|
.
Sada je: 27 tra 2026 12:43. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 12:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Medo
|
Naslov: Re: Horror filmovi Postano: 21 srp 2014 22:40 |
|
|
|
odo pogledat neki horor
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Horror filmovi Postano: 21 srp 2014 22:43 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
rrzdrr je napisao: Svi ti horori su zanimljivi dok si mladji, navuces se na njih,zavolis zanr...a onda skuzis da je 99% tih filmova smece. U zadnje vrijeme(par god.), zaspem dok ih gledam...pogotovo ona sranja tipa Grudge,Pulse,i ostalu zutu ekipu  baš tako Kad se sjetim kolke sam noći provela na onom sferakonu  Tamo sam prvi put gledala Usijanje i to mi je nekako ostao najbolji horor.A klanja i masakriranja,koga je to strah...dosadno.
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Horror filmovi Postano: 21 srp 2014 22:46 |
|
|
|
google mi je prijatelj:D
Dead end, definitivno za pogledat, ima svega unutra, ponajvise trasha:D al ja sam uživao gledajuć ga
Identity, mindfuck sa Johnom Cusackom....da se zapitas
e sad od samih horora, pogledao u kinima Conjuring i film mi je jedan od najboljih u tom žanru, dobro razradjena priča, radnja smještena u 60-e ako se ne varam, meni osobno pravo osvježenje...nema bloodbatha i čudovišta iz ormara al je intrigantan i zanimljiv
ne loš mi je The others koji je zapravo drama/horor i njega pamtim otkako sam ga gledao
The shining je klasik, al osobno meni malo dosadan, nema neke napetosti osim zvuka koji cepa uši:D
Drag me to hell , evo ovo mi se svidjelu u moru takvih filmova
Da se razumijemo ja volim da me strese, prestraši, al jednom kad nešto vidiš sljedeći put to nije to, svejedno volim pogledat...čekam plazmu sa servisa pa nastavljam sa filmskim večerima:D
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Horror filmovi Postano: 21 srp 2014 23:04 |
|
|
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Horror filmovi Postano: 21 srp 2014 23:28 |
|
|
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Horror filmovi Postano: 14 srp 2015 22:51 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
 Dve Amerikanke dolaze u Crnu Goru u posetu starom prijatelju. Nakon nekoliko dana odlučuju da odu do napuštene vojne tvrđave Mamula, koja se nalazi na nenaseljenom ostrvu. Tokom ovog izleta shvataju da nisu same. Još neko je na ostrvu i učiniće sve da zaštiti tajne koje čuva decenijama. Postoji mračna sila koja vreba duboko ispod Mamule. Užas tek počinje. Uzasno dosadnih prvih pola sata filma...prenemaganje na kvadrat, odvratno loša gluma...jedino što valja je sama sirena i efekti, koji nisu ništa posebno, ali za naš jugoslavenski pojam su odlični. Pogledati samo iz fore zato kaj je film sa ovih prostora koji napokon nema nikakve veze sa ratom, dubokim zivotnim pricama i sl. , inaće, zaobići u širokom luku.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Horror filmovi Postano: 14 srp 2015 23:11 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
 http://www.imdb.com/title/tt0103873/Redatelj: Peter Jackson Lionel, mamin sinčić kojeg zapadne zadaća brige oko svoje odvratne majke. Momak se zaljubi u lokalnu djevojku koja smatra da je sudbina da njih dvoje budu zajedno. Majčicu ugrize neko stvorenje, te se pretvori u predivnog zombija  . Lionel, smotan kakv već je, treba malo počešati svoju mater...desi se tu svastanesto. Odlican film redatelja koji je kasnije zaboravio rezirati filmove...scene kosenja zombija kosilicom, bebe zombija u parku, opcenito predivnih efekata bez uplitanja racunala, puzeceg crijeva koje prdi...ma divota!  Pravi film za prave ljubitelje namjernih trash horroraca...film sa dusom kojeg svako toliko volim ponovno pogledati, s obzirom da je radjen u komicnom stilu...nesto kao Evil Dead serijal. Cvrsta preporuka!
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 12:43. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 12:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 6 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |