| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 23 srp 2012 09:46 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Kinta je napisao: Asteroid širok gotovo 1,6 kilometara zakovitlat će se danas 'tik' uz Zemlju
Eto kako je to izgledalo:
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 01 kol 2012 15:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 01 kol 2012 20:22 |
|
|
Bas sam se pital kaj je sljedece. Na Nibiru vise niko ne trza i trebalo je smislit nekaj novo. 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 01 kol 2012 20:38 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Lis je napisao: Bas sam se pital kaj je sljedece. Na Nibiru vise niko ne trza i trebalo je smislit nekaj novo.  Nibiru ti je tu isto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 11 kol 2012 21:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Suze svetog LovreNocas
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 12 kol 2012 16:14 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Fino objasnjenje oko suza svetog Lovre:
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 31 kol 2012 09:48 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 31 kol 2012 10:39 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
U jednom kalendarskom mjesecu 2 puta se desi pun mjesec... Inače može se desiti i da je mjesec plave boje zbog vulkanske prašine koja ne propušta boju crvenog spektra kroz sloj svojih čestica... ali to ovdje nije slučaj... A i u zadnje vrijeme mi ide na jetricu jer imam popriličnih problema sa snom u noćima punog mjeseca...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 02 ruj 2012 22:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 NASA-in Solar Dynamics Observatory je 31.08. snimio začuđujuću solarnu baklju jakosti C8 na jugoistočnom dijelu naše zvijezde. Space Weather je objavio tekst o eksploziji koja je katapultirala CME brzinom od 500 kilometara u sekundu (1,1 milijun milja na sat), no oblak solarne energije ne ide prema Zemlji no u jednom će se dijelu „očešati“ o vanjski obrub našeg magnetskog polja. NOAA je izračunala da postoji 40% šanse da se 03.09.2012., stvore snažne geo magnetske oluje koje bi pak mogle stvoriti neobična i jaka polarna svjetla.Web stranica The Watchers je otkrila kako je u pitanju erupcija promjera nekoliko tisuća kilometara koja je uslijedila nakon nekoliko tjedana izrazite sunčeve aktivnosti. Točnije, Sunce od početka kolovoza stvara iznimno atraktivnu aktivnost na jugoistočnom kvadrantu s brojnim solarnim bakljama C klase. Za sada su najaktivnije dvije solarne pjege Ar 1560 i AR 1563, nove sunčane pjege su otkrivene 30.08.2012.; 1561, 1562 i 1563, dok je stara solarna pjega 1545 trenutačno na pozadinskoj strani Sunca, skrivena od pogleda sa Zemlje. Ekstremni ultra-ljubičasti pulsovi sa Sunca stvaraju ionizirajuće valove na osunčanim dijelovima planete Zemlje koji pak stvaraju vrlo niske radio signale koji se mogu zabilježiti na sjevernim dijelovima Europe. U kolovozu je Sunce prikazivalo dodatnu aktivnost 04 i 11.08. Znanstvenici smatraju kako je Sunce upravo ušlo u vrhunac svoje aktivnosti. S iznimnom pažnjom ćemo nastaviti pratiti aktivnost naše zvijezde.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: NIBIRU !!! Postano: 13 ruj 2012 19:32 |
|
|
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |