| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 17 ožu 2012 23:46 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Lis je napisao: Vjeroval budem tek onda kad forumi koji se bave astronomijom pocnu pisat I to je bolje nego da pocnes vjerovat kad prestanu pisat. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 18 ožu 2012 00:02 |
|
|
Ok.... Sutra fotkam sunce  Ako je tacka ista ko i pre 5 godina onda nas i Nibiru 
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 18 ožu 2012 00:03 |
|
|
|
Evo malo copy-paste sa jednog foruma ...... 25.3 2011
- With the Stereo satellites already covering the whole area between the Sun and Earth, if it was there we would have already found it.
- I would say that enough cameras are pointing to the area between Sun and Earth, which covers the place where PX is to be found, acc. to Zetas. We have SOHO, SDO, Stereo, etc. And they also cover big part of the spectrum - UV, IR, visible, radio frequencies, etc. So if it is there - we would see it.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 18 ožu 2012 00:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Ok.... Sutra fotkam sunce  Ako je tacka ista ko i pre 5 godina onda nas i Nibiru  E jebi ga. Sad se udaljavamo od Nibiru. Cekaj jesen.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 18 ožu 2012 00:06 |
|
|
|
Karo, mislim da je ta crna tocka zajeb koji se javlja kod slikanja sunca. Nisam siguran u to, ali pital budem covjeka koji ce mi sigurno dati odgovor na to pitanje. Samo pazi da si ne sjebes fotic ako ces slikat bez filtera.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 18 ožu 2012 00:16 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Lis je napisao: Evo malo copy-paste sa jednog foruma ...... 25.3 2011
- With the Stereo satellites already covering the whole area between the Sun and Earth, if it was there we would have already found it.
- I would say that enough cameras are pointing to the area between Sun and Earth, which covers the place where PX is to be found, acc. to Zetas. We have SOHO, SDO, Stereo, etc. And they also cover big part of the spectrum - UV, IR, visible, radio frequencies, etc. So if it is there - we would see it. Nema teorije da su ga mogli snimit u to vrijeme i na tom mjestu. Evo polozaja 23.3.2011 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 18 ožu 2012 00:20 |
|
|
Lis je napisao: Karo, mislim da je ta crna tocka zajeb koji se javlja kod slikanja sunca. Nisam siguran u to, ali pital budem covjeka koji ce mi sigurno dati odgovor na to pitanje. Samo pazi da si ne sjebes fotic ako ces slikat bez filtera. Ma koje slikanje Lis,salim se.... Unisticemo mi sami sebe pre nego stigne bilo kakav Nibiru do nas 
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 18 ožu 2012 00:21 |
|
|
@Kinta..... jebemu To je datum kad su o tome pisali na forumu. @Karo Odgovor je jednostavan : ne znam imate li iskustvo iz djetinjstva sa lecom ili povecalom ... Kako su nam stariji pokazivali naucili smo paliti vatru sa tom lecom i na svojoj kozi iskusili smo sto znaci fokusirati sunce u jednu tocku ! To je razlog sto je prije bilo opasno slikati sunce jer bi : progorio zaslon i trajno ostetio fotoaparat. Naime mnogi aparati imaju osjetljive zaslone i dok ti fokusiras sunce ima vremena progoriti i unistitit cameru.Verojatno je vrijeme expozicije prekratko da bi i film bio progoren , ali ako je zaslon unistene steta je vec napravljena Isto to je nepreporucljivo raditi sa digitalnim kamerama , mozes sam zamisliti zasto... Zamisli stetu na senzoru koij je dusa camere.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 18 ožu 2012 00:22 |
|
|
Karo je napisao: Unisticemo mi sami sebe pre nego stigne bilo kakav Nibiru do nas  Istina.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 18 ožu 2012 00:25 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Lis je napisao: @Kinta..... jebemu To je datum kad su o tome pisali na forumu. Neka je, evo skinuo sam i polozaj 20.3.2012  A izmedju zemlje i sunca ju nikad nece moci uloviti, jer ne prolazi tuda.
|
|
 |
|
 |