|
.
Sada je: 25 tra 2026 15:11. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 15:11. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Prodajem eGo-W i 510-t Postano: 18 lis 2011 17:21 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Eto vam spojene teme. Originalan oglas je obrisan i to ne mogu vratiti.
Ne pada mi na kraj pameti da budem nekakav sudac, makar znam gdje je problem. Problem je u starim i novim korisnicima ali ne foruma nego interneta.
Prije petnaestak godina smo se skupljali na BBS-ovima. Tamo se tocno znao red, kultura i nacin ponasanja. Korisnici su uglavnom bili prijavljeni pod punim imenom i prezimenom, abuse sluzba je radila onako kao i treba raditi a admini su brisali teme i za slucajno ukljucen caps lock.
Nakon toga su dosli newsi koji i danas rade. Nickovi su se sve cesce pojavljivali, abuse sluzba je prestajala raditi a admini su popustili lanac. Kompletan raspashoj je nastao kad se pojavila hocu internet generacija nazvana po HT-ovoj akciji gdje se za relativno mali novac dobijala najslabija moguca kanta s modemom 56K. Na upozorenje membera za caps lock i neispravan quote hocu internet generacija je odgovorala - jebe mi se ... etc ... etc ... etc
Vjerujem da je sada malo jasnije kako do ovakvih stvari dolazi. Chromex trazi minimum kulture a posthocuinternet generacija pojma nema o cemu ovaj stari plesnivec trkelja.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Prodajem eGo-W i 510-t Postano: 18 lis 2011 17:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Originalan oglas je obrisan i to ne mogu vratiti. veli admin može se ali neću. Sve se može u ovom forumu, ali nećete gledati.No to nije bitno, bitno je da sam starac koji je delal na IBM-u 3, toga se niko ne sjeća, a danas delam na  , no ipak volim malo, ali samo malo čitanja, učenja, ma, kak veli SHAKA (koji je zbanan, naravno) maličko kulture. E, sad kad novi korisnici ovo pročitaju, a možda i shvate, budu se predstavili, kao HALLO ja sam  , pa onda nešto postali. NEMA VEZE ŠTA. Ali  ja bi, ako može da se to napravi, makar nije obvezatno.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Cone
|
Naslov: Re: Prodajem eGo-W i 510-t Postano: 19 lis 2011 21:45 |
|
|
CHROMEX je napisao: Originalan oglas je obrisan i to ne mogu vratiti. veli admin može se ali neću. Sve se može u ovom forumu, ali nećete gledati.No to nije bitno, bitno je da sam starac koji je delal na IBM-u 3, toga se niko ne sjeća, a danas delam na  , no ipak volim malo, ali samo malo čitanja, učenja, ma, kak veli SHAKA (koji je zbanan, naravno) maličko kulture. E, sad kad novi korisnici ovo pročitaju, a možda i shvate, budu se predstavili, kao HALLO ja sam  , pa onda nešto postali. NEMA VEZE ŠTA. Ali  ja bi, ako može da se to napravi, makar nije obvezatno. Ma vidim da sam opet neshvaćen. Kultura komunikacije na netu je poznata još od vremena kad sam nabavio externi modem 28 k i počeo se učiti komunikaciji u virtualnom svijetu (više od desetljeća kad sam nabavio Galaksiju u kitu sa čuvenim z-80 procom). Kod svake prijave na tadašnje sajtove (što si čekao i čekao i čekao) si morao pročitati uvjete i pravila ponašanja, nije bilo dovoljno (skrolati) strelicom na kraj i ja ko fol pročito. U biti je teško o ovoj temi suvislo govoriti no puno ljudi koji su zbog parenja i počeli koristiti forume se zalete gdje im najviše odgovara. Naivno ili ne no zar im treba zamjerati, još gore govoriti da su nekulturni? S tim se definitivno ne slažem jer pripadam generaciji koja je nažalost među zadnjima po poznavanju kulture, lijepog ponašanja i "bontonu" (dokaza ima milijardu što svi znate jer smo tu negdje)! Jednostavno to ne štima, barem meni. Prihvaćam sve kritike meni upućene no ne slažem se jer i ovo mjesto može biti medij koji će nas učiniti boljima u srcu i duši, naravno uz veliku pomoć jer kad sam počeo pariti proveo sam sate i sate čitajući i opet sam nekome zasmetao nakon prvih par postova (ne na ovom forumu, dapače). Zato sam i oprezan jer mi ne prija pročitati takve kvalifikacije, kako o drugima tako i meni. Sorry što je puno napisano no od srca je 
