|
evo citao par puta već temu o iskonu, pa da i ja o svom provajderu napisem par rijeci, jer se par dana borim sada s njima
osuđen na t-com bogu iza nogu
uzeo max3 bussiness flat prošli mjesec, poslovni korinik, do tada imao neki poslovni paket, ali flat na sebe privatno jer je jeftinije 80kn naspram 120+pdv za poslovne
stigne 20.12. reciever, prikopčam, radi,sve 5, spajam se sa podacima (poslovni korisnik) i zovem ih da mi ugase ovaj privatni račun, netreba mi više,riješeno!
bezveze odem na user.t-com.hr kad ono tamo stoji još uvijek start paket 1GB!!! WTF!?!? brzo ubi Riddicka na torrentu, zovi, jebi im sve....a znate, rok uključenja je 24 sata....ok, cupkam, nikad koristio takav paket, nervozan, kad će više, bojim se surfat, 200MB otišlo u vjetar, ni neznam što su megabajti....popodne nešto prije 6 vidim promijenjeno u flat,weeeee...ajmo reset,disconnect,da nebi bilo nismo znali....DERI!!
kad ono dodje jučer račun malo masniji nego inače, sveukupno cca 480kn sa pdv-om....hmmm...a dvije trećine mjeseca sam bio bez maxtv-a,stara tarifa, a ni tada nisam imao preko 400kn račun
gledam gruntam, mjesec je trećina max3 a ostatak stara tarifa, naknada ova ona...kad odjednom stavka- Promet....6GB...98kn (naravno +pdv)....opet gruntam, kakav promet jebeni, pa imam uračunat flat u paketu, lijepo stoji i u stavki...
zovem, ono wtf, mozete objasnit koji to promet, kaže baba da je to promet PRIJE uključenja flata.... pa nemoguće jer NISAM koristio taj username prije aktivcije paketa....muk, tišina, ništ joj jasno, ja sad step by step sve objasnim kako i zašto.... znate, vama je aktiviran paket 21.12.
ja sad već lud, kako,kad sam lijepo vidio na korisnickim stranicama d aje AKTIVIRAN 20.12. oko 17:45 ne nije,21.10. tu sam stao na loptu-spoji me s nekim s kim mogu razgovarat a znate, ja vam jedino mogu napisat prituzbu neću,daj mi nekog da razgovaram,samo da nisi ti
prespaja na nekog drugog, lik se javlja, kolegica objasnila, bla bla bla, napravila već prituzbu, on nemože ništa, to nije njegovo područje bla bla bla
iz bijesa pitam-dobro a kako je moguće da meni pokaže 20.12. na jebeni petak da mi je nešto aktivno, a vama stoji da je aktivirano tek 21.12?!?!?!?
hmm,dajte da ja to malo bolje pogledam....klik klik po tipkovnici....hmmm,tako je, aktiviran vam je račun 20.12. u 17:40!!!!!
čekam sljedeći račun koji bi trebao biti umanjem za jebenih 98kn+pdv
čekam ih danas iz nocne, rekli danas doć, spavao nisam, da im jebem sve jer nemam brzinu otkako imam maxtv, bilo pa nema, pa bilo pa nema...
jutros mi streperi ruter (prčkaju na centrali nesto valjda) i bam-Vaš korisnički je trajno isključen!! Sjedio na telefonu ravno pola sata (štopal) dok se dobar čovjek nije javio i u tom trenu skužim u čem je stvar, govno se restiralo i automatski povuklo podatke od starog ugašenog računa, koji sam koristio do prije mjesec dana....i evo, spojim se,sve 5, resetiral bil i ruter u jednom trenu, evo sad nema maxtv-a
Jad i bijeda...ako ništa, znam da kad dođe tehničar da će mi napravit, jednom sam mu zaprijetio da ću ga objesit za muda i odonda rade sve relativno brzo...čak su mi pustili prije bili 5 Mbita pod izlikom gušenja signala
i evo klik na pošalji topic i neće, krepo net!!
zovem, opet cekaj, drz nedaj, osto zaglavljen user negdje izmedju, i evo nakon sat vremena, sad valjda sve radi...nisu još došli tekomovci za brzinu...barem imam net i telku
uvijek tako, jebem se s njima mjesec dana pa godinu dana mir, pa opet...