Iako sam novi na forumu, parim tek četiri mjeseca, ali ....
Nakon 30+ godina analognog staža, počeo sam razmišljati o prestanku, ali ostalo je samo na razmišljanju.
Onda je došao dijabetes, pa sam opet počeo razmišljati i opet je ostalo na razmišljanju.
Prije dvije..tri godine sam se prvi puta susreo s pariteljem. Sad je postojala alternativa analognima, ali putovanje iz guzice u glavu je potrajalo.
Zadnju godinu sam sve više razmišljao dok nije dijabetolog rekao da mi je krajnje vrijeme za bacanje analognih. Ali niti to nije bilo dovoljno.
Glavni triger je bio što su u firmi zabranili pušenje osim na dva mjesta koja se slučajno nalaze ispod direktorove kancelarije.
Poklopilo se da se kod nas pojavilo nekoliko dobavljača takve opreme i cijene su došle u prihvatljive okvire i tako kupih eGo komplet.
Preporod.
Prestal sam kašljat nakon tri dana. Nakon dva mjeseca cirkulacija se popravila da su mi sve čarape pretople.
Krenuo sam s 24mg čistog duhanskog okusa (dekang). Nakon mjesec dana sam odlučio malo eksperimentirati.
Tako mi se dogodilo da se jedna baterija ispraznila, a druga nije još bila puna, uzmem analognu koja je bila tamo za svaki slučaj, povučem dva dima i bacim sve skupa u WC. Jednostavno ne valja.
Zaključak i rezultat: Nikotinska ovisnost je otišla u slijedeća dva mjeseca i sada sam na čistoj nuli. Samo 50/50 + aroma.
Naravno, novi tank (ViviNova) i iStick 20W. Za sada zadovoljava.
Ekonomija je izuzetno dobra. Gotova 50/50 tekućina s 0mg košta 35kn i aroma za tu količinu još 20kn. To je dovoljno da više od mjesec dana.
Kako sam prije trošio 6 šteka crvenog marlbora mjesečno, razlika je više nego vidljiva.
Dok ste bili na analognim, sigurno vam je neki nepušač barem jednom rekao da ste za te novce mogli imati Ferarija (pa sam znal pitat gdje je tvoj).
Sad tu razliku pretačem u foto opremu.
Za četiri mjeseca parenja pokrio sam opremu za parenje i još za ovo:

Pa je rezultat ovaj:

Eto da podijelim s vama svoja razmišljanja.