Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » HYDE PARK

[ 7 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Jaca
 Post Postano: 08 lis 2011 21:06 
Moderator

Ne znam je li smiješno.. ali nek se vidi i zna.. crvena opasnost ju proganja..

slika

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Vicevi
 Post Postano: 08 lis 2011 21:42 
Administrator

D@DO je napisao:
Ne znam je li smiješno.. ali nek se vidi i zna.. crvena opasnost ju proganja..

Ustvari nije smijesno, vise tuzno. A pitanje jeli i tocno. Kosor je prezime njenog bivseg muza dok je djevojacko ako se ne varam Vlaisavljević.
Ali naravno ni u jednoj biografiji se ne spominje to, kao ni sto je radila i cime se bavila do ´92-ge. Pretpostavljam s razlogom skriveno.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Vicevi
 Post Postano: 09 lis 2011 05:24 
Moderator

Tko je Jadranka Vlaisavljević Kosor?

Tko je u stvari ministrica u hrvatskoj vladi i zašto je skrivala istinite podatke o sebi? Zašto je Sanader otišao a želi da ta Jadranka Vlaisavljević iz Bučja bude predsjednik hrvatske vlade ?! Za čiji račun? Za koga radi ne hrvatica - Jadranka Vlaisavljević? Više o Vlaisavljevićki imate i na ovoj temi. Što je tajna POLITIČKA misija Jadranke Vlaisavljević?

Zašto svi Jadranku Kosor zovu po prezimenu bivšeg muža njezine majke?

Ona se ne preziva tako.

Ona se zove Jadranka Vlaisavljević i nećaka je četničkog vojvode sa Papuka Dušana Vlaisavljevića koji ju je i odgojio.

Jadranka Vlaisavljević nije iz Pakraca kao što kaže.

Jadranka Vlaisavljević je iz Bučja poznatog četničkog legla na Papuku kod Pakraca, a koje je oslobođeno akcijom 123. brigade HV-a za Božić 1991. godine.

Jadranka Vlaisavljević laže i o vlastitoj vjeroispovijesti.

Jer, Jadranka Vlaisavljević krstila se u katoličkoj crkvi tek 1995. godine , istovremeno sa ulaskom u HDZ.

Jadranka Vlaisavljević je u imovinskoj kartici navela stan na 3 ili 4. katu. Zašto ne napiše i kako je došla do tog stana? A došla je tako što je iz predmetnog stana istjerala dvojicu malodobnih sinova oficira JNA koji su ostali živjeti u stanu, u ulazu u kojem je Jadranka Vlaisavljević do tada živjela u suterenskom stančiću odnosno podrumu. Hoćete još malo?

- Kosor je prezime uzela od muža svoje majke (koji i dalje niti priznaje Jadranku ni njezinu majku, ( obje su moralni 'uzori' heheh). Jadrankina majka je radila kao učiteljica u Pakracu-Lipiku, a drug Kosor zaposlen u Službi državne bezbednosti (inače rodom iz mesta pored Drniša), prerasporedjen je na mjesto u Pakracu. Nakon vjenčanja, rodila se Jadranka, a njeni otac i majka su se preselili u Čakovec. (sic!) Jadranku su jadnu (šmrc,šmrc) ostavili kod bake (majčine majke) i ujaka Dušana Vlaislavljevića (četnika na kvadrat), gdje su je i odgajali. Kosor je čuvši za nemorale Jadrankine majke, tu majku potjerao, oženio se za drugu ženu u Čakovecu, dobio sina (Jadrankinog polubrata) kojega ona kao nova ministrica nije htjela primiti u ured. E mašala!

