|
.
Sada je: 25 tra 2026 11:29. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 11:29. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 12 svi 2024 18:09 |
|
|
no. što imas ekipo? šta se pari? očmo izmenjivat iskuistva? evo ja se dokopao još jednog geekvapea, za 18E, mislim si dobra prilika, uzmem to nas put, uzmem maxa i 4 18650 baterije, 2 punjača i pola ruksaka likvida, kao, sad ili nikad, skinut se s cigara. na maxu, sam zaboravio uzet adapter za 18650 baterije  koje sam ponio sa sobom  a ovaj novi geekvape ima internu bateriju  i tako skoro 1/3 stvari što sam nosio na izlet je bila zakurac 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 12 svi 2024 20:21 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Nedavno sam kopao po krami i nadjem HCigar HB40 a evolvom. Probam - radi. Evo ga 10 godina star HCigar radi a govorili su da nista ne valja i krepava. Nakon tjedan dana je i ovaj krepao 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 12 svi 2024 21:06 |
|
|
tak oja kupio 3 dana star isti taj, od kolege i kerepo nakon 3 dana a drugi istzo polovni tu sa foruma, trajao 4 godine 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 23 svi 2024 01:37 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Jbg, a taman sam ga prekvalificirao u prvi backup. Moram dalje kopat po krami.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mpix
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 26 svi 2024 13:00 |
|
|
|
Penzija
Week one
_________________ "The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" - Dorothea Lang 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 27 svi 2024 17:13 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
mpix je napisao: Penzija
Week one Dobrodosao u klub 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 27 svi 2024 17:29 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Opet sam kopao po krami  i nasao Elephone P70-LAISIMO mod. Probam ... radi. Za njega znam koliko je star jer sam ga opisao ovdje
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 10 lip 2024 18:13 |
|
|
mpix je napisao: Penzija
Week one toooo čestitam i, kako si se snašao kao neradnik, si si već malo popunio dan? evo ja bio 10 dana na izletu u Slavoniji, danas došo nazad od 10 dana, 5 dana sam imo upalu zubnog mesa, nisam izlazio van  niti jeo kobase i slaninu zbog otvorenog zuba, samo kašice na drugu stranu  sramota moram priznat, probao sam doduše nove okuse kada se pečeni krumpir zblenda s piletinom i juhom  , tikvice, mrkva, meso zblendano, i bolonjez zblendan u baby kašicu  finooooooooooooooo  Kinta je napisao: Opet sam kopao po krami  i nasao Elephone P70-LAISIMO mod. Probam ... radi. Za njega znam koliko je star jer sam ga opisao ovdjenormalno da radi kada ga nisi dirao tolike godine nit koristio 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 01 srp 2024 09:48 |
|
|
ekipa, šta ima? ja se evo, topim  možda mazohistička crta, al da se naviknem na toplinu, da mi ostatak ljeta ne bude dlabo vani, namjerno ne palim klimu popodne  nešto mi ove godine ohoho smeta i sparina i sve preko 29, ne znam koji mi je. pa evo, sad jebem sam sebe, da se priviknem, da ne moram cijelo leto bit zatvoren u kuću iza 17h nego da mogu i malo landrat iza 6, inače, neću nijednu cugu s nikim popit do 1.9.  a vi, kako se borite? btw saznao sam od jedne osdobe koja je doktor, da, kada se znojimo i ne možemo se prestat znojit, da treba popit vrući čaj, i tada se prestajemo, navodno znojit, da ne gubimo elektrolite
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 11:29. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 11:29. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |