| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: stvaranje zajedništva na područjima ex SFRJ Postano: 13 svi 2011 15:15 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: stvaranje zajedništva na područjima ex SFRJ Postano: 14 svi 2011 00:12 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
A bas sam mislio da ces tako nesto iscupati. Makar istina da je onda uz gemiste i pivu ova pjesma lijepo pala. Jer su je i curice pjevale iz sveg glasa ... sa svojim solidnim trojkama u to vrijeme. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: stvaranje zajedništva na područjima ex SFRJ Postano: 14 svi 2011 00:33 |
|
|
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: stvaranje zajedništva na područjima ex SFRJ Postano: 14 svi 2011 01:09 |
|
|
Ah,koja je to drzavetina bila.Niko nije radio nista,a svakog leta prvo do Grka,pa na "nase" Jadransko more,pa da se malo odmoris od odmora-koji dan do Ohrida !! Suze mi na oci....  P.S. CHROMEX za predsednika !!
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: stvaranje zajedništva na područjima ex SFRJ Postano: 14 svi 2011 01:33 |
|
|
|
Da, a ovako subjektivno: mislim da je mojoj generaciji (77-79) najteže, jer smo taman omirisali i videli kako se živelo, pa upali u govna do guše. Moj mlađi brat ima 27 godina i nije neki nostalgičar. Jbg, imao je 7 god kada je počeo rat i ne pamti ništa od te stare države, on od malih nogu živi u sistemu od danas do sutra...
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: stvaranje zajedništva na područjima ex SFRJ Postano: 14 svi 2011 07:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Znam da će vam  , ali klasičan G.O. u bivšoj umetnoj tvorevini . Uzmeš stojadina, odeš u Trđu, kupiš ponešto krpica, ubiješ se u Miramare-u, spavanje u Istri. Drugi dan na trajekt pa si preko noći u Dubrovniku.Malo pogledaš šta ima, pa u Stojadinku i do Stona (kapetanova kuća), opališ po kamenicama, raznim školjkama, pa San Piero(kovač). Onda malo do Korčule, Vela luka(Oliver Dragojević je od tamo), malo na kočaricu 2-3 dana, tek toliko.Opet Stojadin pa pravac Sutomore.Tamo mi se kumče priženilo za jednu Beograđanku.Nekih 10-tak dana ubijanja Nikšičkom pivom (ona za export).Pun kufer mora, pa malo na odmor na Zlatibor.3-4 dana predivne prirode, sira i ostalih delicija. Dosta sranja, idemo u prestonicu, malo Ada i splavi uveče.E kad se više ne može, put Zagabria, još poneki dan u vikendici (Pokupsko 40-tak km od Zagreba), pa na posao. Po zimi skijanje Austria, Italija, Švica. ma gadi mi se, bilo je ogavno.Sad je bolje, ostanem doma, sednem na  i uživam celo ljeto. 
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: stvaranje zajedništva na područjima ex SFRJ Postano: 14 svi 2011 08:16 |
|
|
|
A pogotovo su bili neizdrzivi godisnji odmori na moru koji su trajali po tri tjedna, a koji puta i vise. Katastrofa.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: stvaranje zajedništva na područjima ex SFRJ Postano: 14 svi 2011 08:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Al ste se raznjezili ... ajmo ovak:
Nema kave, nema ulja, nema deterdjenta, nema guma, nema benzina ...
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: stvaranje zajedništva na područjima ex SFRJ Postano: 14 svi 2011 08:52 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Kakvi raznježili, pa rekoh da je bilo ogavno, maltene za neizdržat.Jes da sad ima kave, benzina, guma, banana i svega ali nema PARA, YURA, KUNA 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: stvaranje zajedništva na područjima ex SFRJ Postano: 14 svi 2011 08:58 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: Kakvi raznježili, pa rekoh da je bilo ogavno, maltene za neizdržat.Jes da sad ima kave, benzina, guma, banana i svega ali nema PARA, YURA, KUNA  Kako nema? Sve je isto kao i prije. Samo sad onih 2% populacije cuva pare umjesto nas, jer ih mi sami nismo sposobni cuvati.
|
|
 |
|
 |