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Prodajem eGo-W i 510-t Postano: 20 lis 2011 00:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Zato ću ja biti kratak i neću puno pisati. Samo ću CHROMEXU od srca poslati 
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Prodajem eGo-W i 510-t Postano: 20 lis 2011 00:40 |
|
|
Cone je napisao: CHROMEX je napisao: Originalan oglas je obrisan i to ne mogu vratiti. veli admin može se ali neću. Sve se može u ovom forumu, ali nećete gledati.No to nije bitno, bitno je da sam starac koji je delal na IBM-u 3, toga se niko ne sjeća, a danas delam na  , no ipak volim malo, ali samo malo čitanja, učenja, ma, kak veli SHAKA (koji je zbanan, naravno) maličko kulture. E, sad kad novi korisnici ovo pročitaju, a možda i shvate, budu se predstavili, kao HALLO ja sam  , pa onda nešto postali. NEMA VEZE ŠTA. Ali  ja bi, ako može da se to napravi, makar nije obvezatno. Ma vidim da sam opet neshvaćen. Kultura komunikacije na netu je poznata još od vremena kad sam nabavio externi modem 28 k i počeo se učiti komunikaciji u virtualnom svijetu (više od desetljeća kad sam nabavio Galaksiju u kitu sa čuvenim z-80 procom). Kod svake prijave na tadašnje sajtove (što si čekao i čekao i čekao) si morao pročitati uvjete i pravila ponašanja, nije bilo dovoljno (skrolati) strelicom na kraj i ja ko fol pročito. U biti je teško o ovoj temi suvislo govoriti no puno ljudi koji su zbog parenja i počeli koristiti forume se zalete gdje im najviše odgovara. Naivno ili ne no zar im treba zamjerati, još gore govoriti da su nekulturni? S tim se definitivno ne slažem jer pripadam generaciji koja je nažalost među zadnjima po poznavanju kulture, lijepog ponašanja i "bontonu" (dokaza ima milijardu što svi znate jer smo tu negdje)! Jednostavno to ne štima, barem meni. Prihvaćam sve kritike meni upućene no ne slažem se jer i ovo mjesto može biti medij koji će nas učiniti boljima u srcu i duši, naravno uz veliku pomoć jer kad sam počeo pariti proveo sam sate i sate čitajući i opet sam nekome zasmetao nakon prvih par postova (ne na ovom forumu, dapače). Zato sam i oprezan jer mi ne prija pročitati takve kvalifikacije, kako o drugima tako i meni. Sorry što je puno napisano no od srca je  Dadine konotacije nemoj uzet ozbiljno,on i Draž su ko braća,ako te ne banuje Chr.,onda će Dado,i obratno /banda huligana/.Ni ovo moje nemoj shvatiti zdravo za gotovo,i ja spadam u njihove izdanke/zadnja rupa na svirali doduše/ 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Prodajem eGo-W i 510-t Postano: 20 lis 2011 06:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
he,he, shvatih, valjda, da se ipak posta kaj se oče, kako se oće i kada se hoče. (čćČĆ) služe svaČemu. KINTAje mag ovog foruma, a mi ostali pripomažemo koliko možemo, iako u mom slučaju-odmažemo. DODO Frenk Kinta  to je samo da me ne zbana, ali ja se dižem ranije, pa nek si 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Prodajem eGo-W i 510-t Postano: 20 lis 2011 22:03 |
|
|
Pa ovo je najsrdačnije što može biti! Odmah ti se admin javi i pozdravi te... I još sa šalom! Al problem sa šalama je što su ukusi raličiti. Nego prodavateljice, daj mi reci kakav je taj Ego-W, da znam šta kupujem, ako kupujem. Malo ga opiši kako pari, kako se ponaša...bla bla...da vidim hoću li 
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Prodajem eGo-W i 510-t Postano: 27 lis 2011 10:12 |
|
|
Phil je napisao: Pa ovo je najsrdačnije što može biti! Odmah ti se admin javi i pozdravi te... I još sa šalom! Al problem sa šalama je što su ukusi raličiti. Nego prodavateljice, daj mi reci kakav je taj Ego-W, da znam šta kupujem, ako kupujem. Malo ga opiši kako pari, kako se ponaša...bla bla...da vidim hoću li  http://www.elda.hr/pr/RivaT eGo-w
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 15:11. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 15:11. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |