| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Споменик на Александар Македонски Postano: 28 lip 2011 16:48 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Споменик на Александар Македонски Postano: 28 lip 2011 17:08 |
|
|
HVALA....!!! 
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Споменик на Александар Македонски Postano: 28 lip 2011 23:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Oooo.. pa veci je od našega bana! 
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Споменик на Александар Македонски Postano: 29 lip 2011 12:48 |
|
|
D@DO je napisao: Oooo.. pa veci je od našega bana!  30 metara u visini.... A krst koji imamo na Vodno (nesto slicno kao vase Slijeme),to je planina u samom centru grada,je visok impozantnih 67 metara !!! Ubija u pojam sve sto nije HRISTIJANSKO !!! Cuvar cijele MAKEDONIJE !!! Kako god se okrenuo vidis - KRST !!! 
Zadnja izmjena: Karo; 29 lip 2011 13:17; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Споменик на Александар Македонски Postano: 29 lip 2011 13:09 |
|
|
|
Kanjon MATKA i jezero u blizini Skopja.Odnedavno je otkrivena NAJDUBLJA podvodna pecina u svijetu !!! Najbolji speleolozi cijeloga svijeta su dosli da istraze to cudo jer Makedonija nije imala takvu opremu s kojom bi mogli do takve dubine.Jos nisu uspijeli stici da vide gde se to zavrsava..... Evo nekoliko prelijepih slika te prastare iskonske lijepote....
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Споменик на Александар Македонски Postano: 29 lip 2011 13:24 |
|
|
Kad se neki od sledecih VC mitinga odrzi u Skopje od mene imate pun pansion ( 3 puta na dan AJVAR i sir plus vruc domaci kruh  ) u kojim je ukljucen i turisticki vodic-JA !! Morate da vidite te prastare crkve,jezera i ostalo..... Zamislite kako je po cijeloj Makedoniji kad samo pod povrsinu grada Ohrida ima 365 crkvi !!!  PS. PINK kombinacija..........kako bih navuko CHROMEXA !!! 
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Споменик на Александар Македонски Postano: 29 lip 2011 15:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Da znaš da sam se prošle godine prijavio na moto turu Mariovo i mislio sam obici malo po Makedoniji. No na žalost spriječila su me razna događanja u obitelji.. tipa krizme, svadbe, krštenja.. Ali da stoji u planu i dalje Makedonija.. STOJI! Možda već u 9. mjesecu o.g. 
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Споменик на Александар Македонски Postano: 29 lip 2011 15:52 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Prelijepo,ostala sam bez teksta! 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Споменик на Александар Македонски Postano: 29 lip 2011 15:54 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Aahaaa, znaci ajvar, sir i kruh. Ukljuci skopsko pivo i razgledavanje makedonskih vinograda i ja idem pogledati koliko je zeljeznicka povratna karta za Skopje. Ako ce razgledavanje vinograda biti uspjesno mozda povratna nece ni trebati.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Споменик на Александар Македонски Postano: 29 lip 2011 18:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Karo je napisao: Kad se neki od sledecih VC mitinga odrzi u Skopje od mene imate pun pansion ( 3 puta na dan AJVAR i sir plus vruc domaci kruh  ) u kojim je ukljucen i turisticki vodic-JA !! Morate da vidite te prastare crkve,jezera i ostalo..... Zamislite kako je po cijeloj Makedoniji kad samo pod povrsinu grada Ohrida ima 365 crkvi !!!  PS. PINK kombinacija..........kako bih navuko CHROMEXA !!!  Normalno da dolazimo, samo mislim da to bude u 8-om mjesecu, ak nađem, naravno muško društvo, recimo Kintu, a Lis bi mogao voziti natrag  Kad Kinta proda sve  mislim da je avion bolja solucija, jer u vlaku nema toliko pive za naše potrebe 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |