| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Cestitka Chromexu Postano: 16 pro 2011 21:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Kad nece nitko onda opet ja moram radit. Dragi nasi vaperasi nas uvazeni clan Chromex se na ovim netom zavrsenim izborima kandidirao za hrvatski sabor. I znate sto? Prosao je. Da stvar bude zanimljivija kandidirao se u karlovackoj zupaniji, u cvrstom bastionu HDZ-a, s gotovo nepoznatom laburistickom strankom. I jos k tome dotepenec iz metropole, a znamo kako male sredine reagiraju na dotepence i kako ih tesko prihvacaju. Bez obzira hoce li uci u sabor ili mjesto prepustiti stanackom kolegi, cestitke od sveg srca. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Cestitka Chromexu Postano: 16 pro 2011 21:24 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Cestitka Chromexu Postano: 16 pro 2011 21:28 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Evo tko ce ti dati hug. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Cestitka Chromexu Postano: 16 pro 2011 21:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
 ovo mi je nova tajnica 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Cestitka Chromexu Postano: 17 pro 2011 01:27 |
|
|
Ma dajte,vi to ozbiljno?? E onda Drazenko,zelim ti srecan i dug mandat,zasluzio si..... i da ti fotelja bude sto sira i udobnija..... ....a kad te jos vide s tim e-gadgetima  ................. 
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Cestitka Chromexu Postano: 17 pro 2011 04:15 |
|
|
Poštovani gosp. Chromex, Čestitam Vam od sveg srca na Vašem političkom uspjehu i da barem 4 tajnice nađete. Treba sve manekenke zaposliti s obzirom na recesiju u modnom svijetu. To je više humanitarni posao Več vidim saborsku sjednicu i ogroman oblak isparavanja Ne znam tko je pozitivac ili negativac godine, ali ovo je sigurno najbolja vijest godine
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Cestitka Chromexu Postano: 17 pro 2011 10:09 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
 kad ih tam počne hebati s Panom i  ,nahebali su ko žuti  Ali moglo bi biti koristi za vapere,zahtjevaj slobodni uvoz svih ,nama potrebitih stvarčica za parenje,FREE!
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Cestitka Chromexu Postano: 17 pro 2011 17:23 |
|
|
sanja je napisao: :aha: kad ih tam počne hebati s Panom i  ,nahebali su ko žuti  Ali moglo bi biti koristi za vapere,zahtjevaj slobodni uvoz svih ,nama potrebitih stvarčica za parenje,FREE! I posebni poticaji te benificirani radni staž
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Cestitka Chromexu Postano: 21 pro 2011 16:42 |
|
|
Oh...Spooky... Čestitam od srca i nadam se da nećeš prepustit mjesto stranačkom kolegi jer ako budu došli na ideju da nam zabrane e-cigaretu, tko će nas zastupat. 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Cestitka Chromexu Postano: 21 pro 2011 18:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Faka svima na dobrim željama, ali....ma ja sam poljoprivrednik, nisam lopov (čitaj političar), ali ne znači da neću sudjelovati, ako se baš mora. Ja sam za 
|
|
 |
|
 |