ov)a ] 

Početna » Ostalo » HYDE PARK

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club