- dodatak historijskim činjenicama ili faktima: Mjesto se zove Kosori, općina Oklaj, Grada Drniš. ovo za Wiki

JOŠ MALO PRILOGA O "MORALNOJ VERTIKALI" JADRANKE VLAISAVLJEVIĆ ALIAS "KOSOR":

- Kosorica je radi svojih srbo-jugoslavenskih korijena, kao aktivna članica Pokreta za Jugoslaviju 1990., vlasnica stanarskog prava (dakle, ne stana) od 30m2 u Velikoj Gorici, preko noći 1996. dobila od Ministarstva obrane (VALJDA ZA RATNE ZASLUGE, IZ PODRUMA U JURIŠIĆEVOJ??????) stan od 90m2 s garažom u Ravnicama (Maksimir) u Zagrebu za cijenu 23.072 DEM (YEAH!!!). Još je užasnije što nije ni platila 5% poreza na otkup tog stana kao svaki drugi gradjanin RH. Eto njenog moralnog karaktera.

Eto vam malo podataka da se imate čime igrati nedeljom :hi:

P.S. ove činjenice nisu provjerene 100%, sa gnušanjem se ograđujem od ovog texta.
Ja i dalje vjerujem u ovu vladu, HDZ,SDP i ostale stranke, kao i u moral svih naših političara i djelatnika u državnim upravama.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Jaca
 Post Postano: 09 lis 2011 08:46 
Administrator

E sad sam stvaarno morao ovo prebaciti u novu temu jer postaje sve manje smijesno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 lis 2011 09:56 
Moderator

ma palo mi na pamet i to, ali ipak je smiješno, ko i ova država, ak me sad ne :cop: onda demokracija šljaka ko luda.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 lis 2011 10:52 
Administrator

Ajde onda da i ja komentiram pa da mozemo zajedno slika

Nije problem partijska knjizica, 99% nasih vlastodrzaca su je imali.
Nije problem srpsko porijeklo. Mesiceva zena, Sutjeskin (Nevenkin) suprug ... vremena su bila takva zivjeli smo u bratstvu i jedinstvu i svi skupa napravili puno gluposti u tuznim devedesetim. Valjda smo nesto i naucili.
Problem je skrivanje necega sto se u danasnje vrijeme ne moze sakriti. A i cemu sakriti? Da bi se dobilo glasove dijaspore, citaj BiH? Hrvati iz BiH sigurno nebi glasali za nju kad bi znali ovo. Ali tko je ikada glasao za Jacu? Osim na onom jadnom pokusaju kandidiranja za predsjednika drzave kad je na cudan nacin prosla u drugi krug u zadnji tren pretekavsi do tada nepoznatog Mikshica.
Jaca je pokazala svoju ˝sposobnost˝ i to je jedino bitno. I zato ce za dva mjeseca otici u ropotarnicu povjesti.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 lis 2011 18:56 
Moderator

