_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
Strašno! Valjda neće! Onu najgoru mogućnost čovjek si ne može ni zamisliti,i to je dobro jer tu ništa ne možeš pa je najbolje da nas vudri dok spavamo
Postano: 11 ožu 2012 11:23
Internet je pun takvih filmitja pa sam isao malo istrazivat na jedino mjesto gdje bi se mogla nac istina. A to su forumi vezani za astronomiju. Nigdje na niti jednom forumu se ne spominje nikakav nibiru. Tj. ima razgovora o njemu, ali svi se slazu da bi planeta te velicine vec odavno trebala biti vidljiva. Medjutim nula bodova. Nemaaaaa. Niko od astronoma amatera ga nije vidio.
Internet je pun takvih filmitja pa sam isao malo istrazivat na jedino mjesto gdje bi se mogla nac istina. A to su forumi vezani za astronomiju. Nigdje na niti jednom forumu se ne spominje nikakav nibiru. Tj. ima razgovora o njemu, ali svi se slazu da bi planeta te velicine vec odavno trebala biti vidljiva. Medjutim nula bodova. Nemaaaaa. Niko od astronoma amatera ga nije vidio.
Kak sad nije? Proslo ljeto se vidio golim okom s juzne polutke. Ima lijepih slika iz Australije. Zbog kretanja zemlje smo se udaljili i vidjet ce se opet na jesen.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
Lis
Naslov: Re: NIBIRU !!!
Postano: 11 ožu 2012 11:35
Kako bi se ljudima moglo upravljati, tako se širokim narodnim masama redovito, od samih početaka tzv. civilizacije, serviraju nedorečene, nepotpune ili pogrešne informacije. Tako je i s riječju “apokalipsa” – svi mi mislimo da ta riječ označava kraj svijeta, Sudnji dan, kataklizmu. Međutim, doslovni prijevod riječi apokalipsa s grčkog jezika je “dizanje vela” iliti otkrivanje privilegiranim pojedincima neke tajne koja je skrivena od ostalih ljudi.
Apokalipsa se koristi kao izraz za kraj svijeta, no zapravo je to (namjerno ili slučajno) loše prevedena fraza apokalupsis eschaton – koja znači “otkrivenje na kraju doba”. “Kraju doba”, a ne “kraju svijeta”.
Lis
Postano: 11 ožu 2012 11:36
Kinta je napisao:
Kak sad nije? Proslo ljeto se vidio golim okom s juzne polutke. Ima lijepih slika iz Australije. Zbog kretanja zemlje smo se udaljili i vidjet ce se opet na jesen.
Odi malo kopat po astronomskim forumima. Mozda nadjes nesto kaj mi je promaklo.
Seizmolozi u šoku: Potres koji je pogodio Japan znanstvenici su smatrali nemogućim
Ono što se dogodilo 11. ožujka 2011. godine nije se smatralo mogućim: mape seizmičkog hazarda nisu predviđale potres magnitude 9,0 prema Richteru na obali japanske regije Tohoku. Ipak, dogodilo se, a snažni je potres bio okidač za kataklizmički tsunami koji je u smrt odveo 20.000 ljudi, izbrisao cijele gradove i doveo do havarije nuklearke Fukushima Daiichi.
Od 2004. godine niz katastrofalnih potresa iznenadio je i ponizio znanstvenu zajednicu, tvrdi Washington Post. Počelo je 26. prosinca 2004. kada je potres kod Sumatre generirao tsunami koji je odnio živote 230.000 ljudi diljem Indijskog oceana.
Nastavilo se 2008. godine iznenađujućim potresom u kineskoj provinciji Sečuan gdje je živote izgubilo 68.000 ljudi, 2010. na Haitiju poginulo je više od 200.000 stanovnika, zatim 2010. i 2011. na Novom Zelendu te, naposljetku, u Japanu. Zanimljivo, no karte seizmičkog hazarda za ta područja nisu predviđale tako razorne potrese.
Od 60-ih godina 20. stoljeća, kada je razvijena teorija tektonskih ploča, znanstvenici se trude razumjeti zašto se duž njih događaju potresi. Mape seizmičke opasnosti pokazuju gdje bi se potresi najvjerojatnije mogli dogoditi tijekom određenog razdoblja te predviđaju njihovu očekivanu magnitudu. No, kritičari tvrde da te mape opisuju ono što se već dogodilo te nemaju veliku prediktivnu vrijednost.
- Gotovo je nemoguće napraviti osjetljivu mapu potresne opasnosti - ustvrdio je geofizičar Seth Stein s Northwestern Universityja. Potresi će tako i u budućnosti temeljno biti nepredvidljivi.
Odi malo kopat po astronomskim forumima. Mozda nadjes nesto kaj mi je promaklo.
Jel vredi ovo kaj?
Lis
Postano: 17 ožu 2012 23:22
Pljuga. Niš ne vredi. Pogledaj malo video. Ima slika iz 2003 i 2007 godine. A na netu sam potrazil slike koje su navodno nedavno snimljene. I na svim slikama je nibiru uvijek izmedju sunca i nas. Druga stvar je da je od 2003 (9 godina) navodna crna tocka uvijek iste velicine. Pa ne vozi se taj Nibiru kroz svemir na drva i ugljen Istina, na nekim slikama je crna tocka veca, a na drugim manja. Ali to je samo zato jer je slika zumirana. U odnosu na sunce, crna tocka je na svim slikama ista. I opet ponavljam. Vjeroval budem tek onda kad forumi koji se bave astronomijom pocnu pisat da su vidjeli ili snimili Nibiru.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.