Karo je napisao:
Corto_1973 je napisao:
Karo je napisao:
Ma znam da je musko... ali ovako mi je izgledalo bolje... a tu je i avatar "kraljice majke", pa mi je donekle bilo i logično...
Nevermind, odlična tema i nadam se da će se nastaviti... šansonom, recimo...

Ma sta musko muskarcina i pol!!!A sto se same teme tice ljudi samo dajte gas,iznenadili ste me znanjem,ocekivao sam da ce ljudi poceti pisati o zeppelinima,stonsima i slicnim da ne nabrajam ove moderne domace i strane autore(mislim,sto se stonsa i zeppelina tice, nije da ih mrzim ili sto god,šešir dole svaka im cast, imaju oni svoje svijetle trenutke i dobrih uradaka,dakako) no nikada mi na pamet nebi palo da cete se uhvatiti jednog Djanga i slicnih glazbenika.Corto_1973 ima i nakon 50ih dobrih glazbenika /muzicara/ a sto se gitarista tice nemozes ocekivati isti melos, isti zanos kao tada, a bogami ni strukturu glazbe (ako me sjecanje sluzi upravo si ti napisao RM Tocak).Bila su to neka druga nama mozda ljepsa vremena sto se tice glazbe,ali sto se tice samog zivljenja nebih rekao.Meni nekako izgleda kao da je tada glazba krenula iz pocetka. A danas ,vremena se mjenjaju sta ces,a za ljude da i ne govorim.Pa tko bi rekao da ce se dimiti/pusiti na struju,jedino Tesla ili mozda Đoser