Meni se čini kako premjerka J.Kosor "lebdi" u zraku umjesto da bude na Zemlji. 1) Nedavno je rekla poprilici ovako " Zajedno ćemo slaviti s braniteljima dan pobjede(?) i uskori pristup u Europskoj zajednici !!!!" Zamislite NAŠI BRANITELJI SU SE BORILI ZA SAMOSTALNO HRVATSKU ZA KOJU DIO BRANITELJA DAO ŽIVOT A I DOSTA NJIH I ZDRAVLJE. SADA SU DOBAR DIO NJIH NEZADOVOLJAN (osim onih koji su dobili stan i visoke mirovine).
S DRUGE STRANE PREMJERKA HRVATSKU PRETVARA SLUŽBENO U K O L O N I J U. Ovo je van pameti, ali na žalost je tako. Kada bi narodu (isključiti tajkune, političare, mafijaše i slične) bilo bolje svi bi bili za ulazak u Europsku zajednicu !
2) Njezina "krilatica" je bila NITKO NIJE NEDODIRLJIV. Ako je tako zašto se nisu sastavile komisije po županijama za PORJEKLO IMOVINE ZA SVAKOG ŽIVOG GRAĐANINA. Svaki iskusan lupež ne će sakrivat kod svoje rodbine već drugih ljudi i banaka ovdje i u inozemstvu. Tzv. IMOVINSKE KARTICE to je "prodavanje magle". Najbolje bi bilo pokupiti sve te imovinske kartice i vezati mačkama za rep i neka trče po Zagrebu.
3) ODLUKA GRAĐANA ZA ULAZAK U EUROPSKU ZAJEDNICU. Političari već duže vremena govore rečenicu " uskoro ulazimo u EZ, samo što se nismo pridruži itd. AKO POLITIČARI SU SIGURNI U ULAZAK HRVATSKE U EZ, ČEMU ONDA HRVATSKI NAROD TREBA IĆI DATI SVOJ GLAS. Možda su mislili da će glasovanje biti organizirano kao što smo glasovali za ulazak u NATO ?!
4) UPOZNAVANJE NARODA. Narod treba upoznavati što nas čeka. Tko je ZABRANIO svim televiziskim postajama održati svakodnevno razgovore (intervju) s građanima koji sada žive u Europskoj zajednici. Pitanje bi moglo biti ovakovo: Je li Vam sada bolji život ili vam je bilo bolje kad ste bili izvan E.zajednice ?
5)RASPAD EZ. Ako prije našeg mogućeg pridruživanja E.zajednici, dođe do raspada te iste E.zajednice, koliko mi ustajemo dužni ( u kunama ili Eur-ima) bankama koje su nam "dali taj novac ????????
6) TROŠKOVI NA RAČUN POREZNIH OBVEZNIKA. Koliko je približno novaca potrošeno za propagandu za pridruživanje Europskoj zajednici ?
7) RAJ NA ZEMLJI. Ako je život u EZ "raj na Zemlji" zašto neke države ne žele se pridružiti, neke zemlje ne žele napustiti vlastitu valutu i prijeći na EUR, često pucanje "šavova" EZ (štrajkovi, novčane "injekcije" itd.)
8) PAD ŽIVOTNOG STANDARDA. Ako je večini zemalja nakon prijelaza na EUR, pao je životni standard. To znači i nama će pasti životni standard, dugim riječima iz već postojeće bjede ćemo prijeći u još veću bijedu (sada često ljudi kopaju po kontejnerima). Naravno to ne će pogoditi političare, tajkune, mafijaše itd.
9) GRČKA. Navodno Grčku su prisilili udružiti se u EZ a sada izgleda ne može izaći izvan EZ. Što se krije iza svega ovog ?
10) DUG. Koliko smo do sada približno dužni Europskoj zajednici i njezinim strukturama ?
11) VATRENA PODRŠKA. Politički vrh grčevito se bori za pristup u EZ. Koji su to razlozi ?. Ova vatrena podrška političara sliči mi borbi za Saborsku stolicu. Iza takovih borbi stoje dobri interesi. Plaće u EZ vrte se od 5.000 EUR-a do 25.000EUR-a (podatak iz tiska). Nije ni sabornicima tako loše. Više njih nema ih skoro nikad jer vjerojatno idu u "grabež" novaca (to nema veze plaćom već su to prilivi novaca sa strane). Imao sam prilike čuti na TV-postaji kad je jedan gledatelj rekao kako vidio na banci gdje jedan sabornik (stalno je prisutan na svom radnom mjestu) ima oko 8 puta veća primanja od plaće. Jedan bivši sabornik je kazao (bio je gost emisije) kako je to njemu poznato. Dodao je kako neki od sabornika imaju priliv novaca sa strane i preko 500.000kn (slovima pola miljuna kuna). Zato je potrebno krenuti u porjeklu imovine svakog građanina RH.
12) SABOR. Sabor svaki zahtjev koje mu postavlja EZ odmah provodi u dijelo. Pitam se čemu toliko sabornika za provoditi zahtjeve ?. Dovoljno bi bila jedna komisija od recimo najviše 10 članova. I tako bi se uštedjeli novci.

jedan text iskopan iz arhive, puno rvata puno različitih mišljenja.Kad sam bio mlađi sigurno bih ovo napisao, ali danas....ni slučajno

Povratak u budućnost Kinta i CHROMEX u zatvoru slika

Povratak na vrh 

[ 7 post(ov)a ] 

Početna » Ostalo » HYDE PARK

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club